- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
-
molnigee
aktív tag
válasz
syler123 #57837 üzenetére
A legkönnyebb úgy megtanulni, ha van egy gps-es géped és elkezdesz vele LOS-ban menni amíg látod, és betanulod ezt a trükköt. Ha gond van, még mindig ott a GPS. Pár próba és ráérzel hogyan működik élesben, utána már nem lesz gond.
Amúgy én mikor régebben sokat mentem LOS-ban, ott is az volt hogy nincs led, nincs eleje hátulja, valahogy fejben ösztönösen tudtam mikor merre. Mert alapvetően ott is arra kell rászokni hogy előre mész és kanyarodsz, az agyad meg rááll előbb utóbb hogy tudd merre van az előre. Ha még beleyawolsz végtelent is, utánni is előre én rögtön tudod hogy áll és már kanyarodsz is irányba ahova menni akarsz. Olyan mint amikor szembe jösz magaddal és az az előre, az elején nem tudod melyik a jobb és ball, de ha rááll az agyad, onnan már véletlenül se kevered össze, mert agyilag már a gépben vagy mint fpv-ben -
Baku
aktív tag
válasz
syler123 #57827 üzenetére
A LOS - nak lényeges pontja, hogy úgy limitáljuk a távolságot, hogy még felismerjük melyik a gép eleje, hátulja.
Ha ebből a távolságból kirepülünk, az már nem LOS, hanem vakrepülés .....
Én a kis 5"-osaimmal mindig 10m- en belül tekergek, fordulok, körözöm, nyolcasozom, és nem feszegetem a határokat, mert abból fáramászás, bokorugrás, vagy lógó orral, gép nélküli hazatérés lesz ...
Ezt is csak ésszel érdemes csinálni, és minden gépet arra, és úgy kell használni, amire való....
(Ezért (is) van 12 gépem 50mm- től 380-ig....) -
Peaceliker
addikt
válasz
syler123 #57739 üzenetére
Nekem gagyi táskám van, nem lehet rá akasztani, bele meg nagyon nyögve nyelve fér be 2db 5 colos racer
normális táskára meg spúr vagyok
mondjuk ilyen alu táska nekem még helis időkből maradt, azokat védeni kellett. De pl Sacco is érzékeny gépeket cipel, táskába dobva semmi nem maradna belőle
-
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #57525 üzenetére
2018.05.13 utáni, valahol előtte mahinált a PID-ekkel. Most meg a P, I és D számítási módján babrálnak valamit. Azt súlyozzák, hogy mért vagy hibával számolt legyen-e. Nem pontosan értem.
Korábban ezt mindig kivettem, de nagyon jó. A biztonsági funkció is, hogy nem engedi élesedni a gépet, amíg a gáz nincs levéve. (idle up ~ airmode)
//*************Arm switch and Idle Up switch (idle up will behave like betaflight airmode)
//*************comment out to disable
#define ARMING CHAN_5
#define IDLE_UP CHAN_5
#define IDLE_THR 0.05f(#57519) belakiraly:
Elég speciális csatlakozónak nézem, nem is láttam még ilyet.(#57526) Peaceliker:
Mit találtál? Mire? Akku?(#57528) Peaceliker:
Korábban vettem balance csatlakozó készletet azon volt szilikon kábel, amit a sima csatlakozókra forrasztottam. -
-
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #57489 üzenetére
Milyen kupon?
Tényleg jó áron van.
250-260Ft-tal olcsóbb darabonként.Peaceliker:
Doinker V2?
A propeller kérdésedre nem lehet válaszolni, egyelőre nem élvez prioritást a gyártóknál a whoop propeller. -
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #57456 üzenetére
Nem. Timer van az arm switchen. 30 másodpercnél rezzen+csippan, majd 15-nél, ha jól rémlik 10-nel meg másodpercenként rezzen.
Kíváncsi leszek teszt után mit szólsz. Sokkal jobb ebben a méretben a hv.
(#57457) thenameless:
Me scuzi.
Most visszamentem... tényleg.
Az utolsó sornál már a képet néztem. -
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #57454 üzenetére
Az a baj, hogy van benne kompenzálás is.
Amúgy igazad van 3.3-ra írja az alját. HV akkunál 3.5 és 3.3 között másodpercek vannak.
Jobb szeretem előtte lehozni a gépet, óvom az akkukat.Úgy tapasztaltam, hogy összehasonlíthatatlanul erősebb a HV akku, viszont amikor vége, akkor nagyon vége van és másodpercek alatt elmegy az ereje, nem fokozatosan.
-
ezoltan
tag
válasz
syler123 #57437 üzenetére
Én szoktam,nagyon szeretek így repülni.
Általában mindössze a plusz macera miatt nem viselek pluszban fülhallgatót.Esetemben épp egy TX801 az egyik hangforrás és teljesen élvezhető.Nyilván lejjebb halkítom és van amikor csak az egyik dugó van csak a fülemben,de semmi szélzaj vagy zavaró tényező.
-
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #57247 üzenetére
A héten valamelyik nap elhúztam a vtx antennát a táp mellett, a lakáson nem ért keresztül a kép.
Az alaplap vevőantennáját mindig az alaplap és a váz között a legrövidebb úton lefelé irányítom. Nem tudom számít-e de a motorok kábelei is meg vannak tekerve. Ezek mellett ér ki az antenna vége. -
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #57243 üzenetére
Érdekes, én nem vettem észre ilyen jelvesztéses dolgot, pedig a videó alapján simán elviszem ilyen messzire.
Alutetős csővázas terasz alól is simán ment ekkora táv.
Igaz nekem NRF24L01+PA+LNA van benne. Ennek állítólag 1000m a max táv, persze nem egy Whoop-pal.
Fás környezetben 270-et írnak.
Range javítás tutorial, lehet, hogy az antennamenteshez is jó. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
syler123 #57237 üzenetére
Ez nekem is így van.
Az e011-nek nem tudom hol a hatótáv vége, tök stabil a jel mindig. A BC viszont sokkal érzékenyebb. Igazi jelvesztésem még nem volt vele, de nem is merem messzebbre vinni. Pl. nem preferálja a hát mögött repkedést. 14.mp-nél látni, hogy kimarad a jel egy-egy pillanatra, pedig csak max. 40m messze lehet.
A BetaFPV-n meg egy hajszálvékony vörös réz drót van. A hatótávja kritikán aluli. De ami a legjobb, hogy még mindig azzal az antennával a legjobb a jel. Minden mással rosszabb.
Egyszer elhagytam, így most egy sima drót van benne 40-50m hatótávval. De nagyon érzékeny, még egy fa is be tudja zavarni. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #57237 üzenetére
Szigetelt antennának cca 5%-al rövidebbenk kéne lennie.
A lengyel Joshua Bardwell, azaz Paweł Spychalski elmagyarázza.
Mellesleg ő az iNAV röpcsi részlegének a fejlesztője is. -
válasz
syler123 #57229 üzenetére
akkor ugy kérdezem, hogy miben tud többet mint a korábban linkelt natúr akku csatlakozó-elosztó?
Pl az lenne nagy királyság, ha tudná a késleltetett töltést, azaz hogy pl egy egyszeres töltőre rá lenne téve azonos tipusú (cellaszámú) 6 darab akku es azokat egymás után töltetné automatikusan a töltővel. Egyszerre egyet, egymás után a hatot..
-
Baku
aktív tag
válasz
syler123 #57112 üzenetére
"Nem sok másik tulaj van itt...."
Még én, csak jelenleg 600km- re vagyok a kicsomagolatlan töltömtől ....
Még másfél hét mire kézbevehetem...
Viszont én azzal kezdem, hogy régi laptoptápról nyissz le a dugót, és XT-60 fel a helyére ...
Nem filozofálok én ezen sokat ...
Ráadásul így a betáp kompatibilis lesz az iSDT- vel is.... -
thenameless
tag
válasz
syler123 #57109 üzenetére
Nyugodtan! Nálam van otthon közel 30 adapter/fej/levágott csati stb és 2db-ot találtam ami jó, az is kb forraszthatatlan volt, mert univerzálishoz volt fej valami nagyon szutyok anyagból
szerk.folyt.RE:
szét kell kapni és lekövetni, a tüske a + (de én multimétert használok)
adaptereken meg van sokszor jelölve a kábel, a jelölt a negatív normál esetben, ha ügyes volt a kínai
Szivaroson amúgy van egy piros zsugorcső darab, hogy utólag ne keverjem, -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
syler123 #57102 üzenetére
Asszem én is beszerzek az BC töltőt.
De az AOKoda még mindig pontosan tölt. Az nem lehet, hogy amiatt pufibbak az akuk, hogy maxon rángattam ki belőlük az energiát? (nem védeni akarom a töltőt, csak kérdezem)Más:
Itt az újabb jelentkező.
Boss7-es váz, e011 fc, 720as (55k rpm) mocik, 48mm-es propp, kamera még nem jutott rá.
Tudom, ez sem szép, de nem is kiállításra megy.
És lehetne kicsit könnyebb is, de sajnos nem lesz. Mert szokásomhoz híven, minimalista stílus jegyében építettem, így már nincs mit faragni belőle (talán egy 2ágú propp könnyebb valamivel).
De így sem rossz, most olyan 30% gáznál emelkedik. Erre mondjuk még jön a kamera +4g. Így lesz 34g, kíváncsi vagyok rá. Kár hogy most szakad az eső. -
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
syler123 #57082 üzenetére
Erről jutott eszembe.... Tegnap beletoltam 2 aokoda töltőt, 8 aksival, hv-n egy BlitzWolf fejbe. Halkan ciceregtek, 10-15p után cseréltem egy feltöltött aksit. Akkor vettem észre, hogy tök meleg a BW, az AOKoda meg tűz forró mindkettő.
Az aksik szerencsére hidegek voltak, de inkább lehúztam őket.
Ezek szerint csak külön fejről lehet őket tölteni.(#57090) vandor01: Hmmmmm, dezsavü érzésem van... Én is gyakran csinálom így.
Kár érte, mert egész jó súlyba diétáztad.
Mi történt vele? -
thenameless
tag
válasz
syler123 #57075 üzenetére
Nekem van!
Valóban igaz a dolog, a tipikus adapter ami pl minden ledszalagos, modemes, routeres anyába passzol itt nem lesz jó, de ha veszel egy univerzális adaptert amihez sok fej van, biztos találsz hozzá valót, 2,5mm a belső átmérő ami kell. Vagy adapter vége levág és xt60 csati. -
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #57050 üzenetére
Nekem is a Devo-val megy. Mivel Goebish DIY modult csináltam. Amit vettél az is annak a ripoff-ja.
Találtam egy apróságot az új NFE angle-hez.
#define MIX_THROTTLE_INCREASE_MAX 1.0f
Ezt a javasolt0.2f
-re kellett állítanom, különben össze-vissza megy a gép.
Ez mellé el kellett vennem az AIL és ELE érték THR növelő mix-et a távon. 20%-ot dobott a throttle-ra.
Most elég smooth a dolog. Kicsit furcsa, hogy arm után forognak a motorok.
Érdekes, hogy az IDLE_UP miatt a levegőben 0 gáznál is stabil, mert nem állnak le a motorok.
Bujkálásnál néha hátránynak érzem, mert minden áron korrigálni akar. Boruláskor azonnal kirántja a gépet a zuhanásból. -
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #57046 üzenetére
Nincs titkos recept.
Bár most az IDLE_UP-pal kínlódok, nem tetszik, amit produkál.
Pattog, mint egy bakkecske. Belenyúl beakadáskor és csak a disarm fogja meg.Nem kell kikommentelned, nem indul az, csak ha átkapcsolod.
Jesszus, full pitch-en bukfencet dob. (angle-ben)Me scuzi, átlöktem race módba...
Úgy fejre esett, hogy eltört a Flora kupak.Ez még érdekes:
//Currently eperimenting with the value below for whoop format. Default was previously .2f and should be
//changed back for anything other than a whoop. This gives "airmode" 100% authority over throttle
#define MIX_THROTTLE_INCREASE_MAX 1.0fLevettem 0.2f-re úgy sima, mint korábban, most le kell tesztelnem megint 1.0-án.
-
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #57044 üzenetére
Csak néhány sort:
//
mögött az eredeti érték// *************rate in deg/sec
// *************for acro mode
#define MAX_RATE 800.0 //960.0
#define MAX_RATEYAW 600.0// *************EXPO from 0.00 to 1.00 , 0 = no exp
// *************positive = less sensitive near center
#define ACRO_EXPO_ROLL 0.85
#define ACRO_EXPO_PITCH 0.85
#define ACRO_EXPO_YAW 0.60
#define ANGLE_EXPO_ROLL 0.55
#define ANGLE_EXPO_PITCH 0.35 //0.0
#define ANGLE_EXPO_YAW 0.55// *************Radio protocol selection
// *************select only one
//#define RX_BAYANG_PROTOCOL
#define RX_BAYANG_PROTOCOL_TELEMETRY
//#define RX_BAYANG_PROTOCOL_TELEMETRY_AUTOBIND
//#define RX_BAYANG_PROTOCOL_BLE_BEACON
//#define RX_BAYANG_BLE_APP
//#define RX_SBUS
//#define RX_NRF24_BAYANG_TELEMETRY// *************Transmitter Type Selection
//#define USE_STOCK_TX
#define USE_DEVO
//#define USE_MULTIEzt a legújabb verzióban benne hagytam:
//*************Arm switch and Idle Up switch (idle up will behave like betaflight airmode)
//#define ARMING CHAN_5
//#define IDLE_UP CHAN_5
//#define IDLE_THR 0.05f -
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #57036 üzenetére
Jst 1.25 3pin.
Ha rendeltél BC alaplapot azon lesz felül egy feleslegesen beforrasztott aljzat.Jó az alap NFE. Csak az idle-up-ot és az arm-ot szoktam kivenni belőle. Beállítom a protokollt. Max emelem kicsit az expo értékeket angle módnál.
Illetve végre kiderült, hogy a min-throttle miatt pattog.Hobbyking-en vannak ilyesmi csatlakozók, én is innen vettem.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
syler123 #57029 üzenetére
Először volt a sima e011, aztán lett a BetaFPV Lite fc gyári SilverWare-el és most egy BoldClash fc, ami kicsit mókolt nfe-sítve érkezett hozzám.
Az alap SilverWare, stabil módban nekem nem hozott változást az e011-hez képest. Viszont acro-ban jelentős a különbség az NFE-hez képest. Sokkal simulékonyabb az egész, mintha "szintet" ugrottam volna.Ezt a gépet egy e011 vázra építettem, ezért a gyári aksi elnevezés.
(Eachine 260/30c)
A Charsoon aksik köszönik jól vannak, bár némelyik, mintha hízott volna egy keveset. De teszik a dolgukat.
Haveromnak vittem a sima aksikat (260/30, 150/45), de mivel ki akartam úgy is próbálni őket, kaptam az alkalmon. Szegények meg mehettek a hv-val.Saccco: Látom egyre szűkebb helyeket választassz.
-
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #57029 üzenetére
Rá kell tenni kapcsolóra, különben acro-ban ragadsz.
Hacsak nem állítod át szoftveresen, hogy fixen valamiben induljon. Biztos, hogy megy azzal is, maximum a channel mapping-ot kell kitalálni. Hátha a táv szerinti ch5 nem ugyanaz a szoftveroldalon.Ezek a csatornák:
#define ARMING CHAN_5
#define IDLE_UP CHAN_5
#define IDLE_THR 0.05f
//*************Assign feature to auxiliary channel. NOTE - Switching on LEVELMODE is required for any leveling modes to
//*************be active. With LEVELMODE active - MCU will apply RACEMODE if racemode channel is on, HORIZON if horizon
//*************channel is on, or racemodeHORIZON if both channels are on - and will be standard LEVELMODE if neither
//*************racemode or horizon are switched on.
#define LEVELMODE CHAN_6
#define RACEMODE CHAN_7
#define HORIZON CHAN_8Egyébként ez nem csak whoop-ra jó szoftver. Több helyen azt olvasom már, hogy 120mm alatti brushed-ben kb. verhetetlen.
(#57031) SpydeR3412:
Mázli + tudás -
fape
senior tag
válasz
syler123 #56817 üzenetére
Téglából is vissza lehet hozni. Legrosszabb esetben visszarakod a gyárit. A firmware update mód (kb) mindig elérhető. Sajnos saját káromon tapasztaltam
Valami nem okés a startup trimmel a távomon, de a gyári firmware tökéletesen kezeli. A customban meg nem tudtam tovább jutni a switch/gimbal warning képernyőn, bár amelyikkel eljutottam odáig h legyen bármi is a kijelzőn
A megoldás ez lett: direkt csak nekem csinált qba667 kolléga egy olyan 10ch firmwaret amiben nincs warning képernyő az elején. Utána már működött. Nagyon jól jött a 10ch, minden kapcsolót lehetett használni, sőt még rssi is volt. Azóta cseréltem qx7s-re, ott még több a csatorna és a lehetőség.
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #56817 üzenetére
Előtte firmware update módba teszed a távodat természetesen. Azt a táv menüjében megtalálod.
A cikket megvárhatod, de a frissítés része ennyi -
-
popi1987
csendes tag
válasz
syler123 #56479 üzenetére
a karra egy gyorskötöző keresztbe, és arra szigszalagozva / zsugorcsövezve az antenna.
ebben a cikkben is pont így csinálja:
https://oscarliang.com/build-racing-drone-fpv-quadcopter/feltételezem az itteni fórumtársak tapasztalatára voltál kíváncsi, mert 1 perc volt google-ben megtalálni
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #56460 üzenetére
A 3-as propeller kevésbé terheli a motort. Pl.: 615-ös motor szebben megy a kettessel, mint a négyessel.
716 meg se moccan a kettessel.
Korábban nekem nagyot ugrott a gép vele és nem bírtam normálisan terelgetni. Az azóta kirepült akksik sokat segítettek.(#56457) SpydeR3412:
Nem találok olcsóbban BetaFPV propellert... [BETAFPV 16pcs 3-blade Props 31mm]$2,25/szett a JMT $0,94/szett
-
vandor01
senior tag
válasz
syler123 #56449 üzenetére
ja ezen nem latszik.... de mivel az also muanyag szine ugyanaz mint a 2S 8520-nal (feheres es szurke)ezert nagy esellyel ugyanaz a beszallito adja az osszes motort a KK-nak... aztan valszeg a KK csomizza a marka zacsiba.... vagy valami hasonlo? ezeken jol lathato hogy MD de ez 2S 8520: [link]
masik cegnel KK csomag nelkul: [link]
vagy ugyanaz az MD csak csati nelkul: [link]
de kinabol jon barmi lehet! nem olyant kuld mint ami a kepeken van! pl
nonamet (feket/feher aljut) [link]
ugyanaz az a ceg a noname: 6,75/4db MD-s 8,87/4db....azert ezt irtam mert errol van tapasztalat valszeg a 716/720/820 nal sem kulonbb a helyzet!
-
vandor01
senior tag
válasz
syler123 #56446 üzenetére
na ja neha mar olyan erzesem van a kinai cuccokkal szemben hogy a muanyag dragabb mint az arany ha elkezdjuk grammokra szamolni??
de tuti par elektronikai cuccuk mar dragabb... van olyan torony ami 100dollar azt kozben 3-5gramm! es KINAI!
a kingkongos motorok az "MD" feliratos motorok! a nonamehez kepest minimum 2x jobban birjak! es kb hasonlo aron futnak!
-
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #56435 üzenetére
Szerintem rendben van. Elképzelhető, hogy több is van benne, mint 6 óra. Több akkut is repültem vele egymás után, persze mindig vártam 2 percet.
Az emlegetett másik motor a LDARC a.k.a. KingKong 716
3as proppal nagyokat ugrik a gép.
Viszont kevésbé terheli magát. Ezekből is érdemes megnézni a BetaFPV cuccait.Én is teszek majd még egy próbát velük.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
syler123 #56440 üzenetére
3as proppot érdemes venni rá. Kicsit hangosabb tőle, de sokkal jobban húz vele.
Motor ügyileg látom már meggyőzött vandor01, de azért leírok néhány gondolatot.
Nekem az első szett BetaFPV moci bőven túl van 6órán. Olyan 8-10 között lehet most. És azért pihennek, mert az egyiknek kinyomtam a tengelyét az alján. De ezek 2x többe kerülnek a BC-hez képest.
A gyári motor sem rossz amúgy, de kevesebbet tud és kb ugyanannyiba kerül, mint a BC.
Alin nézegethetsz motorokat, ott írják állt. a teljesítményt is hozzájuk. De nem fogsz találni olcsóbban, jobbat vagy ilyet. Az egyetlen kivétel, az a KingKong mocija. Az csak 8$/szett, cserébe nehezebb 0.9g!!!/motor. -
vandor01
senior tag
válasz
syler123 #56438 üzenetére
probálkozhatsz az ALI-n van 716 motor de ha nincs tapasztalat akkor neked kell vegigjárnod rendelsz 3-5 fajtat a szallitassal mar nem biztos occobb lesz..... es mehet a proba aztan kb 6 honap utan leirhatod melyiket erdemes venni! de ez itt most ez boldclash erre már itt irjak hogy van teljesitménye es 6 ora+ nem kell kockaztatnod venni es hajtani... 4db kb (8,5dollar) 7 euro? 1,7ejro/db? szerintem korrekt!
a kefés motor élettartama sok mindentol fugg? hogy rakod ra propot, hanyszor vered oda es hogy, hetfőn készult vagy szombaton???
Az ALI-ssal a tapasztalatom vettem occo noname 1S 7020 8020 motorokat...... volt amelyik be sem indult vagy kicsi kurblizas utan ment kb 2 orát... valamelyik 5+ vagy akar 10+ pl a piros racerstar....aztan a mostani tapasztalat a 2S 8520-al! 4 félét probáltam volt amelyik már ujkoraban felrehuzott 1 ora utan megadta magat.... kuzdes es szopás.... aztan a vegen kuka.... árban nem voltak nagy kulonbsegek.... és a végén visszatertem a legelso verziohoz:
1. MD felirat az aljan lehetséges repido 4+ora [link]
2. Kinai jelek az alján mint a chaolinak 2+ora: [link]
3. Noname nincs jel az aljan 1+ ora legutobb ilyen jott a GB-tol az MD-s helyett [link]
4. RJX tuningos SL felirat az aljan... rakat szar 1-2 ora [link]szerintem ha jot akarsz olyat vegyel amit már itt kirpobáltak a topiktarsak....
de mindig ezt mondjuk meg tanácsoljuk de csak a vegen hallgatsz a jo szora
neha filléreskedszde persze kockazat nélkül nincs nyeremény!
-
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #56391 üzenetére
Rendes távhoz mehet az NFE.
Én most a motorgörbéket próbálgatom. Teljesen más a hangja a gépnek a különböző beállításokkal.
Eddig a Boldclash_8K-t használtam, de NFE a none-ra készíti a PID-jeit.
Angle módra vannak új PID-ek, amik neki nem tetszenek, de egy angle hajhász írta neki, hogy baromi jók. Még csak rápróbáltam a Mohawk géppel, de tetszik. Fura, mert nagyot harap a 4 új motor.(#56392) KaiotEch:
Tudtommal nincs. Az Alienwhoop ZER0 alapból képes lesz SBUS vevő kezelésre. Ettől függetlenül a sima Bwhoop alaplapok is képesek SBUS-on külső vevővel kommunikálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Baby design smart sportbabakocsi
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest