Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
Köszönöm qqzs fórumtársnak a két 3s csatit

Magforrasztottam az akkukat, szerencsére csak a csati égett el, a cellák nem sérültek.
A hozzáértőktől kérdezném, hogy a két akkunál a két középső vezeték másik cellához volt bekötve (más volt a sorrend). Jól gondolom, hogy csak a + és - csatlakozó helye számít, a többi balansz szál mehet bárhova? Vagy kezdjek el gondolkodni, hogy melyiket kötöttem rosszul. -
ot93
senior tag
Üdv,
ez megéri az árát?
http://www.ebay.com/itm/XK-X260-5-8GHz-4CH-6-Axis-Gyro-RTF-RC-Quadcopter-Automatic-Return-Drone-Toy/122046266668?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid%3D888007%26algo%3DDISC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D39798%26meid%3Dbded0f83ba1d4dd697d9b96dd85f1af6%26pid%3D100009%26rk%3D1%26rkt%3D1%26sd%3D121992488902
Illetve mért látom máshol akár többszörös áron?
Valamivel ez kevesebb, hogy olcsóbb?
-
Jackal2
senior tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Van még 3-4 contender a kalapban, majd meglátod. Mivel nem vettem meg, ezért ez inkább csak összehasonlítás, de majd beleteszlek, hogy és ott a csávó, akinek van ebből egy.
Gondoltam, hogy megveszed, de aztán vettem még egy B6AC 80W-t, mivel a Gemini sem mér belső ellenállást, ezért tök mindegy (egyébként a bele az két db B6AC 80W
).Ellenben egy 200W körüli, belső ellenállást is mérő, XT60 és normál bemenetes cuccra, ami két para boardot tud fogadni, na arra nagyon vevő lennék, de ilyet még nem találtam.
Akkor tuti az összes többit eladnám

Nem klónoztam magam, csak nincs életem

-
Teréz Atya
senior tag
Élőben néztem. Ilyen szar közvetítést rég nem láttam, egy milka ide vagy oda.

A vicc az, hogy a magyar Drone Prix sokkal élvezetesebb volt, pedig lehet az egész magyar drónközösség összesen nem költött egy millió dollárt.
@Jackal2 - valld be, hogy klónoztad magad! Nekem meló mellett alig jut időm cikkezni, a muterom szomorú, asszony meg ideges, hogy milyen kevés időt töltök velük.

@Gemini - BTW egy egy eurós EU dugasz megoldja a mizériát, de ez így akkor is kínos. -
Jackal2
senior tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Akkor jó vétel
Most írok ezekről tesztet
D Ezt mindenképpen beleteszem. -
Teréz Atya
senior tag
Gyerekek, megjött az Echine Gemini. Egy bajom van. A debil csimcsung EU plug átalakítónak NINCS bekötve a földelése, holott be kéne, hogy legyen. Az akku nullvezetéke és földelés között enyhe AC 90V-ot mértem. Az én testem és az akku null vezetéke közt meg a felét. AztaQ, ez simán meg tud így csapni!!!
-
ludnik
tag
Kezdő gépnek melyiket érdemesebb venni? A NIHUI TOYS U807 és SYMA X5C-1-ben gondolkodom, inkább a Nihui-t ajánljátok, de ahhoz milyen távirányítót érdemes venni? Mit éremes pluszban elsőre kiegészítőt rendelni hozzájuk pl. x db akku, y db lapát, távirányító? Köszi a válaszokat.
-
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Ugyan az a jelenség, mint a Nihuimnál volt a 686 kamerájával, nem kap elég feszkót. Megoldás, másik akksi.
-
mgy
senior tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Érzékenyebb a tápra, nem?
-
Dji Phantom
csendes tag
Phantom drónokhoz létezik gyorsabb töltő mint amit adnak vele?
-
mgy
senior tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Nekem táp gyanú, elfogy az áram előle. Gondolom nincs mód már másik akksi cipelésére.

-
SpydeR3412
aktív tag
Van ötletetek, hogy miért csinálja az fx798, hogy amikor elkezdem nyomni a gázt, kezd elmenni a kép (nagyon csíkozódik) ?
A felszállási gáznál már nincs is kép.
A neten nem találtam semmit. -
Darahian
tag
Quanum DIY FPV Goggle V2 Pro 33.84 EUR...? Fasza, pont most toltam ki az árát a kölkeimnek legóra...

...nem kéne szétforgácsolni az erőimet...

-
Jackal2
senior tag
válasz
_X10Dead_
üzenetére
Köszi az infókat az X500-ról kb. ezt vártam. Ettől még én csak a gondot látom benne
De sebaj, úgy is épül az 500-asom nem is olyan sokára, majd összevetjük a kettőt
A kamera nekem sem jó, homályos a jobb oldala ÉS, a poén, amit még nem vettél észre, hogy a keret nyomja a kamerát, tehát automatikusan zoomolni kezd, menet közben, hehe

A tatyók jók, postolom FB-re.
-
qqzs
őstag
Na jovan kicsit elpilledtem tole
1millio USD dijazas World Drone Prix 2016 DubaiItt is elgurult a palyatervezo gyogyszere
Xtreme Drone Circuit in Las Vegas -
_X10Dead_
aktív tag
Megjöttek a retikülök a BG-ről az X251-hez, meg az X1-hez.
Ahogy nézem, most még olcsóbb, mint 3 hete. Ennyi pénzért no-brainer mindkettő.
Az X251-esét kicsit modolni kell, mert a táv váll-kapcsolóinak helyét kisebbre vágták, mint kellett volna, de egy éles késsel fél perc az átalakítás.
Az X1-esé patent gyárilag, de hogy még nagyobb legyen az öröm, azt is modoltam. Ugyanis a gyári X1 táv XY méretei kb. megegyeznek a Devo7E-vel, így az elvileg belefér a zacsiba. A vigyor akkor feszül meg kicsit, mikor a quad is menne a helyére, mert legkésőbb ekkor kiderül, hogy a devó kövérebb, és a háttámasz miatt jóval magasabb, mint az eredeti táv, így a quad már nem fér be :-)
A megoldás az lett, hogy a távot 180°-kal elforgattam és úgy faragtam meg a szivacsot. Szerintem pöpec. -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Jackal2
üzenetére
Megjött az X500.
Hmmm... Eddig a QR X350-es tűnt nagynak, de hirtelen összement.
A korábban említett problémák miatt jelenleg csótány-üzemmódban van, vagyis csak éjszakánként mászhat elő a sötét sarokból, így még nem repült.
Ami eddig kiderült:
- A meglepően kompakt csomagolásból egy meglepően nagy quad került elő.
- Inkább néz ki épített, félprofi gépnek, mint játéknak. A csiricsáré kinézet a tejfölös-doboz body-kittnek köszönhető, ezalatt rendes iparos munka lapul.
- Az X380-ashoz képesti felár simán indokoltnak tűnik: Masszív váz, böhöm nagy motorok, féltégla aksi.
- Ööö, igen. Az akku nehezebb, mint az EC250-esem felszálló súlya: 480 gramm
- A specifikációk szerint a teherbírása 1 kiló. Dustin szerint (a hawaii-i srác), 10000mAh-s akkuval 30 percig marad fenn teljes menet-felszerelésben. A gyári akku kb. a felét tudhatja.
- A Jóisten is modolásra teremtette. Ha szerelni kell, mindenhez hozzáférsz sec-perc alatt, letéped a tetejét és előtted van minden, nem kell kismillió csavar buzerálásával vesződni. Az akku tartó egy sima lemez, amire felvelcrozod a cuccot és kész. Nekem nagyon szimpi, egyszerű, de nagyszerű :-)
- Kamera és gimbal nélkül segg-nehéz, a gyári akkut nem lehet úgy előre húzni, hogy a súlypont a centerben maradjon. Ebből biztos nem lesz racer...
- Szemre 12"-os propok, szerintem az Inspire-nek lehet hasonló.
- A kamera fos. Nem úgy értem, hogy nem elég jó, hanem úgy, hogy hibás. A kép jobb oldali harmada nálam egy olaj-festmény. A bal oldal egész tűrhető, ha visszaveszek az élességből...sok fost láttam már, de ilyet még nem. Mintha két kamera lenne egy dobozban...Ezt tutti claimelni fogom.
- Az X8 táv kurva nagy csalódás. Szétszedtem, hátha lehet okosítani, de maga az alaplap a buta. És sajnos nem nem úgy mint a Devo7E-nél, hogy egy komolyabb lapot butítottak, hanem ide direkt szart terveztek. -
medvegy
aktív tag
Nekem a P4 képe valamivel azért jobban tetszik, plusz a FOV a Mavic-nál lehetne nagyobb is. Bár ha figyelembe vesszük, hogy mennyivel kompaktabb, mint a P4 és azt is, hogy ugyan annyiba kerül, hát nem tudom melyiket venném. Ja de, mégis tudom: P3P-t vennék (most is). Igaz "csak" 3.5 km-re megy, viszont olyan a képe, mint a P4-nek, a maradékból meg vennék két darab plusz aksit meg egy hordtáskát

-
qqzs
őstag
Hu az a VR D2 akcio mennyire gaz. [link]
-
qqzs
őstag
Ez megvoltmar?
[link] -
vd1992
tag
Sziasztok!
Az Eachine H8C-m hibás és rövid videófájlokat produkál a memóriakártyára.
Van valami ötletetek rá?Köszönöm
-
Tegla80
addikt
+5aksi kivegezve.
A feny nem hianyzott,de azert volt pillanat mikor ugy ereztem,h "ez akkor holnapig ottmarad fent",de aztan egy kover gaz kihozta a fa lombjanak szoritasabol. (picit elmertem a fektavot
)Vertigo18
Az mar sok lenne,de 1meg belefer igy repules utan es vacsi elott.
-
Zoty4
őstag
Bgn a tx02 kamera le van akciozva, ha esetleg erdekel valkit
E010hez meg X100hoz melyiket ajanljatok inkabb? Vagy total mindegy? -
kimista
aktív tag
bazz, nézegetek egy csávó építős vlogját, kb letérdelek milyen szépen épít, nulla mm felesleges kábel, letisztult midnen a helyén.. aztán ránézek az én gépemre, annyi kábel h 2x körbemegy az egyenlítőt és elsírom magam

-
mobbo
senior tag
már csak offtopikként merem berakni, de itt egy újabb mavic vs p4 videó, hátha érdekel valakit ez a drón is

[link]ha valaki megnézi mondja majd el mit lát, érdekel a véleménye
-
Zoty4
őstag
Mi a kulonbseg a tx01 25mW es a tx02 200mW kozott? Ennyit zabal a kamera?
-
Tegla80
addikt
Eső: nincs
Szél: nincs
Sör: 2+
Indulhat a reptetes
-
molnigee
aktív tag
-
kimista
aktív tag
én is tervezem szobafpv vételét, de sztem az x100 a legjobb erre, egy kamerával és kész. spyder megoldása sztem tökéletes, én nem terhelném az ilyen irányíthatatlan e010 felé 'racereket'
-
vandor01
senior tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
A BG-n van 23.64eu-ert... [link] kicsivel tobbert mar van x100 is?

-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
vandor01
üzenetére
Hol lesz akció, mert azért még mindig bennem van, hogy kéne mégegy.

Aki ismer, tudja hogy nem repülök los-ban, csak nagyon-nagyon ritkán, mert már nem szeretem/unalmas. A 951et mégis szívesen vezetem (kamera nem megy rá, mert majdnem hogy kissebb a gép).
Igen lehet cserélni aksit, ilyen kis pöcök a csati.
Pl. Ez nem az ő kategóriája, mégis vitte. -
Jackal2
senior tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
A 951et nem ismerem a 124 a felsoroltak kozul a legjobb de nem azert mert akkora elmeny hanem mert sok mindent tud, prkatikus, jó minősegu stb. De dz az aran is latszik.
A cx10-et alig birtam eladni anngi hulye irt hogy a vegen ott tartottam hogy az is jobb ha bedobom a dunaba

-
molnigee
aktív tag
Az új kiszemelt, 49g aksival E. Tiny QX90C
Ez eddig a legkönnyebb, ha jól tudom.
-
Saccco
nagyúr
Itt van minden egyéb: RC modell földön, vízen, levegőben
-
Petyuska111
tag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Quadcopter101 mindig a Syma X5c-t ajánlja első gépnek, nem véletlenül. "Your Mother Could Fly This!" Bár itt a fórumban a Nihui U807-et tartják jobbnak. Szerintem vedd meg kezdésnek mindkettőt, egy gép nem gép, felváltva egyébként is jobb repülni, addig is pihennek a motorok. Ha pihentetés nélkül folyamatosan egy géppel repülsz, a motorokat hamar cserélheted. Ha csak egy gépet veszel, akkor Syma. Lassabb gép, a szabályszerű irányítást - ami kezdetben igen nehéznek tűnik - szerintem sokkal könnyebb ezzel tanulni.
Útmutató az irányítás megtanulásához: quadcopter101.blogspot.hu , beginnerflyer.com , myfirstdrone.com
-
Vertigo18
addikt
Most már eldöntöttem végleg.
Megtartom a Moontop 9916-ost, meg megvárom az E010-et, aztán gyakorolgatok rajta. Aztán amint az általam lélektani határ alá megy ennek az U807-esnek az ára, rögtön lecsapok rá! Hajrá Black Friday, Cyber Monday, Apák napja... minden!

Köszönöm a tippeket és a türelmet, kitartást!

-
csmat
senior tag
Tudja valaki hogy működik a banggoodos free trial?
-
vandor01
senior tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
most belettted a bogarat a fulembe akarom mondani a pokot vagy mi a spydeRt

a heten rendeltem egy ilyen 124-t pont az uccsot akcioban 11ejroert...de ahogy irsz rakivantam a 951-sre is... most akciozzak 27$
lehet ebben aksit cserelni?
vagy ez is zart mint a 124-s?na mar megvan kiveheto az aksi csak az a pici pocok csatija van....
vmi atalakitoval mehet bele a JST DS csatis aksi is... H8/150mah -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Jackal2
üzenetére
"Ezek a szobacirkálók, azon kívül, hogy véletlenül rálépj, nem jók semmire, Cheerson CX-10 és társai, Fayee 805, FQ777, kb. egy hétig viccesek, meg amíg el nem repül róluk a picsába a propeller és nem fogod magad felidegelni azon, hogy a teljes szekrénysort el kell húzni, hogy kiszedd. "
Már régóta motoszkál a fejemben a gondolat, hogy amit kaptál FQ777-(124?)t, az egy kicsit más lehet, mint ami nálam járt: 951-es. És ezért, lemaradtál 'valami'ről, és azok is, akik olvastak téged.
Mert kb. hasonló az ízlésünk, és mégis a cx-10-el, és az Fy805-el teszed egy kategóriába, amit én nem értek.
Nekem is van mind3 gép (jó, a 951 elszállt, mert már a végén, nagy szélben is küldtem, amit meglepően jól kezel). A Cheerson és a Fayee szerintem is az a kategória, amit írtál. Ellenben az Fq (951) más. Legjobban talán az x100-hoz tudnám hasonlítani, csak még annál is egy kicsit pörgősebb. De hasonlóak: el lehet velük lakásban is cirkálni, de nagyobb területen mutatják meg az igazi arcukat.
Mondanám, hogy majd megmutatom milyen, csak ugye már nincs meg. De ha az jelent valamit, van itthon 2 különböző boardom is, ami a mini racerbe mehet, mégis rendeltem egy ilyet (pedig nagyon nem akartam már semmi többet költeni a projektre, ráadásul mindenhol BackOrder).
Persze azt sem vitatom, hogy lehet csak másképp látjuk ugyanazt. Nem kötözködök, csak annyira megszerettem kb. egy hét alatt, az fy777-951et, hogy meg kellett védenem.
Esetleg, ha ez a gyártó egyetlen épkézláb koptere, akkor meg ne vesszen el a 300+ másik tipus között. Mint pl. a fayee, ami ugyan szó szerint villant is valamit ('discó gömbé' tud avanzsálódni
), mégsem érdemes megvenni, mert ezt a részét hamar megunod. -
Jackal2
senior tag
Tegnap pont erre írtuk le a választ itt.
Helikopterben Wltoys V911 Pro és miután szarrá törted, gondolkozhatsz, hogy akarsz-e nagyobbat

-
Jackal2
senior tag
Néhány dolog az ilyen tűbiztos dolgokhoz:
- amikor vettem a két poroltótót, beszéltem tűzbiztonsági szakemberrel az oltó készülékek miatt és ő azt mondta, hogy:
- olthatom széndioxiddal is, de az kiszorítja a levegőt, tehát azért annyira embernek sem jó, viszont nem csak hogy nincs éghető oxigén, egyben hűti is a felületet (-69 fokon áramlik ki).
- olthatom porral, az ugye ABC porral oltónak is hívják, ez ugye nem hűt csak elfojt (lehet nem ezeket a szavakat kell használni, de majd dudicukrász kijavít
)A probléma nem ez, hanem hogy az akkumulátorok természetüknél fogva felhevülnek, amikor égnek, tehát a kigyulladás időpontjában az számít, amin van a cucc. Mondanom sem kell, hogy a fémek jók lennének erre, de ugye ott áram folyik, tehát ha van egy zárlat, lehet megvág az áram, ahogy a tálcához érsz, pl. töltés közben
Ő azt mondta, hogy kerámialap a legjobb, de ez is csak arra szolgál, hogy ki tudjam vinni, ha baj van (de mondta a kermia lapos serpenyőt is, mert annak a nyelével meg lehet fogni a cuccost és ki lehet dobni az ablakon)
A lipo zsák egy hamis biztonságérzetet ad, mert pl. a zipzár része szinte biztosan nem tűzálló anyagból van, még akkor is, ha a többi igen. Ezért használom én kombináltan, de a legjobb az lenne, ha egy sokkal nagyobb, rétegelt fémdobozban lenne, aminek van nyele és rá lehet fogni, hogy ki tudd vinni.
Mondanom sem kell, hogy vízzel nem lehet oltani, ezért is gond, mert ha kigyulladt sok esetben meg kell várni míg leég. Egy helyre lehet dobni, a mosdókagylóba, az tuti nem olvad el.
-
qqzs
őstag
ez mi? [link]
(#30721) Arti1: nyilvan osszesen ertettuk
-
ot93
senior tag
Üdv,
Drónt nézegetek max. 15k-ig (de jó lenne ha 10k lenne, viszont ha olyan jó lenne 15k-ig akkor azt is szívesen meghallgatom). mi lenne ezen kritériumok alapján a legjobb vétel?
Főbb szempontok:
- cserélhető akkumulátor, lehetőleg min. 5-6 perc menetidő 1 akkuval (és lehetőleg olyan amihez könnyű venni + akkukat, pl. mikor van 4-5 db és azt egy kábelről lehet tölteni
)
- jó alkatrész ellátottság
- lehetőleg tudjon trükköket is (nem előre programozottat), mint pl. az Eachine H8 mini
- kamera is jól jönne
+ lehetőleg levehető védőkeret
+ mivel nem akarok forrasztani egy esetleges motorcsere esetén így a csatlakozós motorcsatlakozás előnyben...
eddig nézegettem:
Hubsan x4 H107L/107C, XK x100, Eachine H8/H8C, meg már nem is tudom, mert annyit nézegettem már annyi kritérium alapján, hogy már nem is tudom mi milyen
Ui: RC helikopter témában van topik itt a fórumon?
-
Arti1
aktív tag
-
Gyerekek melyik az erősebb? 3K vagy 6K karbon? Google nem segít túlzottan.

-
kriszbon
őstag
válasz
Allien
üzenetére
Na szóval, semmi különöset csak a gyári propellerek helyett [ilyeneket].
Nem sok minden változott, igaz a szeles idő miatt nem igazán tudtam tesztelgetni, talán kicsit jobban irányítható, de csak talán.
A közepét be kellett süllyeszteni, de a csavar talprészéből még így is le kellett csiszolni mert van benne belül letörés ahol nincs menet, és nem fogta volna eléggé.
De mint írtam nem igazán tesztelgettem a szél miatt. [link]
Másik fajtát akartam rárakni, ami még ezeknél is merevebb, csak azok akkor a Runnerra voltak felrakva. -
kriszbon
őstag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Rendben köszönöm.

Rendelek belőle egy garnitúrát, mert ha megmakkanna valamelyik a mostaniakból, akkor ki tudom cserélni hamar.
A másik dolog, hogy 1.5 gyári motor árából kapok 4-et, na meg ennél többet is elvertem Bg oldalán, amiről később kiderült hogy mégse nem jó nekem, vagy nem az aminek gondoltam, esetleg mire ideért okafogyott lett(hú de sok ilyen volt).
Ma jött megint pár kacat, köztük [ezek] is, ki akarom majd próbálni őket, remélem nem terhelem meg nagyon a "rendszert" velük.
Rendeltem még [ilyent] is, hátha túl combos lesz a másik, de valami vicces kis propellerek ezek.
Kár hogy a középső kialakítása miatt nem tudom rábarkácsolni az X251-re, mert lehet arra alkalmasabb lenne, mint erre a nagy dögre.
A BN propok jó erősnek néznek ki, lesz egy kicsi jó idő kipróbálom őket.
A múltkor mikor összetörtek a gyári propok és 5045-ös sima volt csak tartalékban, hát az valami katasztrófa, kellett 50% gáz hogy egyáltalán felemelkedjen a gép 3S aksival.
Az X251-re is azok közül raktam, mert méretileg kb. egyeznek.

-
Allien
veterán
Én meg aztatat mondanám, hogy az X250A-t lehet érdemes venni. Persze, most pl a BG-n vicces 93 dollár, de GB-n most 77, ami nem rossz, de volt ez 69,99 is. Azért lehet jobb választás, mert legalább majdnem NORMÁLIS FPV szettet kap az ember. Arra minden képen jó, hogy ha elveszti az orientációt, rá néz a moncsira, és LÁTOD, merre van az előre.

Nekem esett már aszfaltra, de vissza pattant, és repült tovább.
Egy dolgot bántam meg eddig vele kapcsolatban, hogy vettem hozzá magasabb gumi lábakat. Az eredeti lábak be vannak ragasztva, nem lehet normálisan kitépni, mert BENNE marad egy kicsi része. le kellett köszörülnöm.
De így meg sajna az anyagból is kicsit sikerült tágítani, és az egyik hosszabb láb hajlamos kiesni erősebb behatásra. Beragasztani meg nem akarnám. 
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani hogy ezek a [Motorok] mennyire számítanak jó vételnek?

Olyan legyen itthon tartalékként szeretném csak megvenni.
-
SpydeR3412
aktív tag
Azt nem értem (és a videón sem láttam
), hogy honnan tudja a gép, hogy most már magasságot szeretnél változtatni. 
vegyszer: Ha összebindelve a talajon végig nyomogatjátok a gombokat, szerintem meg lesz az. És ha megvan, utána széthúzni, újra bekapcsolni. Bajt nem csinálhattok vele.
Szerintem valamelyik hátsó gomb lesz az.
-
qqzs
őstag
A multkor pedzegettuk megint az akku temat es elgondolkodtam nalam is hany mAh van itthon.
Mar kiveseztuk a temat de akkor is elgondolkodtam hogy ha minden akku kulon van ahogy most pl gepenkent csomagolva akkor max csomagolhatom oket valami kicsi liposafe tasakba ami mint tudjuk vagy nem er semmit vagy valami kicsit.
Ha minden akkut egy helyen tartok akkor hiaba rakom penzkazettaba vagy mini pancelszekrenybe akar ha sokan vannak egyutt nagyobbat is szolnak. Szoval az idealis csak tobb kazetta lenne de az meg eleg maceras.
Szoval akinel sok van az hogy tartja? -
Jackal2
senior tag
Az a baj, hogy van még egy rettenet nálam és még nem döntöttem el, melyik a rosszabb

A poén az, hogy először azt hittem, az eleje a segge, mert a felirat arra áll, de nem
fordítva van rajta a felirat. Mentségére legyen mondva, 2 éves a modell.A sajtóanyagból néhány szellemes mondat:
"Dual control mode, with the entry-level mode and the professional mode.
40% -100% continuously variable transmission function.
3D rollover, hovering at any angle."LOL
Hovering at any angle
DApám, kemény cikkek lesznek ezek

-
Jackal2
senior tag
Lehet megtaláltam minden idők legrosszabb quadkopterét, de halálra röhögöm magam rajta
Ilyen hitvány cuccot még soha nem láttam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség

).

D Ezt mindenképpen beleteszem.

)

Egy dolgot bántam meg eddig vele kapcsolatban, hogy vettem hozzá magasabb gumi lábakat. Az eredeti lábak be vannak ragasztva, nem lehet normálisan kitépni, mert BENNE marad egy kicsi része. le kellett köszörülnöm.