-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
KaiotEch #27150 üzenetére
Melyik tavot? Van egy valag.
Ha az i6-ra gondolsz en jo nagy hatotavnovekedest ertem el a6-rol ia6b-re valtassal, aminek a csapjait v alakban, 90 fokban kivezettem. 200m vs 600m.A gyari ia6 csapjait meg egymas mellett vezettek el. H ki volt az az okor aki ezt kitalalta? Pont a diversity lenyeget olik meg.
Sajnos fold felett erdos/bokros terepen csak 2-300m.De moegszoktam, ha nem stimmt az iranyitassal, tav fel a fejem fele + nyelgaz. Ez segiteni szokott. Persze failsafe be kell legyen allitva, mertha nincs, elrepul a gep a csaba max sebesseggel, amig az akku ki nem leheli a lelket.
-
Shodan
őstag
válasz
KaiotEch #26899 üzenetére
100m alatt a magasságot értettem. Most nyíltabb terepen 500m-t engedtem előre. Most fordult először elő hogy nem láttam a gépet szabad szemmel. Kicsit be is paráztam főleg hogy kiírta hogy compass error, pedig minden repülés előtt kalibrálom! Már láttam magam előtt ahogy lezuhan
Remélem a windsurfer amit rendeltem még dob egy kicsit rajta. Több nekem nem is kell , úgy is fotózáshoz vettem. Persze a professional még jobb lenne, de nem merném elengedni kilométerekre mint ahogy sokan látom hogy csinálják.
-
-
Arti1
aktív tag
válasz
KaiotEch #26729 üzenetére
Engem érdekelne egy olyan tizedannyiba kerülős, ami kicsi is
Végre összeállt a quanum v2 (persze azóta fúj a szél), letettem az asztalra az FPV kamerát, belenéztem sisakkal a fejemen és megijedtem magamtól
A fatshark valamivel konszolidáltabb kinézetet kölcsönöz, ez főleg olyan helyen lenne előny, ahol azt sem tudják, hogy az FPV-s repülést eszik vagy isszák...Szerk:
hogyhogy a fatsharkot még nem másolták le? kicsit csalódtam a kínaiakban -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
KaiotEch #26682 üzenetére
Még nem repültem egyikkel sem, de én is úgy gondolom, hogy nem éri meg az 5x-ös árat az eredeti.
Viszont nekem az Eachine jobban tetszik (na nem mintha nagy jelentősége lenne), a JJRC-t és a NIHUI nagynak tűnik.(#26683) Jackal2: Igen, csak meglepődtem, milyen gyorsan és pontosan dolgoznak ezek a Kínaiak.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
KaiotEch #26236 üzenetére
Akkor tényleg nem értem
XT60-as csatlakozóval szerelt x380-as akkut szeretnék tölteni. Meg az x251-és, de ehhez vettem egyet a HK-től.
Gondolom a B6-tal tudom tölteni. De hogy? Milyen átalakító kell hozzá?
Az a baj, hogy a sok tüzes videó láttán kicsit aggódom, nem szeretném felgyújtani a házam... -
qqzs
őstag
válasz
KaiotEch #26135 üzenetére
szuper most megneztem a kitet es van benne
5km-re noveli a hatotavot
HUBSAN X4 H501s GPS Drone Review - Part 4 - [Long Range Mod, Dual Battery, 3 Mile Flight Test]Fenti videobol otlet a dual batteryt valaki probalta akarmin? csak parhuzamosan radugni ket akkut
-
-
Allien
veterán
válasz
KaiotEch #26112 üzenetére
Azért ez NEM ilyen 1xű ám! Azt sejted, hogy Te nem Kínában vagy! A szarver meg IGEN. Ergo, ha ugyan abban az időben kattintasz, mint Juan, Ő nyer, mert kisebb a ping ideje. Qrvára nem mindegy, hogy 3ms, vagy 300ms.
No és ott se hülék élnek csak, vannak kő gazdagok, akik esetleg értenek is hozzá, hogyan kell ilyet megvenni, meg ilyenek. kb a gép kisorsolja, mint ahogyan azt az egy P4-t is, innen SEMMI esély megnyerni.
De mindegy. Én pl multkor tök véletlenül kattintottam egy kamerára, 30 dolcsi lett volna, és voilá, mehettem is fizetni. Csak, egy figying nincsen rajta, ezért szóltam a supportnak, hogy sorry...
-
elszabi
tag
válasz
KaiotEch #26112 üzenetére
nem posztom védeni a bg-ot, de nem kamu. mindig vádolják ezzel őket a snap up oldalon.
és lehet, h az oldal nincs szinkronban a webshoppal, de attól még működik a dolog. csak éppen baromi nagy mázli vagy éppen script kell hozzá - itt a ph-n is a topicban legalább ketten tolták így. és el is hoztak értékesebb dolgokat is. nekem tavaly simán, ügyeskedés nélkül legalább 6 dolog jött össze így. volt közte 3, ami 27 ft-os tétel volt.
-
-
vandor01
senior tag
válasz
KaiotEch #26083 üzenetére
ezt a listat nezzetek kinek mi tetszik! aztan eőszak ball egergomb [link]
nekem 1x összejött de fos telefonjuk nem kell!
szerintem 20db-ig szerencse kell mikor csapsz le rá!
30db volt akcioban es az elso 5secig 20db-t adtak el kb. a 10secre fogyott el!ha annyira baszottul ünnepelni akarnak es nem az ugyfeleket szopatni!
30-50db köze kell belőni az akcios terméket! 10sec belul szinte mindenki tudna venni..
kb mint a GB-s x251-es....na persze NEM a 20$ os P4 bol kene 50db... pedig jo lenne!
-
vandor01
senior tag
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
KaiotEch #26049 üzenetére
Múltkor a metróban láttam egy xbee hexát úgy nézett ki mint egy 10K-s MJX X600 erre nézem az árát 60 ezer magyar pízz volt az ára.Valszeg. ő volt az:
-
Keeperv85
nagyúr
-
Allien
veterán
válasz
KaiotEch #25910 üzenetére
Nincsen SEMMI okod rá! Példul ott volt a Hobby King-s akkció. E-Turbine TB-250 lista ára 200 dodó, plusz szállítás. Akcióban meg 50+szállítás volt, asszem 63 dolcsira hozta volna ki a rendszer, csak már nem jutott nekem. Ha előtte egy nappal rendeltem volna, így jártam volna.
De amúgy, a BG-sek jó fejek. Írjál nekik egy levelet UDVARIASSAN, hátha adnak valamit. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
KaiotEch #25736 üzenetére
A vicc az h alkatreszenkent dragabb a falcon 180, mint igy egyben.
4 ESC - > 37$
4 2204 motor - > 32$
SP F3 - > 20$
Board + PDB akciosan - > 15$
---- > 104$
Meg AFA+kezelesi koltseggel is ugyanott vagy, mintha darabonkent rendelned. En veszek egy 180-at es atepitem kingkong 210-re. Nekem a forrasztas nem gond. -
Arti1
aktív tag
válasz
KaiotEch #25715 üzenetére
OK, hogy snap up, meg olcsó, meg csak 10-et adnak el, de miért van darabjaival felsorolva a csomag tartalma? Ugye nem az új tulajnak kell majd összerakni, mint egy puzzle-t?
Package Included: (without bag)
1 x Frame Kit
1 x PDB
4 x Motor Base
4 x 2204 Motor
4 x 20A ESC
1 x Flight Controller
4 x Propeller
1 x Power Connector
2 x LED
1 x 3S 11.1V 1500mAh 25C Battery
1 x B3 Charger
1 x 700TVL Camera
1 x Camera Mount
1 x FT200 VTX
1 x Antenna
1 x Eachine i6 Transmitter
1 x Eachine iA6 Receiver -
molnigee
aktív tag
válasz
KaiotEch #25718 üzenetére
Olyan vegyen akinek még nincs. Eladni nem kell ott a táv benne, azt utánna vehetsz arf gépet pl.
Más, pls help!
A távon, flysky beállítom a chanel 6ra az egyik kapcsolót, display menüben jelzi is a működését.
Cleanflightban viszont nem veszi sehol.
Azért is nem értem mert a ch5-öt be tudtam állítani. -
mgy
senior tag
válasz
KaiotEch #25642 üzenetére
Nézd, nekem is van 100C-s kínai akksim is (tehát megint nem adatlapokról beszélek, hanem tapasztalatból), jobb, mint a Dinogy, de nincs benne akkora puncs, mint a Graphene-ben. Nem csak én mondom, repült már vele több ismerősöm is, hasonló a vélemény.
Cserébe' többe került, mint a jobbik.Elég sokmindent megveszek kipróbálni. Jók, csak nagyok az LiHV-k, szerintem abból még lesz.
Az meg, hogy kisebb, könnyebb, nagyobb kapacitású és/vagy C értékű egyszerre nem megy.
---Arti,
a hasonló teljesítményű, célú akksik kb hasonló formájúak. Nem feltétlen szükségszerű ez, de valahogy így alakult. Na meg szerintem olyan sok féle cella nem készül, azt válogatják, csomagolják, brandelik a "gyártók".
A tépőzár az akksira, vázra kötelező, plusz körbe a pánt. Zuhantam múlt héten úgy, hogy a előbb az akksit rázta le magáról a gép, hát kerestük vagy fél órát, pedig fehér volt a zöld fűben, mire meglett.És még az előző témához, nem kell félni az erősebb cuccoktól, de nem éri meg kihagyni a lépcsőfokokat.
-
vandor01
senior tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
KaiotEch #25556 üzenetére
Nekem van potvaz, de 20-30 meterrol siman kibirja az orraesest.
-
Jackal2
senior tag
válasz
KaiotEch #25458 üzenetére
Számolj: egy jó minőségű PC táp molex ágát ha átalakítod, akkor 12V-n ki tud adni 30A-t is (600W-osok tudnak annyit a vidi kártya miatt).
Egy átlagos táp 5-6 A-t ad ki, tehát minimum 5x annyit ad ki a PC-táp, és nincs 5x annyi kábel. Szerintem megéri, bár én még nem csináltam meg, de gondolkodom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest