Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsotti824
tag
nnna.sikeresen feldobtam a v2-es dream-re a concord jelly bean romját.hát sokkal jobban kezelhető.azonnal reagál mindenre.a képernyőt végre nem akarom szét verni 2 próbálkozás után mert azonnal reagál mindenre és ott ahol megérintem.rootolva is lett.meg csináltam hogy minden az eredeti méretben legyen a kijelzőn és ne olyan nagyítva mint amikor frissen fent volt az új rom.ezzel kapcsolatban csak egy kérdés hogy másnak is ilyen e.amióta megcsináltam hogy ne legyen felnagyítva a képernyő hanem eredeti méret legyen azóta ha bekapcsolom a tabot a concord tab felirat helyén csak fekete képernyő van.bekapcsol a gép úgy ahogy kell meg minden csak ez a felirat nincsen hanem helyette fekete kép.ez normális?ezen kívül minden úgy működik ahogy a nagy könyvbe meg van írva
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest