Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
zichie
üzenetére
Igen ezt megtaláltam, hogy ez a kartya a bizonyos nexus s dvb-c reinkarnációja azaz szivas van vele. A linkelt fórumban ugyan van hozza driver és szoftver is, de mint irtad, amig nincs magyar teszt addig nem lehet biztosra kijelenteni.
Egyebkent az árakról csak annyit, hogy ha ezt akcióban postával adják 8ezerért es alotte ugyanugy 20ezer volt, akkor a kedves kereskedők rothadjanak meg akik kihasznaljak a dvb-c varázsszót és extraprofittal ertekesitik ezeket az eszközöket.Na ezert van nekem a fent emlitett STB amivel barmit fel tudok venni TS-ben (HD MPEG4-et is bar kép nincs felvetel közben mert csak SD mpeg2 hardveres) Par hete lattam ugyanilyen cuccot 6ezerér, valaki nem volt tisztaban mit ad el. Amugy 10-12 korul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyebkent az árakról csak annyit, hogy ha ezt akcióban postával adják 8ezerért es alotte ugyanugy 20ezer volt, akkor a kedves kereskedők rothadjanak meg akik kihasznaljak a dvb-c varázsszót és extraprofittal ertekesitik ezeket az eszközöket.
wassermann