- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
válasz
Yundabácsi #52 üzenetére
Két nap után visszavittem az Media Markt-ba és szó nélkül kicserélték, elismerték a hibát! Az új amit kaptam az egyik eladó által, saját magának félretett és letesztelt példány volt. Eddig stabilan működik semmilyen hibát nem produkál, a kijelző érzékenysége jó. Az én példányomon két kijelzővédő fólia van. A felső nagyon vékony alatt van egy sokkal vastagabb is, ezt úgy vettem észre, hogy a felső eltávolításakor a jobb felső szélén elvált az alsó is és így láthatóvá vált az alsó ami nagyon vastag, szinte műanyag lemez szerű. Szerintem ezt is el kellene távolítani, mert szinte biztos, hogy ezért nem túl érzékeny a képernyő. Egyébként a felső eltávolítása után a képernyő függőleges csíkozottsága megszűnt.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Yundabácsi #52 üzenetére
Neked meg van az első szériás Dream 7? Ha esetleg letudnád menteni arról az ICS-t megköszönném, mert én feltettem a concord romját ami már JB, de a g-szenzor nem megy vele, próbáltam az újjabb Dream 7 JB-t az sem jó, sőt annak az ICS-e sem. Ezért kellene nekem az elsőnek az ICS-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest