Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
azbest #17999 üzenetére
Oké, pontatlanul fogalmaztam. Úgy értettem hogy valami egyszerű készülékkel, olcsón, 5-10ezer ft körül, mert a felesleges kiadásokat akartam elkerülni, de egy 220ezer ft-os készülék nem olcsó.
Szüleimnél digi van, kódolatlanul megy a jel a lakásba egyetlen koax kábelen, és bent a lakásban egy filléres koax elosztón keresztül megy a tévékhez, ott nincs semmi gond. Viszont a tesóméknál upc van, kódolva megy a műsor, és a szerződésükben csak egy box vagy cam van, minden továbbiért havidíjat fizettet ez a drága jó emberbarát, ügyfélcentrikus upc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest