Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Akárhogy is ebben a formában ez max papírnehezéknek használható! Mindenesetre kipróbálnám valamilyen más ROM-al is de sajnos semmilyen biztosan kompatibilis ROM-ot nem találtam, ill. lehet, hogy találtam csak nem tudom róla, hogy kompatibilis e, téglát pedig nem csinálnék belőle mert akkor mindenképp ki kellene fizetni. Mondjuk téglaként sem lenne sokkal használhatóbb mint jelenleg

Olvastam itt, hogy van, vagy volt olyan aki IVIEW ROM-al használja, használta viszonylag elégedetten. A Concorde Tab One-ja is valami hasonló lehet legalábbis az oldalon letölthető ROM elnevezése alapján: 86V2tabONEJellyBean20121016.rar Sőt lehet hogy ugyanaz is mert a tabONE-on kívül minden stimmel, a 4.1.1-es verzión kívül még a dátum is, viszont amennyiben ugyanaz mint ami nekem is jelenleg fent van nem sora mennék vele ha felraknám, viszont a Concorde fórumon vannak a gyári ROM-oknak módosított és újabb verziói is amikkel már lehetne esetleg valamilyen eredményt elérni, feltéve persze ha a Concorde tab-ra való fw kompatibilis a nálam lévő DPS 9-el.
Találtam még továbbá ezt az agogo Pixo tab-ról készült nagyon rossz minőségű videót, és a videóhoz tartozó leírásban egy LINKET mindenféle fw-el, minden bizonnyal a hozzá valóval is. Ennél a tab-nál modellegyezőséget találtam a Dream 9-el, mindkettő M758A.
Hát nem tudom, hogy kapok vagy találok e választ de úgy érzem már így is túl sok időt pazaroltam erre a dologra, bár örülnék neki ha nem értelmetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Energiaital topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest