Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok
USB-s DVB-T tunerrel rendelkezem (TechniSat AirStar Telestick 2). Adóhoz közel használom, így vételi gondjaim nincsenek.
- Windows Media Centerrel a képminőség tökéletes, a HD adások tűélesek.
- DvbViewer Pro-val illetve SmartDVB-vel a képminőség nagyon jó, talán néha egy picit elmarad a Media Center által produkálttól, de sok különbség nem látszik
- Homesys-el viszont teljesen szét van esve a kép és a hang is.Eddig ezzel nem is volna probléma, de beújítottam egy Smart Card Readert és egy MindigTV Extra csomagot, és a fenti programok közül egyedül a Homesys-el tudom a kódolt adásokat nézni, vagyis tudnám ha nem lenne borzalmas a mindősége. (4es verzión belül próbáltam a 4.46-os verzióval, valamint frissítettem a legújabbra is, de azzal is rossz...)
Kérdéseim pedig a következők volnának:
- Valahogy működésre lehet bírni a kódolt csatornákat a fent felsorolt programok valamelyikével?
- Valahogy meg lehet oldani, hogy a Homesys is a többihez hasonlóan szép képet adjon?
- Van-e a fentieken kívül bármilyen másik program ami képes kezelni a kártyát és tudom nézni a kódolt csatornákat?Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann