Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yundabácsi
csendes tag
Madagaszkarnak:
Kb 3 hónapja vettem egy Dream 7 est és semmi bajom vele!
DE: mivel apámnak korábban vett ainol cucc megadta lelkét a nagy teremtőnek nov 15-én vettem az extreme digitalnal (ahol az előbbi dream 7-est vettem) egy ugyanolyat, de ez már nem az volt. ez egy új széria a verziószám a built is magasabb. kb 5 nap után jöttem rá, hogy valami nem stimmel!!! Figyusz.
Nagyon kényelmetlen volt a használat, mert sok mindent nem tudtam eltalálni, pl a menükben, vagy az internet linkeknél mellé nyúlt. BEKAPCSOLTAM a beállításokban a fejlesztőiben az érintési mutató és ledöbbentem. a szélek felé (ennél az újabb példánynál) bőven nem voltam a célkereszteben, azaz máshol érzékelte az ujjamhoz képest a pontot. Na bedühödtem (5-dik napon) és visszavittem az extreemhez, hogy mi ez? Ott megpróbálták megmagyarázni, hogy én vagyok a hülye. ezzel együtt lehet élni (agyrém, ezért fogok rájuk szállni) de elküldték a szervízbe "szakszervízbe". 1 hónapig ültek Ma 22-én értesítettek, hogy kész van és bemenve beigazolódott, amit sejtettem, hogy semmit nem csináltak és semmi bajuk a készülékkel(?)(!). AZ ELŐZŐ TABIT MOST ÖSSZEHASONLÍTOTTAM A MOSTANIVAL ÉS GYALÁZATOS KÜLÖNBSÉG VAN: A CÉLKERESZT 2 TENGELYE KÖZT NAGY A KÜLÖNBSÉG - MAJD EGY CENTI A SZÉLEKNÉL! AZ UJJAD SOKKAL MELLETTE VAN AZ ORIGÓNAK!
Az extrém meg magyarázza, hogy hadakozzak a szervízzel. Na ennyit a hozzállásukról.
Tehát a POZÍCIONÁLÁSSAL VAN A GOND A SZÉLEK FELÉ TORZÚL ÉS BIZONYTALAN HASZNÁLATOT ÉS AGYVÉRZÉST OKOZ!!
Nem hagyom annyiban, mert nem fogok használni egy elszart készüléket és ezért a forgalmauó a felelős!!!
Ne hagyd annyiban Magagaszkar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest