- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
válasz
azbest #11379 üzenetére
Na, látod erről beszéltem amihez én nem értek....hogy milyen a jel meg egyéb dolgok.
Annyit tudok még, hogy a házban van 1 lcd tv és egy tuneres samsung lcd monitor meg egy régi crt tv és a crt tv-n már egy pár adás nem jön be ami a másik két újabb tv-n bejön!
Lehet azért mert digitális az adás és az már nem tudja kezelni??
Vagy 4 adóról van szó amúgy...pl sport 1, 2 -
hitman,
őstag
Sziasztok
Nagyon kérlek segítsetek nekem!
Pár hete árulom a monitorom és ki is volt nézve az új (Dell U2412M), mikor elvitték a monitorom és venni kellett volna a másikat bátyám bekavart...az ő szobájába van/lesz a monitor és ő a régit tv-re használta (az tuneres monitor volt) én pedig játékra.
És amikor megtudta hogy nincs a Dell-be tv akkor mondta hogy azt nem vehetem meg.
Én tudtam hogy valami STB-vel meglehetne oldani de hamar feladtam mert nagyon nem értek ezekhez a tv-s hálózati dolgokhoz + a tv hangot is meg kell oldani ha a Dellt veszem.Abba segítsetek, hogy milyen stb-t kéne vennem ami annyira nem drága és jó a Dell-hez.
A vga Dp-portal lenne összekötve a pc-vel és az stb-nek ott lenne a dvi.
A házba kábelen jön a tv és a szobába koax kábel megy!
Kéne egy stb-os ami biztos működne és hétfőn azt is megtudnám rendelni.
A monitor 16:10-es lesz...torzítani fog a tv adás vagy a stb-on a képarányt is tudom állítani?
Az nem baj ha kicsit lecsép a képből a monitor csak torzítás ne legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest