- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsotti824
tag
még egy utolsó kérdés concorde ics-el kapcsolatban
a felbontást hogy állítjuk be hogy ne ekkora dög ikonok legyenek.
http://prohardver.hu/tema/dps_dream_7_tablet/hsz_147-147.html
ez a leírás szerint meg is csináltam.kicsi is lett minden de valami nem jó.nem úgy van mint jb-n volt amikor ott át írtam ezeket.ott akkor a képernyő széléig tele tudtam rakni ikonokkal az aszalt de itt a képernyő két oldalából tök vastag rész kihasználatlan marad.meg ha rá érintettem a jobb felső sarokban az ikonra hogy lépjen be az appokhoz akkor jb-n ki volt nyújtva itt is minden hogy a képernyő széléig mutatja a dolgokat és utána lapozok.de itt meg most a képernyő fele nincs kihasználva csak középre be rakta a dolgokat mivel kisebbek lettek az ikonok.nem tudom értitek e miről beszélek de itt egy kép róla.az ujjamat azért tartom rajta mert így látszik hogy a felbontás hiába lett átállítva úgymond kitölti végülis az ikonok az középső ablakot mert a képernyő két oldaláról már lóg be a többi ablak azért nem tudok végig pakolászni a kijelző széléig egy ablakban.ugyanez van ha megnyitom a jobb felső sarokban lévő ikonnal az appok menüt.
kép a kijelzőről: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest