Hirdetés
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3CC7
csendes tag
Sziasztok !
Segítség kéne !
Vettem egy Evolveo Venus usb tunert. Kompatibilis win 10-el elvileg. Driver is van. Pontról pontra végigcsináltam mindent a telepítésnél, amit a kézikönyv leírt, de nem működik az eszköz. Amikor a Totalmedia programban setupolnám a tv beállításokat mindig azt írja ki, hogy az eszközt nem találja vagy egy másik program használja. Próbáltam eltávolítani, újratelepíteni. Másik usb portba átdugni. Az eszközkezelőben teljesen eltávolítani. Automatikus driverfrissítést is kikapcsoltam... Másik gépben is próbáltam, (szintén win 10) ott sem működött. Az eszközkezelőben mint hid billentyűzet jelenik meg. Arra jutottam hogy az lehet a probléma. Nem tudtam rátenni a saját driverét közvetlenül sem. Minden segítséget előre is köszönök !

Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec GPS-500 / Csavarmatricás!
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann