Hirdetés
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Baaraanz
üzenetére
Nem kell aggódni, mi itt egymásért vagyunk.
Tehnap amúgy éjjel kettőig olvasgattam ezt a témát, mert feszeget a dolog, hogy dvb-t tunerem is van, tp-link wdr3600-as routerem is van, ráadásul openwrt-vel, másoknak már megy is vele a dolog, lehet megcsinálom, de nem is nekem lenne érdekes, hanem a szülőknél, ahol TV nincs, de hármójuknak 3 gépe van, szintén ugyanilyen routerrel, na oda jó lenne....Amúgy viccen kívül jó megoldás ez a műholdvevős dolog, előfizetve van 60-70 magyar csatorna, én úgy csinálom, hogy a dvb-t tunerem kiiktattam, egy Vu+ duo kéttuneres műholdvevőm van a másik szobában, ott azt néznek amit akarnak, én meg itt a műholdvevő webes felületéből arra a csatira kattintok, amelyikre akarok, vlc ablak nyílik, és nézem a jobb alsó sarokban.
wassermann: ne aggódj, tudom, hogy mellénézted.
Amúgy azért is írtam, hogy manapság már lehet Cloud Iboxot venni, mert ez a dreames dolog sokéves ár már, jó a készülék, nekem is volt, de ma már kevesebbért vannak ugyanennyit tudók. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Küszöbön az androidos PC-k
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehnap amúgy éjjel kettőig olvasgattam ezt a témát, mert feszeget a dolog, hogy dvb-t tunerem is van, tp-link wdr3600-as routerem is van, ráadásul openwrt-vel, másoknak már megy is vele a dolog, lehet megcsinálom, de nem is nekem lenne érdekes, hanem a szülőknél, ahol TV nincs, de hármójuknak 3 gépe van, szintén ugyanilyen routerrel, na oda jó lenne....
Amúgy azért is írtam, hogy manapság már lehet Cloud Iboxot venni, mert ez a dreames dolog sokéves ár már, jó a készülék, nekem is volt, de ma már kevesebbért vannak ugyanennyit tudók.
wassermann