Hirdetés
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1977
csendes tag
válasz
Krisz1977
üzenetére
Nos megkérdeztem egy illetékest (aki anno magasabb rangú híradó tiszt volt, közel a "tűzhöz" és civilben amúgy távközlési mérnök) erről a csatornakiosztás dologról és azt mondta, hogy a hadsereg számára a 100-150 MHz-es frekvenciasáv volt fenntartva és ő nem tud olyanról, hogy az UHF-sávon bármelyik csatorna is hadászati vagy egyéb célokra le lett volna foglalva. De ettől még persze előfordulhatott, csak annak már a titok a köbön kategóriába kellett tartoznia.
Viszont új fejlemény: felszereltem az új tetőantennámat (ilyet: [link] ) és abszolút hanyag beállítás + nagyon hosszú, nagy veszteségű kábelezés + egy régi szatelit switch után van 68% jelem és 95% minőségem, méghozzá stabilan! Nincs ingadozás egy százalék sem! A kép pedig tökéletes, nem kockás, nem pixeles. Pedig több "hegy" takarásában vagyok Csopakon, Kab-hegytől 22,6km-re légvonalban. A MinDigTV honlap szerint nálunk nincs is vételi lehetőség!!!
Már csak arra leszek kíváncsi, hogy ha felújítom és optimalizálom a kábelezést és a műholdvevő rendszeremet, akkor meddig fog emelkedni a jelszint, mert most ott veszik el a régi kábelekben és eszközökben.
Új hozzászólás Aktív témák
- RENNSPORT
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann