Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
válasz
azbest #11379 üzenetére
Na, látod erről beszéltem amihez én nem értek....hogy milyen a jel meg egyéb dolgok.
Annyit tudok még, hogy a házban van 1 lcd tv és egy tuneres samsung lcd monitor meg egy régi crt tv és a crt tv-n már egy pár adás nem jön be ami a másik két újabb tv-n bejön!
Lehet azért mert digitális az adás és az már nem tudja kezelni??
Vagy 4 adóról van szó amúgy...pl sport 1, 2 -
hitman,
őstag
Sziasztok
Nagyon kérlek segítsetek nekem!
Pár hete árulom a monitorom és ki is volt nézve az új (Dell U2412M), mikor elvitték a monitorom és venni kellett volna a másikat bátyám bekavart...az ő szobájába van/lesz a monitor és ő a régit tv-re használta (az tuneres monitor volt) én pedig játékra.
És amikor megtudta hogy nincs a Dell-be tv akkor mondta hogy azt nem vehetem meg.
Én tudtam hogy valami STB-vel meglehetne oldani de hamar feladtam mert nagyon nem értek ezekhez a tv-s hálózati dolgokhoz + a tv hangot is meg kell oldani ha a Dellt veszem.Abba segítsetek, hogy milyen stb-t kéne vennem ami annyira nem drága és jó a Dell-hez.
A vga Dp-portal lenne összekötve a pc-vel és az stb-nek ott lenne a dvi.
A házba kábelen jön a tv és a szobába koax kábel megy!
Kéne egy stb-os ami biztos működne és hétfőn azt is megtudnám rendelni.
A monitor 16:10-es lesz...torzítani fog a tv adás vagy a stb-on a képarányt is tudom állítani?
Az nem baj ha kicsit lecsép a képből a monitor csak torzítás ne legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged