Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Baaraanz #15004 üzenetére

    Nem kell aggódni, mi itt egymásért vagyunk. ;) Tehnap amúgy éjjel kettőig olvasgattam ezt a témát, mert feszeget a dolog, hogy dvb-t tunerem is van, tp-link wdr3600-as routerem is van, ráadásul openwrt-vel, másoknak már megy is vele a dolog, lehet megcsinálom, de nem is nekem lenne érdekes, hanem a szülőknél, ahol TV nincs, de hármójuknak 3 gépe van, szintén ugyanilyen routerrel, na oda jó lenne....

    Amúgy viccen kívül jó megoldás ez a műholdvevős dolog, előfizetve van 60-70 magyar csatorna, én úgy csinálom, hogy a dvb-t tunerem kiiktattam, egy Vu+ duo kéttuneres műholdvevőm van a másik szobában, ott azt néznek amit akarnak, én meg itt a műholdvevő webes felületéből arra a csatira kattintok, amelyikre akarok, vlc ablak nyílik, és nézem a jobb alsó sarokban.

    wassermann: ne aggódj, tudom, hogy mellénézted. :D Amúgy azért is írtam, hogy manapság már lehet Cloud Iboxot venni, mert ez a dreames dolog sokéves ár már, jó a készülék, nekem is volt, de ma már kevesebbért vannak ugyanennyit tudók. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák