- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
válasz
Yundabácsi #52 üzenetére
Két nap után visszavittem az Media Markt-ba és szó nélkül kicserélték, elismerték a hibát! Az új amit kaptam az egyik eladó által, saját magának félretett és letesztelt példány volt. Eddig stabilan működik semmilyen hibát nem produkál, a kijelző érzékenysége jó. Az én példányomon két kijelzővédő fólia van. A felső nagyon vékony alatt van egy sokkal vastagabb is, ezt úgy vettem észre, hogy a felső eltávolításakor a jobb felső szélén elvált az alsó is és így láthatóvá vált az alsó ami nagyon vastag, szinte műanyag lemez szerű. Szerintem ezt is el kellene távolítani, mert szinte biztos, hogy ezért nem túl érzékeny a képernyő. Egyébként a felső eltávolítása után a képernyő függőleges csíkozottsága megszűnt.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Yundabácsi #52 üzenetére
Neked meg van az első szériás Dream 7? Ha esetleg letudnád menteni arról az ICS-t megköszönném, mert én feltettem a concord romját ami már JB, de a g-szenzor nem megy vele, próbáltam az újjabb Dream 7 JB-t az sem jó, sőt annak az ICS-e sem. Ezért kellene nekem az elsőnek az ICS-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest