- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wassermann #14025 üzenetére
Ne is mondd. Idős nagymamámnak magam üzemeltem be a boxot, azóta csak egy csatornát néz vele. Fél hogy ha elkapcsol, akkor nem tud visszamenni arra, amelyiken a szappanoperái mennek. Amikor kiderül, hogy kicsit állítani kell rajta, mert szétcsúszott a kábel csatlakozó, akkor meg attól fél, hogy elrontom.
Mondjuk anyukám meg szerencsére jó ellenpélda, ő sem fiatal már és technikai analfabéta. Kezdetben úgy mondta, hogy jó neki az ingyenes is, mint korábban, de csak azért is alapcsomagot fizettem elő neki... pár hét múlva már sorolta, hogy melyik csatornán milyen krimi és bűnügyi sorozatok vannak, nem csak szappanoperát néz. Külön öröm volt hallani, hogy természetfilmeket is néz a natgeon. Ahogy elindult azon a környéken át is váltottam családira, spektrum meg a többi csatorna miatt is. Ha lesz bővülés, akkor a választék alapján lehet még nagyobbra váltok, mert megérdemli
Szerintem vidéki, de városi idősek számára nagyon hiányzik valami szervezett közzösségi program, ami nem bentlakásos öregek otthona, hanem arra jó hogy kicsit felrázza és ingerekkel élénkítse őket. A németeknél középiskolás gyerekeknek is van öregekkel foglalkozó szociális munkájuk a suli részeként. De egy britt példa is nagyon szép, The Zimmers: [link], [link], [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Borderlands 4
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- IPHONE 15 PRO 128GB FÜGGETLEN, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG , ÜZLETBŐL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest