-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stinky14
csendes tag
Nyugi. Ez se jobb.
Szintén akciós falcon..A héten már tuti nem jön meg...
2016.09.01
03:35
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016.09.05
11:42
Küldemény információ:
Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure
2016.09.06
11:39
Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2016.09.06
13:10
Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documentsEz pedig a szemüveg amit 25-én rendeltem...
31.08.2016 04:04
Elektronikus értesítés a szállításról -
Allien
veterán
Sok lehetséges oka van. Az egyik, a vámoláson kívül, hogy rossz postára küldték. Régebben volt, hogy a 16. ker posta helyett beküldték a Nyugati téri postára, vagy egy másik esetben asszem a 4. kerre. No, a Nyugati téri csomagot kb 1 hét után tolták vissza, az újpestit meg szerencsére másnak küldték vissza a központ felé...
Nekem pl egy sika mezei levél küldeményem hánykolódik valahol. Mindössze, egy 62mm-s objektív "sapka" van benne... -
peter9228
aktív tag
Akkor egyszerre jöhettek az enyémmel, nagyon hasonlóak az időpontok:
2016-09-05 14:56 Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2016-09-03 13:35 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016-08-31 13:34 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-08-30 20:55 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-08-29 23:46 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroadNem értem a tieden miért ülnek annyit.
-
elszabi
tag
zöld propokkal? és mi fekete v. kék színű autóval? mert akkor őt láttam már 2x az aquincumi reptetőnél. panaszkodott is, hogy a hajógyárit jobban kedveli, csak a sziget miatt hanyagolni kellett egy darabig. az rcmodell fórumról sokan megfordulnak mindkét helyen. némelyikük nagyon komolyan tolja valóban.
Jackal2: jaja, ő lesz sztem is.
-
molnigee
aktív tag
Én is repültem vele úgy, ez a prob inkább hajlik mint törik.
Nagy duzzogva
http://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-Drone-WIFI-FPV-With-4K-30fps-1080P-Camera-3-Axis-Gimbal-RC-Quadcopter-p-1083668.html?utm_source=facebook&utm_medium=fb_direct&utm_campaign=mi099_sept05iix&utm_content=Aldo -
kriszbon
őstag
Isten bíz. ha lesz egy kis időm előkerítem rcgroups oldaláról azokat a képeket amin mutatják is.
Szerintem nem véletlenül tették be az oldalra utólag a figyelmeztetést.
Van amelyikbe mélyedést kalapált a csavar, kiverte belőle jó darabot, van amit össze is tört teljesen, ami ugye kuka akkor.Ha landoló lábak vannak erősen odaverve, vagy arra esik le nagy erővel, akkor simán előfordulhat.
Egy papírlapot nem tudtam alácsúsztatni a csavar és az alkatrész közé, annyira közel volt.
Megnyomva erősen a lábat, hozzá is ért teljesen, persze a burkolat merevít még valamennyit, de azért nem túl sokat. -
kriszbon
őstag
Ahhoz van csipogó rajta, amihez ha nyomkodom/nyomom a Videó felvétel gombot, akkor szól.
Meg különben is, szemüvegben csak látom kb. merre keressen(vagy nem).
Pörögni még nem igazán szoktam vele, és a széllel/erős légáramlattal szembeni repkedés is ugyan úgy felemészti az aksit.
Azért 2-300 méterről szerintem nem sok mindenre jó a buzzer, mert ott már a gépet sem igen látom meg.
Múltkor is fent voltam elég magasan, és közben levettem azt a vackot, és alig találtam meg azt a pici pontot, pedig tudtam kb. merre keresgéljek. -
qqzs
őstag
Igen de meg nem tudtam tesztelni mert mint irtam sikerult ures akkuval kivinni.
Az jxd-vel kapott monitorral megy amin nincs semmi csatornavalasztasi lehetoseg, gondolom akarmilyen szemuveggel is. Ami meg még nem jott meg de jovo heten remelem az is megjon
Hatotavjat gondolom a hubsanhoz linkelt antenna upgraddel lehet novelni
update:bocs a csatlakozoja megsem egyezik csak feluletesen neztem megX380: Na még par video. Ezen a csatornan van telemetrias osd meg akadalyelkerulo rendszer is, mondom hogy nem fogunk unatkozni telen
-
mobbo
senior tag
Hivatalunkhoz 2016. év augusztus hó 19. napján beérkezett megkeresésével összefüggésben a pilóta nélküli légijárművel (a továbbiakban: UAV) végrehajtandó, ellenszolgáltatásért és egyéb, nem hobbi céllal végzett, illetve köz- és magánterületen történő hobbi célú reptetés vonatkozásában az alábbiakról tájékoztatom:
-
elszabi
tag
Tegnap Szigetcsépnél jártam, hogy valami "forgatási" helyszínt keressek. Nagyon jól néznek ki az úszólápok. Sajnos azonban olyan messze van a Duna a HÉV-től, hogy már csak sötétben értem ki oda. Továbbá szinte lehetetlen a partról felszállni, mert teljesen be van építve a part. Nehezítésképpen magasfeszültségű vezetékek szelik át a folyót. Majd azért még visszamegyek vmikor és csinálok ott is egy videót.
A barátnőm mindig számolja, melyik településen hány macskát látunk. Tegnap 13-nál állt meg a számláló.
-
Jackal2
senior tag
Vagy így, 6S Triblade
Hogy legyen egy belső nézetes is, mit lát a pilóta
-
-
-
-
kriszbon
őstag
Nekem is úgy van rajta a nyíl, és nyugodt lehetsz repül.
Most estefelé repültem ki 6 aksit (6x6 perc+leszállás).
Ja és húzd meg azt a bal első balos csavart, mert el fogod hagyni róla, és a többinek is húzz utána.Jackal2 : Találtam pár infót [4S aksi] ügyben, véleményed?
A kamera kompatibilitásról még nem találtam meg az infót. -
kriszbon
őstag
-
medvegy
aktív tag
-
medvegy
aktív tag
Ez a kamera + ez a monitor. De egyelerő nagyon béna vagyok FPV-vel
-
Teréz Atya
senior tag
-
Allien
veterán
Én ha szétszedem majd, akkor inkább párhuzamosan rá forrasztok a boardra egy JST anyát, oszt kivezetem valahova, leragasztom, vagy ilyesmi, és megy erről a betáp.
Amit linkeltél, az nem jó. Kell egy Y elosztó, anya az akksi oldalon, apa a buzzer oldalon, és apa a váz oldalon. -
Összesen 10A én legalábbis úgy olvasom, nem modulonként.
(#26272) Zsee75: Ugye ugye, hogy szemétkednek... Amúgy valószínű azért, mert a SnapUp US WH-s volt és az akció lejárta után, ha ráfrissítesz, visszatér a mindenkori termékhez a link, ott meg már rendelhető más WH-ból.
Ennél pl tok jó, hogy EU WH mégsem szállítanak hozzánk.
-
Teréz Atya
senior tag
-
Allien
veterán
-
De rég voltam a mű Egri várnál. Még középsulival voltunk. Legnagyobb poént volt, hogy lezúztunk egy skodát, ami Isten tudja mióta állt már ott. Amúgy racernek pont jó a pálya.
(#25769) Arti1: Az nem ARF, az RTF, tehát menetre kész. Mindegyiknél fel van sorolva, hogy mi van benne, csak a DIY(Do It Yourself) verziót kell összeszerelni.
-
Arti1
aktív tag
A lista utolsó előtti sora az Eachine i6 Transmitter, talán mégsem ARF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest