Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
bd.szerviz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A következő problémában szeretném kérni a segítséget. Azt hozzá tenném, hogy teljesen laikus vagyok ebben a témában, de elvégre ezért is vannak az ilyen oldalak, hogy segítsünk egymásnak.
Szóval a probléma a következő. Lenne, egy Sencor SDB 4001M4 DVB-T vevő, és az a gondom vele, hogy míg a kereskedelmi adók tökéletesen mennek rajta, addíg a közszolgálati adók össze-vissza akadoznak. Elősször arra gondoltam, hogy a dekóder nem bírja a HD sugárzást elvégre az m1, m2, duna HD-ban közvetít, de aztán rájöttem hogy ez nem lehet a probléma, ugyanis a rádiók is akadoznak, és a képbeállításoknál is lejebb vettem a felbontást de azután is fennált a dolog.
Ami esetleg fontos infó lehet, hogy kültéri antennát használok és scarttal csatlakoztatom a tv-re.Előre is kösz a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann