Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Na, megérkezett a kínai csodatuner.
Egyelőre csak melóhelyen tudtam kipróbálni (szerencsére itt is Tarr előfizetés van), tökéletesen működik. Bár a 176 MHz-et nem néztem, mert kézi frekvenciát nem szeret a DVBViewer, de ott elvileg úgyis csak a közszolgálati SD-k vannak, azokat meg befogom a 184-en (pedig csak 184,5-öt tudok beállítani) HD-ban. Végigkerestettem mindent és talált is 150 TV, valamint 10 rádióadót DVB-C-n, igaz, ezek egy része kódolt. Mindenesetre a működésre képtelen Delock után ez kellemes meglepetés, harmadannyi áron.Gyors felvételi teszt volt a DigiSport-ról, a Windows-os Tulajdonság lapon 6 MBit-et írt, igaz, csak 4-5 másodpercnyi volt az egész, tehát ez nem feltétlenül a valós érték.
Innen rendeltem amúgy 12-én, ma jött meg. Érdekesség, hogy a képpel ellentétben nem a műanyag antenna volt a csomagban, hanem a kihúzhatós fém.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyelőre csak melóhelyen tudtam kipróbálni (szerencsére itt is Tarr előfizetés van), tökéletesen működik. Bár a 176 MHz-et nem néztem, mert kézi frekvenciát nem szeret a DVBViewer, de ott elvileg úgyis csak a közszolgálati SD-k vannak, azokat meg befogom a 184-en (pedig csak 184,5-öt tudok beállítani) HD-ban. Végigkerestettem mindent és talált is 150 TV, valamint 10 rádióadót DVB-C-n, igaz, ezek egy része kódolt. Mindenesetre a működésre képtelen Delock után ez kellemes meglepetés, harmadannyi áron.
wassermann