- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
adanyi #13912 üzenetére
Gondolom a dual tv kártyákkal ez megoldható.
Én inkább a 7,5 dolláros USB-tunerből rendeltem másodikat is, de nem azért, hanem a PIP miatt. Példának okáért, nézem az X-Faktort, jön a reklám, egy gombnyomás a PIP, utána átlépek más műsorra, így látom a PIP-en, hogy mikor ér véget a reklám.
A DVB-Viewernél (15 EUR) mindez már egy tunerrel is működik, csak akkor egy multiplexen belül.
Úgy látom, azt is tudja, amit írtál:
Elindítom a felvételt egyik műsoron, de akár több műsoron el lehet indítani, amit külön fájlokba rögzít. A PIP is bekapcsolható valamelyikre, ha akarom. Utána átlépek egy másik műsorra, azon aktiválom a timeshiftet. Utána itt az időcsúsztatással lehet játszani, de csak addig, míg nem váltok csatornát, mert akkor leáll a timeshift is. Viszont azt külön be lehet állítani, hogy a végén a timeshift-fájl törlődjön, vagy megmaradjon.
Mindamellett a timeshiftet én nem szoktam használni, szükség esetén inkább nyomok egy felvételt, majd később visszanézem a kimaradt részt. A DVBViewer-hez távszabályzó is konfigurálható, ha az tud billentyűparancsokat szolgáltatni. CI-modult is tud kezelni a beállítások szerint, de az nincs nekem, így nem próbáltam.
Vagy vannak Linux lehetőségek is, azt nem írtad, mit preferálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged