Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
Supr@
senior tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Ez is igaz, vszínűleg itt is lesz majd nv logo az elején. Eddig a Painkillerben volt a legjobb, remélem itt is összehoztak vmi hasonlót
-
CollectoR
aktív tag
Juj de jo lesz! Egyből azzal kezdem hogy megnézem mit tudok átírni a doom ban. Az aflába például a hangokat írtam át :)
-
CollectoR
aktív tag
Juj de jo lesz! Egyből azzal kezdem hogy megnézem mit tudok átírni a doom ban. Az aflába például a hangokat írtam át :)
-
Scooby
aktív tag
Ez röhej!!!!!!!! A kis fos 6800GT odaveri az x800xt PE-t méghozzá 10-12fps-el!
A másikmeglepi hogy a szűrők alatt az NV nem roggyan össze. Itt valamit nagyon elbaxtak. más tesztekben ha aa-k nélkül az NV jobb akkor aa val az ati veri(6800u/x800xt) szal az semmi féle képpen nem lehet hogy a doom3 aa-kal jobban menyen egy 6800gt-n mint x800xt-n. -
B@dsector
aktív tag
Én azért a DOOM III-at megrendeltem + ajándékba kapok hozzá pólót :DD
-
CollectoR
aktív tag
-
Supr@
senior tag
-
Supr@
senior tag
-
gerus1981
csendes tag
Emberek!
Amíg nincs valakinek személyes ( közülünk) tapasztalata a játék gépigényéről, addig teljesen értelmetlen erről vitatkozni!? VAGY NEM??!?!?!?!?
Más: Pontosan mikor érkezik meg kis hazánkba a game??? :DD -
CollectoR
aktív tag
De nem lesz koperatííív a stalkerbe :O:O
[Szerkesztve] -
jojo1
tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Legyen igazad -=V3rthil=-!!;]
-
Supr@
senior tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
A hl2 engem nem érdekel, az egy sem tetszett annyira, csak a cs miatt van meg:)
A stalker a részletesség miatt (nagyon tetszik pl hogy biztonságos helyet kell keresni az alváshoz, meg hogy lehet csaptban nyomulni), a doom pedig csakis a para miatt lesz favorit. -
-=V3rthil=-
őstag
Jah, valószínűtlen, hogy aug. 5-én kint lesz, szeptemberre mondják. Azért remélem, hogy a 2005 is kacsa... Amúgy ha már tényleg a bugfixeken dolgoznak, akkor nem esélytelen, hogy ősszel azzal is játszunk:)! A STALKER-t én is várom, nagyon szimpatikus eddig minden, amit hallottam róla. És igazából annak a ''műfaja'' tetszik a legjobban, nagyon 5letes. We shall see!
-
CollectoR
aktív tag
http://www.hardwired.hu/#h9846 friss a hír :D
-
Supr@
senior tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Én sem, a gs-en azt írták hogy 2005-re tolódik. Bár kitudja, ha képesek kihozni a d3-mal egy napom, akkor megvannak huzatva.
-
CollectoR
aktív tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Reménykedjünk (de sztem akkor fogják mert hát mért ne pont akkor mikor a konkurens)
-
CollectoR
aktív tag
Ezt a tizenakárhány napot ki kell bírni és mindnre fény derül, ja meg akkor jön ki a hl2 is (aug 5)
-
Zoltánka
tag
a terméknevet levédtem....köszi Nvidia! Az ára 10000000 USD!
[Szerkesztve] -
Zoltánka
tag
...majd idővel mondanak mást.
Mikor új karikat veszek általában q3-mal megnézem mi a különbség fps-ileg. Yessss...10 fps-sel több:) Semmi értelme, de mégis jó!:) Nehogy má mikor gf10900 fx ultra deathmetal fullextra klíma kártyám lesz, nem mutat majd 60-nál többet:) -
Zoltánka
tag
ésakkor majd 1 év múlva az új vasakon se megy majd jobban? Q3-ban is lehet, hogy van valami max, onnan meg nem mér semmi plusz fps-t....de a 60 kicsit kevés.
-
Zoltánka
tag
holláttad eztet?
-
-
Zoltánka
tag
Azt írja Carmageddon bácsi, hogy ha egy éve aszongyák neki, hogy gef3-on és 1.8 XP-n élvezhető játékmenetet produkál a game, akkor körberöhögte volna! De most!!! Ez van! Mondja ő!
Szerintem baromság! -
rog
addikt
''As of this afternoon we were playing DOOM 3 on a 1.5GHz Pentium 4 box with a GeForce 4 MX440 video card and having a surprisingly good gaming experience. Even a subtle jump to an AMD 2500+ with a GeForce 3 video card that is two years old will deliver a solid gaming experience that will let you enjoy the game the way id Software designed it to be''
''If you would have told me a year ago that I could play DOOM 3 on a GeForce 3 64MB video card and 1.8GHz AthlonXP and have a good gaming experience, I would have called you crazy, but that is exactly what we are seeing. Certainly we will have much more information on this in the coming weeks with the DOOM 3 [H]ardware Guide. At that time we will take a look at a much wider array of CPUs, Video Cards, and Motherboards and what overall gaming experience they can deliver.'' -
CollectoR
aktív tag
-
cyberdoom
tag
http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQy
-
anulu
félisten
nagyon várom a jövő havi fizum, hogy az előzetes rendelésbe beleférjek, és kapjak ''gyúúúm3'' pólót!! :D
-
faster
nagyúr
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Milyen benchmarkot? A doom3 timedemot?
-
-=V3rthil=-
őstag
A benchmarkot, ha jól értem.
-
-=V3rthil=-
őstag
Igen, csak ennél azért többre számítottam, főleg úgy, hogy AF nélkül csak medium-on csinálták a tesztet, AF-fel pedig high-on, és még így is csak 5FPS.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Az AF nem szokta annyira a padlóra küldeni a GPU-t, mint az AA, főleg ATI kártyáknál nem.
-
-=V3rthil=-
őstag
Ezt én se kérdőjeleztem meg... Csak azt mondtam, hogy az X800Pro kb annyit megy 4xAA 8xAF-fel 1024*768-ban, mint a 9800XT AA nélkül ugyanitt.
Meg az is érdekes (jó!), hogy a 8xAF csak ~5FPS-sel veti vissza a 9800-at.
Ja, most nézem, hogy ráadásul az 50FPS-t mediumon csinálta... Akkor már télleg fura:)
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Nem értem, szerintem mindenhol jobb az X800Pro, mint a 9800XT.
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
Az X800Pro a 4xAA-val jobb, mint a 9800XT:C! Sőt, azzal kicsit kevesebbet is ment:).
Mármint azt, hog a 4xAA-val jobb, úgy kell érteni, hogy annyit nyom 4xAA-val, mint a 9800XT nélküle:)). Ha nem lett volna világos...
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
ID software saját teszt:
[L]http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQy[/L]
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
megsúgom.... lehet élvezni alacsony részletességben is... GTA3-at, Jedi Knight 2 Outcast-ot, Jedi Knight 3 Jedi Academy-t, MOHAA-t úgy toltam végig hogy 640*480, minden levéve alapra (cel533, 192mb, tnt2 vanta 16mb) és élveztem. ha tényleg jó és élvezhető egy játék akkor feledteti hogy nem olyan szép mint fullban. mint ahogy most tudnék játszani a Far Cry-al 1024-ben full beállitásokkal, ami gyönyörű, de minek.... mer nem köt le, sztem egy rakás sz az a játék a grafikát leszámitva, közönséges Half Life klón. a grafika és a full részletesség nem minden.
persze aki nem volt sose rákényszerülve hogy low-end gépen játszon annak lehet ám magyarázni (ez most nem neked :) ). nem mindenki vesz ám évente új vasat hogy full maxon menjen az aktuális game
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Interactive Brokers társalgó
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest