Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha egyet sikerül kézzel belőni, akkor lehet a network discovery-vel felveszi alapból a többi muxot is (telekomnál így megy). Mindigtv esetén meg ezt érdemes felvitel előtt tiltani, mert mindenféle helyben nem fogható muxot is felvesz. De kábeltévén nagy segítség.
Nem tudom hány éve használom már a tvheadendet, de a scan még elkerülte a figyelmemet
Lehet mert én stabil 4.0.9 -est használok.Ja hogy az a scan, most értettem meg csak. Azt hittem a frekvenciát keresteted vele. Az a force scan csak annyi, hogy a már beállított muxon (=frekvencia és paraméterek) lefrissíti a csatornalistát. De ha rosszak a paraméterek, akkor természetesen nem fog találni. Ez akkor jó, ha pl változik a csatorna neve vagy cserélgetik a kép-hangsávok pidjeit. Mindigtv esetén gyakori a kavarás, van amit magától lekezel, de van amikor kell egy force scan és takarítás.
A symbol ratenél figyeljetek arra, hogy a 6000 az ksym, szóval ha sima sym kell akkor az ezerszeresét kell beírni. Frekvenciánál szintén. Figyelni kell a mértékegységre

Erre tippelek, elsőre én is benéztem anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - új állapotban
- ÚJ! Razer Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gamer fülhallgató - dobozában!
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- iPhone 15 Pro 128GB gyári független kiváló akku!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Lehet mert én stabil 4.0.9 -est használok.
wassermann