- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 8 zápor hullott
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
lesliezed #1417 üzenetére
Na és a rádiós antenna vízszintesen állt, vagy függőlegesen, mint a botantenna? Itt arra gondolok, hogy a tesztadás ideje alatt úgy tűnt hogy "keresztpolarizációval" adnak 2*x KW-on (bárhogy állítod az antennádat, jó lesz a vétel). Te eseted és más leírások alapján úgy látszi, hogy csak vízszintes vagy csak függőleges polarizációban adnak. Mivel Én lefedettségen kívűl vagyok, sajnos nem tudom ellenőrizni. De az is lehet, hogy nincs igazam. Sőt az is lehet, hogy nagyon kis teljesítménnyel indultak (talán a villanyszámlát sem fedezné a dunatv által fizetett sugárzási díj, ki tudja?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest