Új hozzászólás Aktív témák
-
R3CC7
csendes tag
Sziasztok !
Segítség kéne !
Vettem egy Evolveo Venus usb tunert. Kompatibilis win 10-el elvileg. Driver is van. Pontról pontra végigcsináltam mindent a telepítésnél, amit a kézikönyv leírt, de nem működik az eszköz. Amikor a Totalmedia programban setupolnám a tv beállításokat mindig azt írja ki, hogy az eszközt nem találja vagy egy másik program használja. Próbáltam eltávolítani, újratelepíteni. Másik usb portba átdugni. Az eszközkezelőben teljesen eltávolítani. Automatikus driverfrissítést is kikapcsoltam... Másik gépben is próbáltam, (szintén win 10) ott sem működött. Az eszközkezelőben mint hid billentyűzet jelenik meg. Arra jutottam hogy az lehet a probléma. Nem tudtam rátenni a saját driverét közvetlenül sem. Minden segítséget előre is köszönök !
Új hozzászólás Aktív témák
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro kerestetik
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest