- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
user112 #57928 üzenetére
Itt egy angol nyelvű útmutató - helyenként chinglish.
E010, de a E011 is ugyanez. -
Geller72
veterán
válasz
user112 #56826 üzenetére
Nem úgy értettem.
A töltő jó ha van, ha éppen más nincs. A fej, amit a 230-ba dugsz, az nem kell.. A magasabb C érték:
Topic bevezető része: "25C – A névleges kapacitás 25-szeresét képes leadni rövid ideig. 0,7*25=17,5 Amper"Értelem szerűen minél magasabb, annál jobb ez az érték. Hirtelen manővereknél, "leesésnél" nagyobb az esély, hogy kihúzza magát a zuhanásból magasabb C értékű, ugyanolyan kapacitás esetén.
-
-
Geller72
veterán
válasz
user112 #56786 üzenetére
A három közül a harmadik. Van jobb is, de szerintem is legyen ez az induló készlet, aztán majd meglátod, mi lesz tovább. Van ezekhez jobb töltő is, szórás ott is nagy, én ezt vettem meg. Tölteni én power bankról töltöttem amikor még ideiglenesen azzal a zöld valamivel töltöttem, mert a power bank lekapcsolt, ha készen voltam minddel, nem volt rá sansz, hogy megpúpolja.
. Amióta meg a fent linkelt megvan, azzal a töltővel és hozzá táppal. Az a töltő szabályozható és ballanszol is.
Kamerából, mivel nekem volt itthon én a GB-ről rendelt LST kamot raktam rá. Bár az most majdnem kétszer annyi, mint amikor én vettem. De ki lehet fogni olcsón is. De kamera csak akkor kell majd, amikor már lesz hozzá szemüveged/kijelződ is. Szerintem. Meg majd, amikor már stabil lesz a gépkezelés..
-
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
válasz
user112 #56757 üzenetére
"Az E011-re nagyobb hatótávolságot írnak"
-Tőled is megkérdezem. Számít valamit egy ekkora gyösznél, hogy 100 vagy 150m a hatótáv a gyári alap cuccokkal használva, vagy semmit? Szerintem semmit, mert 100-ról sem látod már nem hogy az orientációt, de magát a gépet sem nagyon. Tök felesleges egy ilyennél azt megkövetelni, hogy ha lehet, akkor a hatótáv legyen már 50 km.. Semmi értelme. Ezekkel nem megyünk messzire, nem az a fő igény egy ilyen gépnél. Az E011-nek szerintem lényegesen több a repideje, mint az F36-nak, legalábbis szerintem. Nekem volt/van is ilyen. Az E011 jobb. Lehet rá jobb akkut pakolni, jobb motorokat, "alaplapot", plusz kamerát. A határ csak a fantáziád és a pénzed.
. És tudjuk, hogy ennek mi a vége.
. Lehet kapni olyan gépet, amiben ez mind benne van, de ez nem 11 euró lesz, azt elhiheted. Igaz, az sem ennyi lesz, ha te rakod össze és benne van, hogy nem sikerül. Az enyémben is már másik motorok vannak, a board is itt csücsül egy éve, kamera is van. Másik akkuk. Stb. Bele lehet ebbe szaladni azért elég komolyan. Nem véletlenül írtuk, hogy ez nem kimondottan csak a kezdők terepe. Ez egy külön világ a drónok közt. És nagyon élvezhető.
. Relatíve alacsony költségei miatt, alacsony szervizigénye, alkatrészárai vannak. Nem megy messze, nem kell sokat keresni, nem annyira veszélyes és mégis.
.
-
syler123
veterán
válasz
user112 #56757 üzenetére
F36 helyett tényleg inkább a h67-et vagy e011-et vedd.
Mi is ezekkel repkedünk. Elbírnak egy kamerát is.
Már: Aki az Irangex IRX6 multiprotocol modult tervez venni, azt merem ajánlani, eddig ilyen 50m-ekre szoktam elmenni, magam körül, de semmi jelvesztésre utaló jel nem volt. Ennél több mondjuk nekem nem is kell egy whoop-tól. Megy flyplus firmware-el is, a stick commandott rögtön a táv bekapcsolása után kell bevinni és úgy vált protokollt is.
-
Saccco
nagyúr
válasz
user112 #56757 üzenetére
A figurát le lehet szedni a tetejéről.
Az E011-hez azért van nagyobb akku, mert nagyobbak a motorjai. Hosszabb távon jobb választás az E011/H67/Bwhoop.Cikk a témában, további gondolatok ébresztésére. (A többiek már nagyon unják...)
(#56753) Geller72:
Fiókban?! Majdnem napi szinten gyepálom. -
Geller72
veterán
válasz
user112 #56751 üzenetére
Milyen "figura"? Az E011/F36, etc..és ehhez hasonló gépek egyik - ha nem a legjobb - tulajdonsága pont az, hogy olyan mértékben védi a motorokat és a propokat ez a vázszerkezet, hogy az első lépések megtételére alkalmasabbat nem tudok javasolni. Olyan ez, mint a gyereknek a bicajra a mankókerék. Ha majd ezzel megy neki stabilan, lehet továbbgondolni a dolgokat. Elég sokunknak van a mai napig a fiókban ilyen gép annak ellenére, hogy akár több éve repülünk.
. Talán nem véletlenül. (Van most is a topicban egy tiny woop őrület
)
-
Geller72
veterán
válasz
user112 #56746 üzenetére
Az én véleményem az, hogy egy E011 jobb választás lenne. Ahhoz plusz akkukat, töltővel esetleg. van olyan csomag, ahol a 4/5/6 akkuhoz olyan töltőt is adnak, amivel egy időben tölti az összes akkut. Közel olyan összegbe kerül, mint a drón. Célszerű egy plusz garnitúra motort is venni hozzá. Ebben az esetben nem kell forrasztani sem a cserénél, mert csatlakozósak a motorok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó KTM női kerékpár!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged