- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Délután a Muppet show is HD volt, fel is vettem. 4.9GB lett az 1 óra 22 perces műsor a vágás után. DVBDream két ts -be vette fel (4GB körül automatikusan új fájlt kezdett), hihetetlen mit megszenvedtem vele mire így megvágtam. Legalább egy órányi szenvedés után neten olvastam hogy ha csak simán összeillesztem mondjuk Total Commander -el a két részt akkor tökéletesen működik.. és lám tényleg.
Ezután H264TS_Cutter -el szépen kivágtam belőle az elején és a végén a felesleget. Most tömörítem DivX 6.8 1080HD -be, mert a forrás H.264 -et nem bírja a gépem valós időben lejátszani, illetve még a végén lévő alkotók lista levágása után sem férne rá egy egy rétegű DVD -re.
Hogy miért DivX és nem H.264? Mert x264 -el szerintem a hetem rámenne mire lekódolja; így is egy menetben tömörítem ~7,5Mbit -re és ez is 10 óráig fog tartani.
Az egész menete: DGAVCIndex -be ts betölt, hangsáv kijelöl, Save Project, elmenteni DGA -ba, AVISynth felpakol, avs fájlt megírni (DGAVCSource("fájl.dga")), majd az avs fájlt VirtualDub -ban megnyitni és mehet a kódolás. Aztán már csak össze kell illeszteni a hangot a kész avi -val.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Építő/felújító topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! I5-8700 500GB SSD 32GB DDR4 RTX2060 6GB!
- Predator PH315-51 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- IPhone 15 Pro 256GB gyári független hibátlan 2026.09. 22. Apple jótállás
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest