Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vandor01

    őstag

    válasz syler123 #56438 üzenetére

    probálkozhatsz az ALI-n van 716 motor de ha nincs tapasztalat akkor neked kell vegigjárnod rendelsz 3-5 fajtat a szallitassal mar nem biztos occobb lesz..... es mehet a proba aztan kb 6 honap utan leirhatod melyiket erdemes venni! de ez itt most ez boldclash erre már itt irjak hogy van teljesitménye es 6 ora+ nem kell kockaztatnod venni es hajtani... 4db kb (8,5dollar) 7 euro? 1,7ejro/db? szerintem korrekt!
    a kefés motor élettartama sok mindentol fugg? hogy rakod ra propot, hanyszor vered oda es hogy, hetfőn készult vagy szombaton??? :F :F
    Az ALI-ssal a tapasztalatom vettem occo noname 1S 7020 8020 motorokat...... volt amelyik be sem indult vagy kicsi kurblizas utan ment kb 2 orát... valamelyik 5+ vagy akar 10+ pl a piros racerstar....

    aztan a mostani tapasztalat a 2S 8520-al! 4 félét probáltam volt amelyik már ujkoraban felrehuzott 1 ora utan megadta magat.... kuzdes es szopás.... aztan a vegen kuka.... árban nem voltak nagy kulonbsegek.... és a végén visszatertem a legelso verziohoz:
    1. MD felirat az aljan lehetséges repido 4+ora [link]
    2. Kinai jelek az alján mint a chaolinak 2+ora: [link]
    3. Noname nincs jel az aljan 1+ ora legutobb ilyen jott a GB-tol az MD-s helyett [link]
    4. RJX tuningos SL felirat az aljan... rakat szar 1-2 ora [link]

    szerintem ha jot akarsz olyat vegyel amit már itt kirpobáltak a topiktarsak....
    de mindig ezt mondjuk meg tanácsoljuk de csak a vegen hallgatsz a jo szora :DDD :DDD
    neha filléreskedsz :D de persze kockazat nélkül nincs nyeremény! :D

    [ Szerkesztve ]

    CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Új hozzászólás Aktív témák