- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
Mivel nem sikerült feltennem a CM9beta2-t erre a csodagépre
, ezért a gyári 4.1.1-et tettem fel . Minden működik ,igaz néha kicsit döcögősen
, pl. néha laggolnak a videók Youtuberól 720 p felbontással . Másra nem is nagyon kell ez a "retek" . Mivel van kedvem buherálni
, és a kezemben a "system-turkálás" lehetősége (root) ,ezért kérdezem ,hogy melyik kényes pontján nyúljak hozzá a rendszerhez ?
Töröljek gyári appokat ,vagy valami app-ot tegyek fel RAM felszabadításra ,vagy mit állítsak át ,hogy ne laggoljon ? -
-
myke01
senior tag
Ez a "lightrom" annyira karcsú ,hogy alig van benne valami
. Gyors ,fürge ,stabilnak tűnik így egy nap után , DE a "Play áruházas" probléma ebben még nem javított ,és nálam a YT app "halott"
-------> Az eredetileg benne lévő 4.xxxxx akárhányas verzió nem hajlandó frissülni a legújabb verzióra . Mivel rootolt a masina ,ezért eltávolítottam egy erre alkalmas app-val . Telepítettem újra a P áruházból ,fel is ment ,de a videók nem indulnak el rajta ,akármit csinálok . Semmi nem segít , újraindítás ,adatok törlése ,újragyalulás, semmi .
Csodát nem várok ettől a fostól ,de legalább ez menjen rajta. Hasonló ócskaságot potom pénzért lehet már kapni
. Lehet beruházok egyre .
-
zsotty76
csendes tag
2 éve van rajta ez a rom és még nem volt eddig probléma. Gyári 4.1 röl mentem vissza. Concorde 4.0.4 kopasztva, optimalizálva , 230 mb szabad ram, jó wifi, óra, áruház. Most Wanted , Modern Kombat 4 stb. Böngészni Uc browser a leggyorsabb van benne flash is , veri az Operát és a Chromot. Külső belső sd megcserélve a romban, így a nagy méretű játekok letölthetők. Átnevezve GT-I 9100 re Gameloft nem kötekszik.
Hozza egy kétmagos 1 gb ram gyári szintjét. Nem akad, nem fagy akksi 3 órát bír intenzív napi használattal.
Youtube 4k videó lejátszas persze nem 4k a kijelző. -
quailstorm
félisten
Igen, kissé telefonos a DPI, de én nem bánom. A nagy DPI se 1280x800-on 10 colon, se 800x480-on nem jött be. Túl kevés a pixel hogy a kényelmes méretben jól látható legyen.
Amúgy meg persze hogy lassú. Ez a chip videót lejátszani tud, amúgy gyengébb mint egy Xperia X8.
Viszont ami ICS-t nekem váltania kellett, az egy ismert buggal is rendelkezett, ami miatt a playt alig lehetett használni. Meg még a 4.1.1-nél is szarabb volt.
Nem hiszem, hogy változik valami az újratelepítéssel.
E-mail olvasásra még jó lehet a tab, másra nem nagyon.
-
myke01
senior tag
Sikerült a 4.1.1-re való frissítés
,de halál lassú a rendszer
, és elég bután néz ki a felbontás is (piszok nagy ikonok az ICS-hez képest
). Másnál is ilyen lett upgrade után ?
Mondjuk a felbontás lenne a legkevesebb . Azt hiszem még1X nekiveselkedek. Hátha javul valamelyest a "kicsike" .
-
quailstorm
félisten
elvileg nem, de ha nincs olyanod, ami garantáltan működik rajta, akkor lábon lőtted magad
volt régen egy dream7 forum saját domainnel, ami azóta megszűnt
én ott leltem rá a verziók taglalására, haveré megfelelt a kritériumoknak, a 4.0.4 meg kritikán alulian szar volt
úgyhogy most a 4.1.1-es concorde-dal ketyeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest