- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Locus Map (Free és Pro)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Google Pixel topik
- A dbrand is tokot mutat az iPhone 17 Próhoz
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
zhagyma #1624 üzenetére
Én is ecseteltem már korábban a képminőség problémát. Én sem értem, hogyan képesek ilyen szutyok képminőséget produkálni... Majd ha beindul a TV2/RTL, megpróbálok egy olyan filmet elkapni, ami megvan DVD-n is, és csinálok egy összehasonlító tesztet DVD, DVB-T/H264, és saját XVID és H264 CBR tömörítések között...
Az meg a másik, hogy nem elég, hogy jó kicsi teljesítménnyel sugároznak, még be is gyömöszölnek 10 digitális adást ugyanabba a sávszélbe, ahol eddig csak 1 analóg ment. Ez a kapzsiság csúcsa...
Jó, persze gondolhattuk volna, hogy még véletlenül sem fognak olyan ingyenes rendszert kiépíteni, ami a fizetős rendszerek (mint pl. az Antenna Digital, az AH levegőben terjesztett "kábeltévéje") számára konkurenciát jelentene... Éljen a korrupció meg a monopólium... Egy darabig - naívan - azt hittük, hogy végül is tökmindegy, hogy ki fogja sugározni a digitális tévéadásokat, csak minnél hamarabb induljon el, és akkor nézhetünk sok csatornát otthon tuti minőségben... Erre szokták mondani: nem nyert...Egyébként meg be kellene vezetni a DVB-T2 szabványt, ahol már kb 35mbit/s az átvitel (a mostani 24 helyett), de akkor sem kellene 5-6 SD (6-7Mbit / csatorna) vagy 2-3 HD adásnál többet összecsomagolni, úgy elfogadható lenne a kéminőség... Na, ez az amit mi nem fogunk megkapni sose...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest