- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Nakivagyok #14120 üzenetére
Gondoltam megköszönöm, bár már régebbi a hozzászólás.
Ma nekem is meghülyült a kártya, viszont csak az Oscam látta, a Homesys nem. A log szerint január 31-ig volt aktív, de azért a héten nekem még ment simán, csak az előbb döntött úgy, hogy nem dekódol. Aztán kipróbáltam, amit írtál és végre megy minden. Köszönöm még egyszer!
-
azbest
félisten
válasz
Nakivagyok #14120 üzenetére
érdekes, a doksi szerint az 1-es mindenre engedi, a neve pedig csak a felsoroltakra.
Nekem akkor volt vele gondom, amikor a reader és account részen nem ugyanaz a caid és group volt megadva. A lényeg, hogy sikerült. Lehet, hogy változott valami az újabb verzióban
-
Nakivagyok
tag
válasz
Nakivagyok #14119 üzenetére
De ezzel a beállítással az oscam logjában ez van:
c AU disabled for teveEgy kis guglizás után viszont megtaláltam, hogy az au-nak a reader nevét kell megadni, tehát esetemben:
au = mypcscreaderÉs voilá:
c AU enabled for user teve on reader mypcscreader -
azbest
félisten
válasz
Nakivagyok #14115 üzenetére
Az oscam beállításánál is engedélyezni kell, hogy írhassa a user a kártyát. Valószínűleg ott nem állítottad ezt be. Az account részen au = 1
(#14116) csendes:
a szegedi kábeltévét nálam sem szerette a tvheadend, úgy tűnt hogy dolbynak hiszi a hangot, valamilyen paraméter eltér a szokásostól és ettől megkergül. -
m_kovacs
tag
válasz
Nakivagyok #14111 üzenetére
Biztos hogy nem frissül! Be kéne dugni egy stb-ba vagy tv-be, hogy frissüljön.Utána menni fog egy darabig.
(saját tapasztalat)
m_kovacs -
csendes
addikt
válasz
Nakivagyok #13791 üzenetére
Ez a kártya Linux alatt támogatott [link], néhány disztribúciónál (pl. Ubuntu) a firmware is alapból fent van. Ha nincs CAM modul, csak USB-s kártyaolvasód van, a kódolt csatornákat Linux alatt például oscam és tvheadend és XBMC együttes használatával tudod nézni..
A Homesys-t már nem támogatják, helyette új szoftveren dolgoznak, ami még PC-re nem érhető el. [link] -
zichie
senior tag
válasz
Nakivagyok #13791 üzenetére
ACamd plugin kell a pc-s usb-s kártyolvasókhoz. DVBViewer-rel biztosan megy, de vélhetően SmartDVB-vel is, mert mindkettő kezeli a plugineket.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Nakivagyok #12536 üzenetére
Gondolom, a TechniSat távszabályzójáról van szó, ami a DVBViewer-hez készült, míg a Media Center más parancsokkal működik:
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/windows-media-center-keyboard-shortcuts
Ami nem is lenne gond, ha a parancsokat testre lehetne szabni, mint minden normálisabb programban. De a Media Centernél tudomásom szerint nem lehet. Legfeljebb lehet vásárolni hozzá Microsoft távszabályzót, ami kompatibilis.
A billentyűparancsok egyéni átirányítása ilyen esetben külön barkácsfeladat, ami például az AutoHotKey vagy más programokkal oldható meg. Van lehetőség arra is, hogy ne globálisan módosuljon a parancs (miután abból további kellemetlenségek származhatnak), hanem célzottan, csak ki kell agyalni hozzá a megfelelő szkriptet. Az AutoHotKey ugyanis igen sok mindenre képes, de nem egy kattintgatós megoldást kell elképzelni.
Vagy valamilyen más key remap / akármi program is elképzelhető.
-
Roland1981
csendes tag
válasz
Nakivagyok #12518 üzenetére
Szia.a stick jól használható,a távirányitó is.telepítése nekem nehézkes volt először mert előtte analóg pinnacle volt.másabb ez de jobb sokkal.a szoftver nagyon jó nem szagat könnyen kezelhető.a kép,és hang tökéletes.hátulra van bedugva a gépbe igy is jó a távirányitója.felvételt még nem készítettem vele,de biztos hogy jó.nagyon elégedett vagyok vele. 8000ért meg pláne.7000ért is láttam fent neten már.elvileg Budapesten a saját antennájával tökéletesen használható.
-
Roland1981
csendes tag
válasz
Nakivagyok #12507 üzenetére
technisat airstar telestick 2 most vettem 8ezerert,tokeletesen mukodik,jo a taviranyitoja is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPad topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest