- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Danielo #71291 üzenetére
Ámen, legyen kérdezzék csak le.
Én leírtam Yt tapasztalatomat és ennyi.
Én is úgy leszek majd mint ahogy vandor01 írta, nem lesz feltöltve semmilyen repülős videó.
Akkor sem ha minden dokumentum meglesz és úgy repülök.
Eddig is csak tanulságképpen töltöttem föl, vagy hogy mutassak valamit az itt fórumozó kollégáknak.
Az hogy felveszem vagy sem, és esetleg elteszem emlékbe az meg már az én dolgom.
Bizonyos szempontból szegényesebb lesz a videó felhozatal azoknak, akik ismerkednének tanulnának esetleg más hibáiból.Ez csak is az Innováció jegyében történik majd így.
Ui. Nem tom hogy azonosít be majd egy lakatlan területet, de ha mindenáron meg akarják csinálni, legalább megdolgoznak a fizetésükért.
-
vandor01
senior tag
válasz
Danielo #71291 üzenetére
leszokunk a videok feltolteserol.....
nekem mint FPV-snek ugyis mindegy fel sem szoktam venni mert felesleges
a repulesert jatszom nem pedig a felvetelek kesobbi nezegeteseert....persze Dji es magas felbontasu "videos" dronoknal mas a helyzet
hiszen pont ezert vettek es keszitenek filmeket feltoltsek akarcsak maguknak! -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Danielo #71084 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, hogy mindenütt ott van, hogy állami...
Hétfőn repültem totál illegálban, 3km nyomvonalon egy komplett falut fényképeztem le (300m külterület, 1500m belterület, 800m külterület), én középen álltam, de sajnos a szemem már 600m után elvesztette a drónt. Viszont a kijelzőn frankón láttam, hogy hol van éppen. Ez azért nem VLOS.
-
DJGABI
addikt
válasz
Danielo #70523 üzenetére
"az NMHH most hoz létre erre a feladatra önálló főosztályt. (én jelentkeztem...aztán meglátjuk)"
mármint vadásznak embereket a melóra? tudsz linkelni álláshirdetést? azért kíváncsi lennék mik a követelmények. szerk: vagy a vizsgára jelentkeztél? nem tisztaelvileg a csendőrségnél is van drónos egység, de gondolom úgyis csak Teve utcában, vagy max esetleg Balatonra vonatkozik
szerk2: [link] területileg nincs igazam, de hivatásosokról ír, civilnek kb esélytelen
-
vandor01
senior tag
válasz
Danielo #70523 üzenetére
akkor megkaptuk a valasz!
ha az EU-s iranyelvekben az mar adatrogzito ha kamera van a gepen!
akkor a 120 gramm de akar 250 gramm nem szukseges mert ez csak a tescoban vett tejfolosdobozos dronra vonatkozik! aki FPV-zni szeretne azaz kamera van a gepen arra minden vonatkozik hiaba csak kebababos 16grammos....
a rendornek meg merleg sem kell latja, hogy a hulyegyerek a fejen a szemcsivel bologat a parkban vagy a jatszon??
nincs mas dolga
van kamera? nincs kamera?
ja van! akkor itt a csekk fizesslehet olyant mar meg sem emlitek ha esetleg kitalaljak?
a foldre kenyszerites utan az eljaras idejere lefoglaljak elkobozzak etc -
Szancsó
aktív tag
válasz
Danielo #70369 üzenetére
Mint ezoltan írta: inkább ecsettel kellene felhordani.
Én pl. a nagyobb alkatrészek tetejét nem kentem be, csak az oldaluknál (lábaknál) húztam el az ecsetet, de amúgy nem hiszem, hogy ha rendesen átmész rajta megfőne miatta bármi is.
Annyi, hogy eléggé folyékony, így oda is könnyen befut, ahová esetleg nem kellene. Szóval gombok (bind, reset, stb.) és USB csatlakozó környékén csak óvatosan. Utóbbival az a baj, hogy ha nincs bedugva akkor belefolyhat és onnan nehéz kivakarni (bár nem lehetetlen - 1x már kellett...), viszont ha be van dugva akkor meg összeragadhat és esetleg a csatlakozó külső részével jön csak a kábel. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ninebot by Segway F25E II
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged