- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bd.szerviz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A következő problémában szeretném kérni a segítséget. Azt hozzá tenném, hogy teljesen laikus vagyok ebben a témában, de elvégre ezért is vannak az ilyen oldalak, hogy segítsünk egymásnak.
Szóval a probléma a következő. Lenne, egy Sencor SDB 4001M4 DVB-T vevő, és az a gondom vele, hogy míg a kereskedelmi adók tökéletesen mennek rajta, addíg a közszolgálati adók össze-vissza akadoznak. Elősször arra gondoltam, hogy a dekóder nem bírja a HD sugárzást elvégre az m1, m2, duna HD-ban közvetít, de aztán rájöttem hogy ez nem lehet a probléma, ugyanis a rádiók is akadoznak, és a képbeállításoknál is lejebb vettem a felbontást de azután is fennált a dolog.
Ami esetleg fontos infó lehet, hogy kültéri antennát használok és scarttal csatlakoztatom a tv-re.Előre is kösz a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden, ami Unreal Engine
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest