Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Nem csak hogy jobban, de állítólag más részeit is.
Ugyan valószínűleg csak költői túlzás, de pár sorral később ezt írják:
''When he speaks of ''new usage patterns'' he is literally talking about transistors on some of new GPUs that are going to be used for the first time when you play DOOM 3 on your video card.'' -
Tithian
őstag
Megterhelő lesz a játék a hardverre nézve, de jobban hogy tudná leterhelni a gépet, mint bármi más? A tuningolt gép nem sokban tér el az alapon járatottól. Túlmelegedés, fagyások persze lehetnek, meg lesz izzasztva a proci/videokártya/minden.
A tech supportnak sokat segítenek az ilyen kiírások, egy problémával kevesebb. -
-=V3rthil=-
őstag
Elolvasgattam nagyjából, de elég gyenge cikk...:( Poéngyilkos (nem értem, minek kell elmondani a történetet), a gépigényről pedig, ami sokakat érdekel, nem sokat mond azon kívül, hogy egy 6800-as jól futtatta 1024*768-ban (ami szvsz nem volt kérdéses), és hogy egy MX440-en is tűrhetően ment (csak azt nem írták, hogy milyen beállításokkal)... De legalább leírták, hogy király:C. Remélem is, hogy nem hiába vártunk ennyit!:)
-
anaqer
veterán
Az rendben, hogy az Activision, aki a supportot csinálja, boldog-boldogtalan játékhoz írja hogy ''ne tuningolj mán Joe mert ha behány úgyis minket hívsz fel elsőnek''. De szerintem ha JC érdemesnek tartja külön kitérni rá még megjelenés előtt, akkor talán lehet benne valami, nem...? :U
-
asturel
őstag
walszeg remlem ez a doom3-mas id teszt nem lesz igaz:D
-
arpi6k
addikt
http://www.playware.hu/index.php?page=cikk&id=354
Ez már volt belinkelve? Most találtam. Ha már volt akkor bocsi. -
Fade_Away
őstag
xbox,ps2 eladásán microsoft, sony bukik
a pénzt a játékok eladásán keresi. -
Frigo
őstag
Lehet hogy bajok lesznek az overcklockal?:F:F:F:F
A note on overclocking: it is very likely that overclocked configurations that ''play everything else perfectly'' will start to show problems on D3 due to new usage patterns. Everyone is of course free to do whatever they want with their own hardware, but don't complain to us... -
Zoltánka
tag
rendben Gandalf:DDD
-
c.zsolti
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
hát igen... és gari is van rá bőven
-
-=V3rthil=-
őstag
Pont ezt akrtam belinkelni:) Szimpatikus a kártya, és nem is vészes az ára:)
-
Zoltánka
tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
monnyuk eddig is gef voltam, nekem is az fx teccik. Mennyi most a jó ár a kariért? 40-42 e használtan?
-
-=V3rthil=-
őstag
Nem rossz a 9600XT, de én mondjuk 5900XT-t vennék, ha nagyjából azonos áron találsz.
-
Zoltánka
tag
Én is remélem, lehet, hogy ilyet veszek, vagypedig fx5900. Szerinted? Jó az XT?
A konzolos dologhoz megcsak annyit, hogy már tutti, hogy megvan a köv. next-next-next generációs vidkari és egyéb technológia is, ami lealázza a jövendő Xbox2 izéket, csak hülyék lennének velünk nem megfizettetni a köztes lépcsőket is. OLyan ez, mint az újabb és újabb fogkefék:) 2 éve is csinálhattak volna errearra dőlős gumibetétes fogast, de minek, ha a hülye úgyis megveszi a köztes egyedeket is.
...vagy mi...:) -
djtörök
senior tag
remélem a radeon 9600xt-vel menni fog :D
-
Club
őstag
Most olvastam, Hardwired-en, hogy x800, és 6800 csatából, ebben a játékban az Nvidia került ki győztesen:)
Kezdődidk a Battle:D -
-=V3rthil=-
őstag
Szerintem csak PC-vel lehet, de én még úgy se próbáltam, mutatták csak. (láttam, szal tényleg van, netezett előttem a csávó:)) )
-
MUŁĐER
addikt
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
de mondjuk számcsó nélkül is lehet?vagy csak ha netmegosztás van?hm...ha ezt előbb tudom nem bővítem a gépemet....:)
-
-=V3rthil=-
őstag
Lehet X1-gyel is netezni, legalábbis ha van rajta pl EvoX menü:). Nekem van, és van benne egy elég primitív böngésző. Netmegosztást csinálsz PC-vel, és máris megvagy:). Egész poén. Meg másolgathatsz pl filmeket a vinyójára, és nem kell kiírnod, stbstb...:)
-
MUŁĐER
addikt
most nézem ethernet adapter....lehet vele netezni?Xbox 1 -el is lehet netezni?
-
Frigo
őstag
Azt ne felejcsétek el hogy ezek a játékkonzolok és minden egy célra van kihegyezve :a játékokra.Lehet hogy PC-s alkatrészekből rakják őket össze ,de minden ami nem azt szolgálja hogy játékok minél simában menjenek, kifognak belőlük vágni és ehez igazítják a hardvert is.Így már nem tűnik olyan drágának a dolog.
-
Supr@
senior tag
A konzolnak más a felépítése, másképp kezeli a memóriát és egyebet. De egy pc sokkal univerzálisabb. A másik: próbáltál már pl xbox-on halozni vagy ut-zni? Ritka sz*r szerintem analog padon az irányítás ilyen játékokhoz.
A másik: 1év múlva a 6800u is csak egy középkategóriás kártya lesz, és a többi alkatrész is ami most hiperzsír, addigra csak közepes lesz.
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Ja tényleg térjünk vissza a Doom 3-hoz :))
-
Frigo
őstag
Íme egy kis olvasni való az XBox 2 architektúráról ,PC-nek el fog tartani egy ideig mire utol érik a jövő konzoljainak a teljesítményét:
[L]http://www.hardwired.hu/search.hw?q=XBOX+2&sbm_srch=sz%F6rcs%21[/L] -
-
Frigo
őstag
Régebben olvastam azt a cikket ,de már nem emlékszem hol de lehet hogy nem volt tizszer gyorsabb de még így is sokszorosa a mai PC-nek.Amúgy a 6800U max 25-30 FPS-el tudja futtatni ami nagyon kevés .Jelenleg kb 3-4 cég licenszelte az engine-t és sokan elkezdték már a ráépülő játékok kalapálását ,de mikor látunk belőlük valamit az még homály.
-
baliii
senior tag
hu ez a tema engem elegge erdekel, hol olvastad? nemcsoda, csak a nyers teljesitmenye is sokkal jobb lesz az ujgen. konzoloknak mint a mostani pc-knek, plane ha hozzavesszuk hogy csak jatekra lehet majd hasznalni... pl az xbox meg mindig lepest tuzdott tartani a pcvel, pedig a hardverei alapjan...
-
Frigo
őstag
Már letesztelték az Unreal engine 3-at az egyik új generációs konzolon és kb. 10-szer gyorsabban futott mint a mostani csúcs PC-ken .Persze azt még nem emlitették hogy a kettő közül melyiken futtaták.
-
jojo1
tag
www.doom3.com nem is rosszz!!!
-
baliii
senior tag
sztem a 42 FPS 1600*1200ban, 8*AA és8*AF eseten max beallitasokkal egy eleg jo erteknek szamit
-
baliii
senior tag
-
-
Macc
aktív tag
Van arra lehetoseg, hogy lehessen beta 2-m? akar privatba, csak legyen:DDD
-
CollectoR
aktív tag
Nah viszajötem :) ment minden (azota viszaraktam omegát) csak mikor a konzolba beírtam hogy exec activate_demo1 azután a játékban lévö texturáknak a fele besütétült :F
Aktív témák
Hirdetés
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest