Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
válasz
sanya1111
üzenetére
Ugye az adások a muxokon szerepelnek, amiket az aktuális számú kliensek vesznek. Itt annyi limitáló tényező van, hogy egy tuner egyszerre csak egy muxot tud venni. Így neked kell kimatekoznod, hogy egyszerre hány kliens hány féle muxot fog nézni. De ilyen árak mellett, szerintem belefér az 5 tuner.
Nekem is egy antennáról vette a jelet az öt tuner. Persze az osztó okoz jelerősség csökkenést.
Nem lehet, hogy az auto discovery miatt más muxokat is felvett a listába a tvheadend? Nekem ekkor jelentek meg többször a csatornák.
A Bozek-féle hozzászólást nem értem. Nekem linux alatt van egy tvheadend szerver, ami csatlakozik newcamd protokollal az oscam szerverhez és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann