Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
tulajdonképpen az én boxom tudna ilyet, de egyik felvetésed sem teljesíti 100%-osan, mégis azt mondom, hogy tudja, amit szeretnél.
részletezem:-felveszi a kódolt és kódolatlan adásokat is, melyet pc-n is vissza lehet nézni (pl: VLC)
-1GB-onként darabol, de ezt a pc-s programja egybe is fűzi, így nem kell külön progi hozzá, de pl. egy tsdoctor is tuti összefűzné a ts fájlokat
-ugyan nem sambán dolgozik (talán upnp?), de ha win-es pc-d van, akkor a box és a pc között ha van kábeles kapcsolat (pl. routeren át), akkor a progi lementi a felvételt a pc-re, ahogy írtam, már az egybefűzött fájlt.
-viszont én még semmilyen módon nem tudtam a saját progiján kívül a fájlokhoz hozzáférni hálózati oldalról. de ez nem jelenti, hogy nem lehet, csak én nekem nem ment. de a progija szépen menti le a felvételt.
-viszont sajnos a frissítések elég mostohák, sem az androidos appja, sem a pc-s progi, sem maga a készülék nem rendelkezik friss sw-el. de ez addig nem is zavar, amíg jól működnek. és én úgy tapasztalom, hogy jól működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- LEGO klub
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann