- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
freecylons
újonc
-
Antonio89
újonc
kedves Hcl forumtars!
En is kernem ha lehet azt a V4 romot ha lehetne.... le van fotozva majusi vetel szerinttem ez az a fajta a regieket olyan szepen tudtam romolni ezt sikeresen teglasitottam akarmilyen romot raknek ra a livesuite a "Upgrade fails : 0x162 ÉÕдʧ,, uzenettel kidob azt olvastam ez azert van mert nem kompatibilis rom .az osszes concorde one romot es amit itt talaltam meg probaltam de semmi....maga az utolso remenyem....apropo kitudja hol van ezeknek a szervize?
-
lupus39
újonc
-
-
quailstorm
nagyúr
akkor ezen rom sokat nem segít
romot passzolom, egyszerűbb ha felrakom -
quailstorm
nagyúr
eddig mind a 4 féle Dream7 volt a kezemben, de ilyet még nem láttam
ez egy ICS 4.0.4-es Dream 7 V2?
Mert akkor felrakhatnád rá a ConCorde JB-t, hátha alapon, bár nem hiszem.XDA-n meg iyen vackokkal nemigen szoktak foglalkozni, a dream7 magyar fórumának meg már régesrég kampec
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest