- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
válasz
Peaceliker #70705 üzenetére
Sajnos nem, már arra gondolok hogy hibás a flight board
Még nem adtam fel, de továbbra sem tudom miért nem armol. -
Niczo
senior tag
válasz
Peaceliker #70659 üzenetére
És az volt
Ez mondjuk még tőlem is amatőr hiba volt
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #70629 üzenetére
Szélcsendben elmennek az apró gépek kint is.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #70583 üzenetére
Nekem is nagyjából ennyi,de igazából “rendszeresen” kettő gép az,amit használok.
Időben nem is férne bele több sajnos.Adott esetben ez simán legalizálható.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #70465 üzenetére
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #70427 üzenetére
Egyből 6s-be beleugrani... Ha rosszat mozdul, elolvad a csavarhúzó is. 🤷🏼♂️ Pont most mikor ránkbasszák a tilót.
Twine, nem akarsz inkább építeni egy könnyű gyors 2s toothpicket? Amíg kiderül mennyire gáz ez az egész törvény tervezet? Beleölni nem annyira rutinosként ennyi lóvét valamibe amit éppen betiltanak..? Csak kérdezem, nem trollkodásból.
Joshi - olyat amit vezet valaki
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #70191 üzenetére
Honnan szeded ezeket az infókat előre? Kabab unokatesója-e vagy!
-
vandor01
senior tag
válasz
na tessek motor mar van! Crux3 1S 11000KV!
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #70364 üzenetére
Van 1-2 ilyen kis apró szarság, amiket jó lenne itthon beszerezni. Pl ez a csodaragasztó, solid pin 2.0 csati, szilikonos szigetelésű vezetékek, xt30 csati, átlátszó zsugorcső, műanyag notorfelfogató csavarok (M1.4x3 vagy M1.4x4)*, szigetelő lakk, ilyesmik.
Be lehet ezeket szerezni itthon? Mindenkitől kérdezem, ha tudtok adjatok tippet!
(A lakkot véletlenül tudom, csak beírtam a listába)* csavart külföldön láttam, 6000 Ft, és a minimális mennyiség valami 1000 db. Esetleg szétdobhatnánk, mit kezdjek 1000 csavarral?
-
Fuhur
kezdő
válasz
Peaceliker #70347 üzenetére
Csakhogy vannak -nem kevesen- akik békésen használnak nagyobb cuccokat. Nem kukkolnak, nem repítik be tiltott helyekre csak maguk örömére másoktól távol vagy éppen munkára használják. Na, nekik mind "reszeltek"
És akkor még nem esett szó a jámbor modellezőkről akik a légynek sem ártottak, de most mehetnek kapálni. Pedig sokan elfelejtették, hogy ez a dolog valahogy onnan nőtte ki magát...
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #70347 üzenetére
azert nem fogom kihajitani a 150-200-250gramm plus aksis gepeimet...
neha neha kell az izgalom belehuzunk majd az illegalbaigazat megvalva a repules elmenye nalam a 2S1020 brushed is megadja felgazon kruzolva hajtom a rafkos varjakat..... persze neha neha azert puncsolnek vmi erosebbet is de ez meg mindig nem egy 6S 5collos gép.... mar 1407-es brother hobby is boven jo de az is illegal most is meg az is marad
ahol nincs ember pusztaban fakat kerulgetni meg illegalba is elmegy
asszem a szabajozas inkabb a nagy madarakat celozta meg es sajnos ebbe a kisebb Dji-ik belecsusztak.... a felkilonal nehezebb phantomokrol mar nem is beszélve! azokert letoltendo fog jarni
foleg kukkolva a tolvajok vagyonat es ingatlanjat!
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #70332 üzenetére
torveny szerint 100m lesz!
oda jo a H8mini TAV is sőt SOK is!vagy fizetsz!
eves dij 150-300e
felszallasai dij x
leszallasi dij 2x
rendszam y
zoodkartya 2y
muszaki
KGFBbunti 100milla!
ennyiert barkibol koztorvenyes bunozot farag a rendszer
ha felnyomsz valakit fejpiiizt kapsz!
lehet majd egymast moszerolni -
Fuhur
kezdő
válasz
Peaceliker #70272 üzenetére
Épp ezen gondolkoztam én is
Mennyit repülhet ugyanez a cucc 7 grammal könnyebben.... de miután a HD-t nem akarom szétszedni.... marad a ...... le se merem írni
-
-Ronnie-
csendes tag
válasz
Peaceliker #70254 üzenetére
JESC, 48kHz van rajta, igen. Egy darabig jó volt de most mintha rajta sem lenne. Egyik motor sem meleg.
Solid pin? Az amikor forrasztva van? Ha ez a baj akkor eddig miért volt jó? Motorcserés kollega lecserélte a csatit is neki az sem segített, úgy hogy ezzel nem próbálkoztam. -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70249 üzenetére
értem...ezt legközelebb kipróbálom...mert nekem elég gyanús, hogy a 4.2-re töltés után eleve 4.1x -4.0 környékén kezdem a repülést "asztalról", és amikor ránézek a feszültségre repülés közben azt a 3.5V-ot elég hamar elérem...így meg állandó csipogással repkednék...
De ismétlem, nem kötekedés, vagy kétségbe vonás...
csak félek, hogy ezeket az értékeket beállítva én nem sokat repülnék...De két meló között van ma pár órám délután, behoztam a szettet repülni a mélygarázsban...
Ha lejutok repülni, ma meg is nézem... -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70246 üzenetére
nem kétségbe vonva azt amit írsz, erre mégis azt mondom, ez szerintem "így marad"...
egyelőre 4gnb/5db tattu 2S 300mAh aksi szettem van a két géphez, +3 db 3S 300mAh Tattu.
Ezeket "gyilkolom", amikor van időm kicsit repülni...De ez általában annyi, hogy egy szettet kirepülök, és vagy vége, vagy némi pihentetés után újra töltöm és utána vége aznapra...
Szóval amit mondani akartam, hogy a fent leírt módon tudok aksinként 3-alig 4 perc között repülni /aksi.
Azt már tényleg nem szeretném, hogy azért, hogy kíméljem őket 1-1,5 perceket repüljek /aksi...
Az nem szórakozás....
Ezért aztán azt a verziót választom, hogy marad ez a beállítás, és kíváncsi vagyok meddig bírják ezek az aksik...
Aztán ha elkezdenek pusztulni, mérleget vonok, megérte e idő/összeg arányban...
Mert ha én 3,5V-nal landolok...az kb 1,5perc repidőt feltételez.... -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70242 üzenetére
3,5v-ig?!
Én 4,2-re töltöm őket, 3.2 az első csipogas, és 3.0 a leszállás....
Mondjuk érdekes, mert amikor töltőre akasztom őket, 3.46-3.5V körüli értékeket kapok rendszeresen... Szóval vagy enyit regenerálódik az aksi kihűlés alatt, vagy ennyi különbség van a két technika mérése között...
Én az isdt-nek jobban hiszek, mint a kis lapnak, uh. Rendszerint meg vagyok nyugodva, hogy azért nem hajtom ki a lelküket a kis aksiknak...
Bár az ördög bujkál bennem, hogy valamikor kipróbálom a 4.35V-os töltést is... -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70240 üzenetére
Uhhh... Bocsánatot kívánok... Valamiért 2s-re gondoltam... (Talán a hd mivolta miatt)
De valóban,,a fotókon is ott ülnek az egy cellások...
Így tényleg semmi értelme az infomnak -
cd334
tag
válasz
Peaceliker #70237 üzenetére
3.2 van beállítva a figyelmeztetésnek. Meg néztem a kiadott mAh adatot is. Holnap lesz időm repülni a 300mAh GNB akksikkal is.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70217 üzenetére
Hogy a "takony" nekem miért nem jutott eszembe!?Ma gondoltam rákeresek fatshark-éknál ,hogy áll a digitális projekt...
Erre azt látom, hogy ;
[link] -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #70197 üzenetére
ez a video erre azt irja a sima spi d8-al! [link]
ez vmi felig vagy hivatalos HappyModel csatorna... szoval fenyesitik magukat
Yes, i think so , talk to our official teampilot Don Johnson FPV, he had received........azt a vegen mit veszel ki a dobozbol? na az a meglepi
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #70195 üzenetére
Van fent egy ruszki videó vagy 500metert elkodorgott a sima d8 beépített frsky-al...
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #70193 üzenetére
vegul is minden meg lenne hozza motor is mar van 1S 13500KV-s....
igaz nem 4csavaros meg nem HM-es.....
de majd mashogy tekercselik a sajat HM-es 2S/6400-est
5/6A js eleg lesz 1S/3collra!
valszeg a beepitett Frsky vevo is 500meteres hatotavja vanna majd kiderul.....
-
vandor01
senior tag
válasz
ja latom mar 2S ben letezik 6400KV.....
hááát ennyi még 3Sben mehetne??szoval akkor az 1S jobb lesz?
lehet bejatszik nalam is.... ujabb csabitas..... -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #70189 üzenetére
jaja..... dobnek melle 2db tarcsi mocit is azt 31.....
de igazabol mindig itt a kisertes mikor minek a kepeben?
larva twig devil..... de a vegen most nem erzem hogy hianyoznanak?
persze mostanra lenne egy halom (szemetem) tarcsi cuccom ehhez a technikahoz
FC/moci....
viszont a Tyro69-et azt tok jo volt venni mert a vaz/kamcsin kivul mindenet tudom
hol itt hol ott hasznalni moci..... torony.... mar csak ezek meglennenek a 60 ejros aron. -
DJGABI
addikt
válasz
Peaceliker #70176 üzenetére
nem arról volt szó amúgy h dji-nak is lesz racse gépe?
-
Nmballi1
csendes tag
válasz
Peaceliker #70171 üzenetére
Koszonom szepen mindkettotoknek a tippeket, tanacsokat.
Mindenkeppen egy taviranyito es szimulator komboval fogom kezdeni, aztan beszerzek valami olcso tinywhoop temat jatszani rtf kitben (emax tinyhawk pl).
Ha azt mar sikeresen darabokra tortem, szerintem cinewhoop vonalon indulok. A Diatone Taycan pl naggggyon szimpatikus. Arrol valakinek van gyakorlati tapasztalata itt? -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #70171 üzenetére
IFlight Nazgul-okkal vannak még pozitív tapasztalatok
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #70167 üzenetére
jaja eloszor ki kell talani mi lehet a yellow forrasa?
- mechanikai
vmi mozog remeg razkodik nincs balanceban
- elektronikai
minden faja de megis yellozik?
vmi sok az elektronikanak leginkabb tul eros a prop, a PiD nem ok a konfighoz?kell hozza a tapasztalat.....
pl.. 2 napja nem jellozott ma meg megis?
akko vmi megvaltozott kilazult elgorbult....
szoval nagy az esely hogy nem PiD a terheles miatti elektronikai probléma....hajra!
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70126 üzenetére
Köszönök minden tanácsot ismételten...
Sajnos a jelloval úgy küzdök mint malac a jégen...
Pár videót megnéztem a témával kapcsolatban, de sokkal nem jutottam előrébb...
épp ahogy a hsz-ban írod,,,
"alacsony gáznál jelentkező rezonancia"
A fókuszt egész szépen sikerült belőni az optikán, a kamera képe kategóriájában egészen vállalható lenne, repülés közben nagyobb fordulaton, egész rendesen el is tűnik a jello, de amint alacsonyabb sebességen repülök, szép nyugodtan "krúzolgatok" akkor sajnos valami nagyon szemét sűrű hullám jelentkezik a képen, ami egyértelműen motor rezgés, rezonancia jel....Van esetleg valami ötletetek,hogy melyik szűrőnél milyen értékeken próbálkozzak?
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #70154 üzenetére
Szerintem nem, még a régi verzió van a motoroknál. Nekem a 85mm whoopon fél perc plusszt adott a 48kHz.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70141 üzenetére
Jól értem?
Ez tényleg csak ennyi?
write setup, és megyek repülni?Mert akkor ez így tényleg nagyon nekem való bolond biztos...
Csak egy a baj vele, hogy 1mp-et nem adott a repidőmhöz
szinte "másodpercre" ugyanúgy 3:30nál kezd el csipogni a Mobula7, hogy 3V-ra benézett, mint 48kHz előtt...
Bízom benne, ismét csak az én tudatlanságom az ami itt közbeszól -
Fuhur
kezdő
válasz
Peaceliker #70146 üzenetére
Kösz a vigasztalást!
Amúgy végre kezd éledezni a trikopter. Most az a gondom, hogy a farokrotor szervója -bár már végre működik (sikerült a szervójel meppelése)- elég durván mozog. Persze a távirányítóm közben lemerült, így most azt töltöm és holnap folytatom a szerkentyű élesztését. -
Fuhur
kezdő
válasz
Peaceliker #70144 üzenetére
Ó, dehogy. Akkor még akár meg is veregethetném a vállamat.
Szóval az UART beállításnál egyszerre pipáltam be az MSP-t és a Serial RX-et. Aztán minduntalan visszaállt alapra nekem meg beégett, hogy valami nem jó a soros porttal (talán mert a régi vezérlőn pont az pukkant el, de azt hiszem ez csak önvigasztalás).
A megoldás egyszerű: csak a Serial RX-et kell piálni és láss csodát, ha két funkció nem ütközik egymással akkor működik a soros bemenet
Szóval ezen nincs mit szépíteni: Szellemileg ma a nulla közelében járok. -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #70115 üzenetére
Jaja tudom,azért is írtam “hasonló”-t.😀
Jópofa kis masina,a vázat úgy nyomtatták hozzá. -
Fuhur
kezdő
válasz
Peaceliker #70112 üzenetére
Nem szörny lesz hanem (fogpiszkáló ha el nem ....) trikopter . Legalábbis megpróbálom
Persze whoop méretben és kefe nélküli motorokkal.
-
Fuhur
kezdő
válasz
Peaceliker #70110 üzenetére
HD
Közbe ma jött meg két vezérlő lapkám így elkezdhetem az újabb custom gép összerakását és ha elszúrnám lesz tartalék vezérlőm is
Itt most a kimeneteket kell átraknom más helyekre pontosabban egyet a "zümmögő" helyére.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70098 üzenetére
Igazad lehet
Fuhur...
"hogy is írtad nekem a múltkor"!?
13 gép után egy 14.?
"Betegek" vagytok... Mindannyian... Még szerencse,hogy én nem -
Fuhur
kezdő
válasz
Peaceliker #70098 üzenetére
Megnyomtam ....
-
Fuhur
kezdő
válasz
Peaceliker #70093 üzenetére
Úgy fest kezd lágyulni az agyam. Neked van igazad. Snapper6.
De a Mobula 7 az ok, meg a TC is. Szóval azokkal nem tévedtem. És a Mob7 nekem nagyon jól repül a TC-t meg "kiheréltem" és így viszonylag használható lett.Mellesleg van jó pár magam építette gépem és sokat próbálkoztam a motorokkal, légcsavarokkal meg mindenfélével. A Mob 7-et viszont nem sikerült felül múlnom. Itt repidőt és kényelmes kezelhetőséget értek alatta. Nekem a Mob 7 olyan, mint amikor kényelmesen hátra dőlök a kanapén és relaxálok.
Ezzel együtt nagyon remeg a mutató ujjam a "buy now" gomb felett.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70093 üzenetére
Legalább nem érzem magam teljesen tudatlannak...
De igazad van, tényleg nem szokott az ember óránként, naponként csatornákat váltani...
De azért pöppet zavar a dolog, hogy vajon miért nem működik
Mert azért így, hogy egyelőre csak tanulgatom ezeknek a kis gépeknek a"lelkivilágát",allitgatnám, nézegetném hol milyen csatornán hogyan működik a dolog...
És ezt szívesebben csinálnám menüből, ha már egyszer elvileg van rá mód... -
Fuhur
kezdő
válasz
Peaceliker #70089 üzenetére
Azért mert Mobula6-om van. Igaz a régi, alu védőkeretes, de mellette hasonlóból van még tizen valahány.
Van egy Trashcan-em ami HD-s volt de annak 33 gramm volt a tömege. Nem is nagyon ment 1 celláaval. Erre mondtam, hogy a 27 nem a legjobb de már elmegy. Nekem is vannak 23-27 gramm közöttiek és van egy 22 grammos is.
Igen, ebben a méretben minden grammot megérezni. Főleg úgy, hogy én kizárólag 1 cellával használom őket. Erre gerjedekSajnos most jöttem vissza a Decatlonból és hááát.... némiképp "korlátlan" lehetőségeim korlátok közé szorultak ha lehet így fogalmazni
Viszont már csak két napig tart a Mob7 HD akció..... Töprengek
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #70074 üzenetére
Semmi értelme.
Az,hogy kezdem szokni a kezelését,viselkedését,még nem jelenti hogy számotokra értékelhető. 😀
A kongresszteremben körbetalálok,meg átrepülök a terpeszbe tett lábaim közt,ennyi egyelőre.🤣 -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #70064 üzenetére
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70062 üzenetére
"akku tartója is gagyi"
Na ez... Ez az én nagy bajom
Ezért is kérdeztem, tudtok e valami 85-os vázat, amit fel lehet bármivel aksizni... Mert nagyon gáz...
Ráadásul az aksi tartó körüli "merevitesek" is gátolják, hogy keresztbe húzzak rajta egy tépőzáras felfogatást
Mindegy, lesz +1 belőle, aztán majd szét"fűrészelem" -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70057 üzenetére
Azok után, hogy lesz egy használható szett amivel tudok repülni,sokkal nyugodtabban tudok én is "tesztelgetni", "hegesztgetni" a jövőben...
A pro58 és a p@r@sztfatshark ezért is marad meg...a HDO meg a Rapidfire tökéletes lesz "kontroll pályának", hiszen azok egészségesek, és működnek ahogy kell...azokra/azokba lehet akasztani vevőt, antennát stb...így kiderül, hol mi hibás...Sok jót halottam a Pro58-ról, tetszik a PIRX menüje is,,,nem tudom elképzelni, hogy annyira gyenge legyen, mint amit eddig tapasztaltam vele...
A jövőben szép lassan kiderül mi volt a hiba nálam...
(#70058) cd334 :
..hát még én, hogy örülök...
Köszönöm, nektek is...(bár ez az esős nyálka idő, nem nagyon kedvez ) -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70055 üzenetére
köszönöm, hogy foglalkozol a dologgal...
ezt az oldalt elmentem, még nem ismertemők gond nélkül szállítanak kis hazánkba?
(De sajnos egyébként itt sem találtam hirtelen keresés után, a két váz közül egyet sem)Úgy igazán "nagy tesztet", meg messzemenő következtetéseket nem szeretnék mondani/írni, hiszen sem a szakmai tudásomat nem érzem egyelőre olyannak, másrészt alig pár percet volt a fejemen, így azért ez elég karcsú ahhoz ,hogy én "tesztet" írogassak,DE....:
Azért szemem van....
és hát így az első repülések után a házban a Mobula7-el, meg a Bushidoval, azt kell mondjam eléggé tarkóig szaladt a mosolyom
És a Lumenier antennák egyelőre még utaznak valahol...
Nagyon kíváncsi leszek, azokkal mit művel ez a szett, hiszen egyelőre az egyetlen antenna szettem ami van az a Lengyel holmi, ami látható is a fotókon...
De a kép az valami álomszép...kristálytiszta...beton födém van a házon, ennek ellenére az emeletre úgy repültem fel, hogy semmi szaggatás nem volt...vagy ha igen, az valami olyan gyors villanás, hogy nem zavaró...nem azt a zavaró analóg csíkozást kaptam amit eddig, hanem a tiszta képet, ami nagyon ritkán kicsit bevillan...
Hát szóval egyelőre csak ömlengeni tudnék róla...Írta még a múltban Fuhur topictársunk, hogy a régi Attitude-je után,miután megvette a HDO-t, nem lett szebb a kép, hiszen a kamera ugyanaz maradt a gépeken...
Nos, én viszont nem Attitude-ről váltottam, és így "majdnem egészben" a szett, durván szájtátós...
Magát a kijelzőt már láttam,"élesben",(érted hö-hö éééles-ben)..hiszen a notebookon a LiftOff-al szimulátorozok majd' minden este.
Szóval azt láttam ,hogy gyönyörű színes, és tű éles, mintha egy jó monitort néznék, de nem gondoltam, hogy a RapidFire analóg jele is ilyen csodaszép tud lenni....
Alig várom, hogy értelmesebb idő legyen odakint, és kipróbáljam a szabadban...Na hát gondolom elég ebből, elnézést ha nagyon ömlengősre sikerült, nézzétek el nekem, de tényleg nagy az öröm, és végre nem árnyékolja egy icipici csalódás sem....
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70051 üzenetére
... hát sajnos a Banggood-Ali-ebay szentháromság shopjaiban nem kapható...sem UR85,sem cinecan váz
Google itt ott dobál fel a világban egy egy webshopot, ahol írnak készletet,, de ezek általában nem vállalnak, vagy irreálisan magas összegért szállítanak Magyarországra.
Szóval mondhatni valóban nincs az egész világonRapidfire hál'isten beérkezett az országba...
Sajnos hiába próbáltam magamra erőltetni a nyugalmat, és megfogadni , hogy nem nézem óránként a trackinget, tudtam már a rendelés pillanatában , hogy olyan vagyok, mint egy kisgyerek karácsony előtt...az ilyen holmikat, amik régi vágyaim úgy várom, mint a fiam a jézuskát
Spanyolországbol még nem jött soha árú nekem, így nem tudtam mennyi idő...GLS eddig mindig nagyon pörgött,ilyen 4-5napos holt időt meg nem tapasztaltam... De lassan ez is itt van -
cd334
tag
válasz
Peaceliker #70051 üzenetére
Én nem találtam. Banggoodon meg stopped product.
Pedig ez a kedvenc 85mm vázam.
Háromcsavaros motorhoz mondjatok még jó vázat! -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70049 üzenetére
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #70039 üzenetére
Egyelőre még nem derült ki... Ezért aztán nem is mernék 100% bizonyossággal állást foglalni...
Más:
Viszont azt szeretném kérdezni, honnan tudok én a 28,5*28,5-es crazybee f4 laphoz 85mm-es framet rendelni?
Gondoltam vennék az UR85HD-hez egy olyan framet, amire szabadon rá tudok tépőzárazni "bármilyen" akksit...
Vagy egy gyári framet szétvágnék ezért...
De gyári frame mindenhol kifogyott, rendelhetetlen...
A Betaflight framek nem kompatibilisek a 28,5*28,5-es lappal...
A Google és a webshopok túrása meg nem hozott eredményt....
Nektek van valami otletetek erre a probléma körre? -
Fuhur
kezdő
válasz
Peaceliker #70045 üzenetére
Érdekes az, hogy nekem is erős tériszonyom van. Van egy kollégám aki sziklamászik. Már a fotóitól is leszédülök a székről. Mégis, ha beülök a gépembe nem jön elő. Inkább az szokott lenni ha egy barátom gépébe ülök akkor a gyomrom kezd kavarogni, de olyankor át szoktam venni a gépet és tíz percvezetés után már minden OK.
FPV-nél sem jön elő a tériszonyom pedig a háztetőre megigazítani egy cserepet se merek felmenni. -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #70043 üzenetére
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #70039 üzenetére
Ősrégen lett frissítve a pirx, a legújabb verzió a 2.0, ami szerintem minimum 2 éves.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #70036 üzenetére
Tudom,pont amiatt tettem bele ezt a vevőt,csak egyelőre nem akartam szórakozni vele.
Minden gépemben van,mé pont a törpében ne legyen.😀 -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #70034 üzenetére
No majd belemerülök ebbe is.
Akartam/akarok rá telemetriát is de most inkább hamar összedobtam mert kíváncsi voltam hogy visekedik. -
cd334
tag
válasz
Peaceliker #70018 üzenetére
Linket tudsz adni?
-
Fuhur
kezdő
válasz
Peaceliker #70016 üzenetére
Kösz, megpróbálom kideríteni mert bizget a kíváncsiság. Amúgy a kábelcsere nekem teljesen természetes -öreg vagyok én már- de persze ha kattintással menne én se vacakolnék csipeszekkel
... főleg, hogy egyre rosszabbul látok
"Mappelni" tudok a CLI-ben mert arra a fura szerkezeteim miatt mindenképp szükségem volt de a forgásirányt nem erőltettem a fenti okoknál fogva.
Különben a BF-ben már régóta látom, hogy a GUI nem fedi le a teljes beállítási palettát. Amihez nincs GUI azt még CLI-n keresztül elérhetem.
-
blackfly
tag
válasz
Peaceliker #70006 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek. Így már értem.
-
Fuhur
kezdő
válasz
Peaceliker #70006 üzenetére
Hát én nem találtam a BF-ben opciót arra, hogy tetszőleges motoron forgásirányt váltsak.
Olyan van, hogy egy adott konfigon valami vagy annak az ellentéte de akkor mind a négy mocira vonatkozik egyszerre.
Nekem a BF 10.7.0 van fent. -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #69958 üzenetére
faja porog a topik
ezert jo ez a hobby mert ma mar nem kell mindenkinek egy oskori feltonna 5 collossal analog receiveressel repkednie..... mindenki valaszthat maganak amit szeret.... ha HD-es vagy digitalis vagy akarmi? vegye meg amit szeret
en probaltam kicsit de
1. 1xruen egy meret alatt nem szeretem
2. keroban repulni nem birom
3. ide oda csapom a kemeny cuccoknak.... meg amugy kis fos lakasban?
4. aztan a sebesseg.... ha gyors akkor mint a 3.as
5. ha lassu akkor meg tetuzes
6. ma mar kozepszar gép egyarban van kicsi kozepes vagy nagyszoval kicsi a motor meg magas KV.... es LEHET ma mar stabil a minoseg etc.....
a kefesbol is a minimum 8520 szeretek de ma mar inkabb 1020...
ami kisebbek voltak azoktol megszabadultam....
8520/1020..... es igen ezek mar jok kinti hasznalatra...
lehet kisebb kertbe mar sok is...analog digital....
biztos digital lesz a befuto..... 5 evvel ezelott csak analog receiverek voltak "olcson" elerhetoen aztan mara 5 ev mulva ki is hasznal analog nagy bumszli receivert labankent kulon funkcioval?? biztos vki.... akik szeretnek epiteni?
szoval elobb utobb meg 5ev? es nagyon sokan digitalban nyomjak majd???de ma?
sokba kerul csak hogy a magam kenyelmeert oromomre 10x-es budgetbol tartsak digital FPV-et egyenlore boven jo az analog......
szeretek strandra jarni vehetnek ferrarit is es csapathatnek vele a videki strandig a magam kenyelmeert oromomre..... de levisz a suzuki is..... folesleges a ferka..... de ha egy arban is lenne a ferka? akkor is sokat zabal -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #69921 üzenetére
Köszönöm, később mindenképp megnézem ezeket az "extrákat".... -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #69931 üzenetére
Na akkor az egy cella látom felejtős lesz.👍🏼
Jujj micsoda kávészámok.
900-akhoz vagyok szokva🤣 -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #69931 üzenetére
Na majd meglássuk.
Azt a kamerát pedig simán kiveszem belőle,ahogy mondtad.👍🏼 -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #69925 üzenetére
Beta75xHD-t.
Nem akartam 5A-es esc-vel vesződni/kockáztatni és a típust többen ajánlották.
Videózni sem fogok vele de jelenleg csak ez volt raktáron.
Arra gondoltam,bentre 1S,kintre 2S esetleg... -
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #69911 üzenetére
Mi a baj vele? Nekem bejön ☺️
Súlyra biztos jobb mint a stack, nem? -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #69911 üzenetére
Link? Ehhez akkor mit? 6S.... 40A?
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #69887 üzenetére
És twine:
Nem csak náluk láttam drágán gépet, hanem szinte mindegyiken.
Sőt ez még "olcsó" is.
Ahol olcsóbb volt, ott más alkatrészekből, vagy nem ilyen tudással, anyagból árulták.Ilyen árból elég sok mindennel felszerelt gépet építek még a mostani árak mellett is.
Persze nem szúnyogot, hanem igazi gépet. [link]
Óóó.. bakker most néztem hogy már BG nem árulja a kedvenc DYS propjaimat(5043x3) mint ami a fenti gépen van, vagy itt a két nehézbombázó (jobbos 700+g, balos kicsit könnyebb) közül a bal oldalin ami van(szemből nézve) [link]
Pedig nagyon szerettem őket, és már csak egy garnitúra van belőle.
Drágább volt anno is mint a többi, de nagyon feküdte a levegőt, és tudott húzni is rendesen. :-(( -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #69878 üzenetére
Persze tudom hogyan szoktál repkedni anno, mert mutattál róla pár videót.
Akkor is írtam hogy nekem az olyan őőő... "eszetlen" (bocs)repkedés nem jön be, én szeretek közben nézelődni is.
Azért 1Km-en 80-100 között menni+vissza nem olyan rossz, szerintem ezek a mai "pöcsköszörűk" füstölve jönnének visszafelé(ha vissza tudnának).
Azokat a vidiket csak azért mutattam, hogy nem udvarban/lakásban használtam a gépeket, kíváncsi lennék hogy ezek az izék ami most divat, tudnak-e felmutatni ilyesmit.
Ja és ha csak úgy repkedtem nem túl gyorsan, még a Walkera Runner is elment vagy 6 perc körül 4S aksival, 3S aksival meg talán 10+t is (csak úgy lassabb volt 50-60 Kmh).
Pedig az 700g felett volt mindenestől. -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #69869 üzenetére
"Jó az 5 col, de nehéz neki placcot találni és akkor oda ki kell menni, nagyobb aksi kell, repidő is kevesebb."
A nagyobb aksiban valóban igazad van, de ahogy itt olvasgatom a hozzászólásokat nap mint nap, látom hogy a legtöbbször közel fele annyi időt sincsenek a levegőben ezek a "zsebpiszkok" amiket építetek. :-))
[link] [link] [link] -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #69864 üzenetére
hat igen fejlodtunk..... mar nem a 2015-os evet irjuk mikor volt a DJI meg csak az 5coll es abbol is max 10fajta vaz, motor, FC, kamera, propeller, es analog cuccok..... mar amelyikbol volt 10fajta???
aminek a fele vmi copy of copy of a lopott cuccrol....
ma mar ha egy shopban ha csak a whoopbol 10 fajta gép van az mar pronyo
ma mar nem akar az ember vmi elhagyott helyre rohanni es 5 collal ilyeszgetni a madarakat meg az arrajarokat..... mikor otthon a szobaban whoopolhat is.... elmeny ugyanaz.... vagyis inkabb hasonlo.... mert az 5coll azert 5coll azt kihuzni a powerloopbol mas a hanghatas mint egy 65mm-es whoopot megporgetni..... az 5 collba azert beleremeg az ember gyomra egy egy puncshnal a fule mellet eltép es mar 5S+ t mar nem is emlive.... arrol nem is beszelve a fold is beleremeg a sikeresen odeveri az ember.... tud puffani.... nem egy fogpiszka -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #69857 üzenetére
Ezt szerintem nem kell mondani, mert évek óta látom, és olvasom a topicot...
Szerintem még így is én költöm messze a legkevesebbet erre a "játékra" ebben a topicban...
Valójában azt hiszem, inkább csak magamnak próbálom megmagyarázni , és valahogy legitim mederbe terelni azt a rendelés cunamit, amit az utóbbi időben produkáltam ebben a témakörbenNekem meg valahogy ez a "100 gépes" dolog nem megy...
Két három gépet tudok elképzelni magam köré, de többet nem nagyon...
Nem is kimondottan érzelmi vonalon, hanem valahogy úgy áll össze a fejemben a gondolat, hogy egy -egy céleszközt / gépet szeretnék csak igazán repiteni...
Mint már kívülről fújják az itteniek... Nekem pld. Az építés nem okoz örömöt...
B@sztatni muszájbol b@sztatom...
Annyit szeretnék elérni, hogy egy két erősebb(4-5 talán 6S) gyorsabb gépet magabiztosan tudjak irányítani....
Semmi több vágyam nincs...
Hogy mikor jutok el odáig?
Csak a jó isten tudja...
De addig is próbálkozom...
Mert a rengeteg problémám(ebben a témakörben) mellett, én nagyon szeretek repülni... És ez az fpv dolog fantasztikus élmény számomra...
Pár éve mikor az első phantomot megvettem, már akkor is ez volt a vágyam,, csak akkor még inkább úgy döntöttem inkább kamera platform, az legalább pénzt is kereshet, ha már egyszer a kamera teszi ki amúgy is a munkám nagy részét 1,5 évtizede...
De ez a racer vonal nem hagyott azóta sem nyugodni...
És azt hiszem talán mostanában csúcsosodott ki valamennyire.... -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #69854 üzenetére
Én meg ideges
Mármint... Elértem azt az állapotot, amikor már szinte minden mindegy..."a cél szentesíti az eszközt"Sokadszor írom itt le, hogy nem a Rothschild családba születtem, és mindig priorizalom az anyagiakat a családban,, de azt hiszem elértem a "raceres mókolás tureshatarom" végét...
Elegem lett, és szerencsére a csillagok is úgy állnak, hogy elegem lehet, uh. Most vagy soha felkiáltással úgy gondoltam megalapozom minőségibb holmikkal a hobbit...
Mert ha van használható "kontroller", van egy jó fpv szett...
Egy használható töltő,, akkor már csak a gépeken meg rajtam múlik...
Persze pénzért tudást nem lehet venni, de tényleg úgy érzem egy ideje nem gyakorlok, hanem cop0k...
Ebből lett elég...
Uh kicsit most próbálom most átcsoportosítani az erőforrásokat ....
Csak ez várakozás Kínából kinyír -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #69829 üzenetére
Nos, valóban úgy néz ki, hogy nyertem, 4db 2S 300mAh GNB aksit ajándékba.
Úgy tűnik a szerencsekerék egyből egy normális ügyintézőhöz dobott, mert a problémám leírása , és a fotók csatolása után rögtön az első válasz az volt, hogy nagyon sajnálják, válasszak, hogy refund, vagy ujra küldik...Válaszoltam, hogy az XXXXX számú rendelésem, akkor kérem küldjék újra...
Már csak át kell forrasztanom a PH2 csatikat xt30-ra a GNB-ken...
Idő közben megremegett a kezem, és véletlenrányomtam két Lumenier AXII 2 rendelésre...
Dicsőítik nagyon őket internet szerte...remélem nem fogok nagyon csalódni...
majd kicsit később valszeg rendelek két AXII micro-t is a mobula-ra, meg az UR85HD-re...
És akkor elvileg minden fckn kérdőjel szertefoszlik, a technika körül...
(mi villog, miért villog.. stb)
Talán végre eljutok odáig, hogy a repüléssel tudok foglalkozni valóban... -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #69844 üzenetére
a BEC mentes "csak" 63gramm
de ez azert kefés.... nem ugy ugrik mint egy 1104 5grammos motorral
102-as kefes motor 7,5/7,8 gramm/db
+gumi 1g/db
+prop 1g/db
sum 38gramm
tobbi meg már csak "levegő"
jo nem egy kefementes de magas "C" vel es HV vel lehet vele hasitani....
meg varjakat kergetni vagy lekovetni akar meg be is elozni oketbentre ez mar gyors sot a 8520 66mm-es proppal is sok bentre
nem whoop es nem brushless...... a 2S bentre sok kintre jobb a tobb -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #69840 üzenetére
Nekem már csak tesztelni kellene... Remélem a hétvégén sikerül.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #69837 üzenetére
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #69837 üzenetére
A Jazz Maverick féle utolsó 16.9 kiadáshoz saját BLHeli configurátor tartozik és abban paraméterként állítható a 48kHz. Itt van hozzá a rcgroups fórum.
Jesc-nél nem licenceltem. Igazából úgy voltam ha működik maverick változat, akkor kicsit minek. Tudom, hogy nem nagy pénz, de már van halott AIO FC-m licenselt jesc-cel. Azért itt a licenszelés lehetne rugalmasabb, mondjuk egyszerre csak egy esc-hez lehessen hozárendelni egy licenset, de le is lehessen szedni róla és átvihető legyen egy másik escre.
-
twine
veterán
válasz
Remélem, hogy kapok másik aksikat...
Egyébként igen, az UR85-re akartam...
Értem én, hogy az f4 nem szereti a 3s-t, de hát basszák már meg, azzal szállítják gyárilag...
Gondoltam néha néha kirúgok a hámból
Tényleg csak néha, de hogy mégis legyen a dobozban...Egyébként az rcgroups-on olvastam egy ilyet is, ami kicsit megnyugtatott,,, lehet hogy mégsem én forrasztottam el az előző mobula lapját... Hiszen ott sincs igazán mit e elrontani épp ésszel...
És az nekem eddig is egy sötét folt volt, hogy vajon mit cseszhettem el, hogy tönkre ment az a lap...
Itt egy"érdekes"leírás;
" [link] " -
twine
veterán
válasz
Na kipróbálom, amint lesz időm, felizgattál vele
Minden van itthon hozzá... -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #69825 üzenetére
Én elhiszem, hogy a pro58 jó cucc... De egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket...
Igaz, hogy alap firmware-el használom, és az is lehet hogy tényleg csak a fckn. Lengyel antennák c0p@tnak, de ebből nekem már elég...
Majd rendelek másik antennát és kipróbálom később...
Ennyire nincs "széthekkelve" a szemüveg.
Egy végtelen egyszerű átalakításról van szó, ami elektronikailag annyit jelent, hogy egy +5v-ot, egy negatívot, meg egy videó jelet a vevőtől át kell vezetni a 3db forrpontig...
Nincs igazán rajta mit elrontani...
Szóval itt a szar jel,a sűrűn villogó kép, vagy vevő, vagy az antennák miatt van...
Elég ebből... "Új fpv életet" szeretnék kezdeni új szemüveg, új vevő, és antennák... Éppen elég a kis drónokat folyton b@szogatni... Nem kell még, hogy a többi is állandó kezelgetést igényeljen...Tényleg jó lenne már "öröm repülni", és nem a problémákat "heggesztgetni" folyton...
Ha meg már meghoztam ezt a döntést, és a saját helyzetemhez képest környékig nyúlok a zsebembe, akkor már tényleg nem szeretnék vevőt forrasztgatni ahhoz, hogy szemüvegrol is vezérelhető legyen...
Ha jól tudom, ehhez is kell valami forrasztós trükk a pro58-on...
A fent említett kombó meg elvileg úgy működik együtt, ahogy megálmodták... Mindenféle hekk nélkül...
Majd ha végre sikerül egyenesbe kerülni egy jó szettel, akkor a pro58 meg a parasztfatshark jó lesz gyakorlatozni,, talán kevésbé fogja az idegeimet úgy megterhelni, mint most amikor az első és egyetlen éles szemüvegem ,, akkor már valszeg nyugodtabban, és szívesebben b@szogatom majd, mint most amikor tétje van a dolognak... -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #69805 üzenetére
👍🏼
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #69805 üzenetére
kicsiket HV-re toltom..... mert jobban hasitanak az 1S gépek
beallitasaim
3V leesik
3,1V nel csipog azonnal lehozom
hazaerek 3,7V - 3,8V szokott lenni....mert kulonben ha 3,5V-re van állitva nem lehet veluk csipogas nelkul repulni!
30 sec utan mar kiabal!----hasonlo a tapasztalat az 1S 450-520-as eseteben 10 ciklus utan mar kotlik meg.....
most 1S 650-eseket (16g) hasznalok ezek jol birjak! kb 20 ciklus felett vagyok es meg mindig az uj szeru alapotok repideje van..... 4-5 perc meg megvan 8523-as motorokkala nagyobb aksik turnigy bolt 4S 1000mah 100 ciklust birnak felesben
50ciklus simara toltve elso szezonban
50ciklus HV-ra toltve masodik szezonban -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #69794 üzenetére
Én is voltam csúcsot vizslatni.
[link] -
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #69798 üzenetére
"én mondjuk nem töltök HV, megeszi az akkukat."
Nem inkább azt nehéz megállni hogy ne merítsd túl? Meddig szoktatok leengedni egy cellát? -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #69796 üzenetére
én is ilyesmire gondoltam..... csak ugye ha kicsi aksikat akasztunk ra? ma mar a HV alap es ez nem tudja.... ! igaz SAC/KB.... en elso evben csak siman toltom kb elso 50x... utanna levo evben a kovetkezo 50x-re mehet a HV...
ja van parallel kabel vagy lehet csinalni isaz 500asra mehet 2db 300-as.... az 1500-asra meg 5db 300-as...... az igazat megvalva a terepen nem szoktam tolteni..... elintezem otthon es annyi aksit viszek amennyit repulok....
csak mint info... ma mar van USB-s 3S toltes is.... harha vki rakivan?
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #69794 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #69777 üzenetére
Most már komolyan fel kell pattintanom...
Na hol van Mob6 70-ért? -
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #69771 üzenetére
Van. Ekkortájt szórakoztam ezekkel.
Az alapvető probléma az az, hogy a magasabb frekik legalább annyit hoznak mint az rpm filter*, és jazz maverickből pont egy 24khz-es az ajánlott.*ezt egyébként pont te is [link] írtad, itt.
Nekem az a benyomásom, hogy a jesc 48khz verziójával repül legszebben a gépem, de van egy olyan (emberi) tényező, hogy ha valamiért fizettünk, akkor azt nagyon jónak akarjuk látni hogy ne tűnjünk hülyének
Én örülnék ha a tapasztaltabb tagok kipróbálnák és véleményeznék. Igazán profin úgy lehetett volna csinálni ezt, hogy mérésekkel és filter meg pid értékekkel egymás után végigpróbálni őket, de nekem nem volt egyben ennyi időm / lehetőségem, úgyhogy az én tapasztalatom erősen intuitív lett. Ez alapján én számolok a plusz költséggel ha építek valamit a jövőben.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #69768 üzenetére
Főleg ha már magas rangban vagy.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #69763 üzenetére
Pü ment.
(#69764) Fuhur;
Köszönöm neked is... Banggood-ban csalódtam én is eddig a legkevesebbet...
Eddig talán minden megjött kivétel nélkül...
Volt ami durván sokáig "utazott", szó szerint hónapokig, de végül minden nálam landolt...
Szóval akkor nincs igazán más logikus, és ésszerű alternatíva mint BG? -
ot93
senior tag
válasz
Peaceliker #69748 üzenetére
A balance csatlakozó és az akku közé kell forrasztani, a két szélsőre. Ez esetben miért ne balancolná?
De ha magát az eredeti kábelt nem akarjuk károsítani, akkor egy balance hosszabbítót is meg lehet így mókolni... -
cd334
tag
válasz
Peaceliker #69750 üzenetére
Jazzmaveriknél sokat számít a verzió, tudja valaki követni, melyik verzióban mi az extra és van egy csomó félkész verzió. Te melyiket használod? Elvileg ahol 48kHz van ott nem igazán szabványos az rpm filter és azért az a rész nem igazán működik jól.
-
Fuhur
kezdő
válasz
Szia,
Bérnyomtatást nem vállalok, de ha van a nyomtatandó dolgodról STL file, akkor megnézem, hogy tudom-e nyomtatni és kinyomtatom.Azt azért tudnod kell, hogy a Nylon nem a legalkalmasabb anyag. Nagyon lágy ha vékony és elég ronda is a nyomtatott felület. Ha például egy sík vázat gondolsz, akkor máris mondom, hogy nem lesz jó mert ha könnyű akkor vékony és akkor nagyon lágy, ha meg vastag akkor nehéz.
De küldj STL-t és megnézem.
-
cd334
tag
válasz
Ha jól tudom nem sajnos.
A jesc-cel az a bajom, ha meghal a whoop fc-n bármi, akkor kb. buktad a pénzt. Én már buktam jesc-cel AIO whoop FC-t. Én vagy jesc 48khz módban rpm filter nélkül, vagy a hivatalos betát rpm filerrel használom.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #69708 üzenetére
igen-igen, értem, és valóban elmondtátok,,de azt hiszem, ezek azok a tapasztalatok, amiket az embernek magának kell érezni, hogy tudja miről van szó...
Őszintén mondom, nem bántam meg a BUshido-t...örülök, hogy van...csak tényleg furcsa a MObula után..
de még nem szeretnék nagyon messzemenő következtetéseket levonni..
hiszem, hogy még közel sincs olyan tudásom,és tapasztalatom ,hogy minősíthessem ezeket a gépeket...
ezért is próbálom mindig írni, hogy csak egyéni, és első véleményezések ezek, amiket leírok..
de semmikép sem "minősítés" -
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #69708 üzenetére
nehéz???
42g? en az eletben nem erem el a 42grammot 2collal
de meg a kefes 2S 8520/8523 66mm-es is 47/51 grammos lett
nalam meg a Tyro69 is dagadt lett 63gramm (gyari 49 helyett) -
Niczo
senior tag
válasz
Peaceliker #69668 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infókat
sima 1 cellás akksival lesz hajtva, így marad az akkucsati.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #69654 üzenetére
Hétvégi mérleg:
Tényleg kbsztt drága hobbi ez...
És itt nem kimondottan a megvásárolt holmik árára gondolok,hanem a szabadidőre...
Két hét után először volt egy hétvégém,....
Megjött az uj cucc, gondoltam egész hétvégén móka meg kacagás lesz, játék, repülés, a kamera tesztelgetése...
Ehhez képest úgy éreztem magam egész hétvégén, mint egy gangbang p.rno színésznő....sz0pás torokkal...és a végén csak nekem nem volt jó
Borzasztó feszültté tud tenni ez a tudatlanság
Eltelt egy hétvége,,,és nem sikerült egyről a a kettőre jutnom...
Ez így tényleg túl drága...
És valahogy nem nagyon értem már a dolgokat....
Odáig eljutottam, hogy repül az UR85,,,de villog a szemüvegben a kép...
Viszont tökre úgy tűnik, mintha az Eachine rd200-on nem villogna...tehát szemüveg probléma...
Szemüveg átforrasztva...bár valszeg semmi baja nem volt, mert a kis zer0 kamera képe nem villog rajta...
UR85 szétszed,,,összerak...VTX-en gomb nyomkodással csatorna váltás,,mintha javulna a villogás...
előtte BF-ban átírtam másik csatornára a CLI-ben a VTX-et, de nem javult a dolog...
de ugye áramtalanítás után visszaáll,,,másik csatornán vagy villog vagy sem...
És ezt a tudatlanságból fakadó találgatást sorolhatnám estig....ja hiszen már este van,,én meg itt ülök, és egy normális kört sem repültem
a felhasznált eszközök meg elvileg jók, mert amíg tönkre nem tettem a mobulat, boldogan repültem velük...Szeretném kérdezni a tisztelt topictól, nincs e valaki, aki vállalná a gépeim beállítását, közben pedig az alapok elmagyarázását...
Ennyire nem vagyok hülye mint amennyire hülyét csinálok évek óta magamból ebben a topicban...
Nem szeretném "idegből" feladni másodszorra is...Ha távol van az otthonom és környéke, szívesen utazom reális keretek között...
Van aksiról működő notebookom, "végtelen" mobilnetem, és talán minden, amivel akár egy mező közepén is be elehet állítani ezeket a cuccokat, és közben elmagyarázni a hülye fejemnek mik az alapok....
Nem kell nekem még pid tuning...
CSak arra vágyom, hogy egy nyers alap gépet repképessé tegyek anélkül , hogy órákat nézzek hozzá youtube videókat...valamiféle infók vannak a fejemben, csak az a baj hogy össze vissza kusza módon..
Jó lenne, ha sallang nélkül tudnám mindezt egy irányba terelni a cél érdekében...Ehhez a dolgohoz pedig azt hiszem, épp idális terep lenne a két kis gépem beállítása....
Egy zer0, és egy UR85HDTúl sok idő megy el a tudatlanságom miatt, hogy vajon, most tényleg hibás a szemüveg,,vagy hibás a VTX az UR85-ön,,,vagy egyik sem csak én vagyok a hülye...?
Hiszem, hogy aki ért hozzá,egy perc alatt kideríti mindezt....Természetesen ahogy fentebb is írtam, nem a két szép szememért kérem mindezt...
Hajlandó vagyok áldozni erre, minden csak megbeszélés kérdése...Segítsetek légyszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Könyvajánló
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest