Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Nagyon kérlek segítsetek nekem!
Pár hete árulom a monitorom és ki is volt nézve az új (Dell U2412M), mikor elvitték a monitorom és venni kellett volna a másikat bátyám bekavart...az ő szobájába van/lesz a monitor és ő a régit tv-re használta (az tuneres monitor volt) én pedig játékra.
És amikor megtudta hogy nincs a Dell-be tv akkor mondta hogy azt nem vehetem meg.
Én tudtam hogy valami STB-vel meglehetne oldani de hamar feladtam mert nagyon nem értek ezekhez a tv-s hálózati dolgokhoz + a tv hangot is meg kell oldani ha a Dellt veszem.Abba segítsetek, hogy milyen stb-t kéne vennem ami annyira nem drága és jó a Dell-hez.
A vga Dp-portal lenne összekötve a pc-vel és az stb-nek ott lenne a dvi.
A házba kábelen jön a tv és a szobába koax kábel megy!
Kéne egy stb-os ami biztos működne és hétfőn azt is megtudnám rendelni.
A monitor 16:10-es lesz...torzítani fog a tv adás vagy a stb-on a képarányt is tudom állítani?
Az nem baj ha kicsit lecsép a képből a monitor csak torzítás ne legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2670QM I 8GB I 500GB I 15,6" HD+ I FirePro I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann