Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco X6 Pro - ötös alá
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Aktív témák
-
luki
tag
Gyertek a Ghost Recon 2-be ha szeretitek a taktikát:DD
-
Arhel
senior tag
Nem lesz DEMO a teljes verzió elött! :( :O
Majd csak azután lesz DEMO miután megjelent a játék. [L]http://www.esreality.com/?a=post&id=688500[/L] -
CollectoR
aktív tag
A Xeon eredetileg nem szerverproci? Márpedig ha az akkor iit nem sok értelmét látom pl. játékokban való tesztelések összehasonlításának. Ezt valami profeszionális benchmarkal kéne tesztelni sztem (Pl. Specviewperf).Ez persze csak az én véleményem...:DDD
-
Macc
aktív tag
I_Am: Windows XP prof SP1 eng., a Mac-en OSX 10.3.3
anaqer: lehet hulye vagyok, de nekem az SMP tukrozes nem mond sokat. De miert tunik ilyen valoszinutlennek??? Nem akarok itt egy gepet sem vedeni vagy tamadni, csak nem ertem, mi az amiert ez ennyire hihetetlen?
Lassan kene ennek kulon topic:)
[Szerkesztve] -
Macc
aktív tag
Nem en mertem ki, es nem is fuzetecskebol szamoltam ki, hanem eloben lattam egy dual 3.06GHz Xeon-t es egy dual 2GHz G5 gepet egy rakat feladat elvegzese kozben: PS filterek, Video tomorites, jatek FPS stb... kb 15-20 teszt. ebbol vontam le kovetkezteteseket az en alacsonyabb orajelu gepemre vonatkozolag. Miert?
-
Macc
aktív tag
válasz
sziszegő
üzenetére
bolti ar -45e, es az afat nem en fizettem szerencsere. A valtast jol fontold meg!
1 - nezz utana, hogy mindenhez megtalald az alternativat. En webdesign/DTP/video/programozas/jatek*-ra hasznalom, erre minden megtalalsz.
2 - *sokkal kevesebb jatek van, de altalaban a jobbak mind megvannak (ez az en velemeny, tapasztalatom. Amit pc-n szerettem, annak a 90%-a megvan Mac-re is)
3 - keszulj fel arra is, hogy az oprendszer mukodni fog, es nem kell folyamatosan bokdosni, hogy megcsinalja amit kell, meg arra is, hogy ha valami nem elsore, akkor probald egyszerubben.
Van nagyon jol mukodo x86 emulator, amin barmi fut ami pc-n, rakhatsz ra barmilyen oprendszert is. (3D emulacio nincsen benne!)
amugy barmelyik Apple viszontelado megteszi, nem akarok itt reklamozni senkit. Esetleg privatban. -
Macc
aktív tag
válasz
CollectoR
üzenetére
nem akarok semmifele flame-be belemenni... de a 2 procis Mac nem a 2.8-as P4-et hagyja ott, hanem kb 2x 2.8GHz-es P4-nek felel meg. Ha egy ilyen PC-vel osszhasonlitod, akkor valamiben az egyik, valamiben a masik lesz jobb, de atlagban hasonlo teljesitmenyt nyujtanak. Mellesleg az ar/teljesitmenyt is ugy nezzed, hogy:
1 - nem kapsz dualprocis markas P4-et ezert az arert!
2 - a sok parameterbol csak egy kritikusat emelnek ki:
processzoronkent fuggetlen 900MHz-es rendszerbusz!
Es ez csak a hardware resze... a pc-nek nem a vas, hanem a Windows a szuk keresztmetszete!
de ha valaki kivancsi ra szivesen megmutatom eloben...
[Szerkesztve] -
CollectoR
aktív tag
Hi all, quake3 hoz szedjél le egy pointrelease 1.32-et (azt hiszem ez a legfrisebb),
a mek meg lehet hogy otthagyja a 2,8 as P4 et (én elhiszem) de kapásból a mek 2 processzoros és az ár/teljesítménye hááát...:(
Doom3 hoz tudom hogy nem jó a 41.09 es felett lévő összes driver de nincs valami Omega driver nVidia kártyákhoz(vagy esetleg más) amivel menne?:F -
Macc
aktív tag
nem keseritessz el:) (csak ugy megjegyzem a konfigom kb egy dual 2.8GHz P4-nek felel meg, az Fx-et addig meg lecserelem vagy Ati radeon 9600 v. 9800 pro-ra)
Magyarorszagon tenyleg ritka a Mac (de nem annyira, amennyire gondolod), es eppen ezert nem ertem, mibol kovetkeztetnek egy csomoan arra, hogy gyenge gep...
2 honapos amugy es soker'
Szoval a doom3-at mac-en mutattak be eloszor (Ge3-on), tehat gondolom a fejlesztes azota is parhuzamosan halad. A kerdes, hogy a megjelenest is egyszerre tervezik-e. Bar a PC-s erdeklodes 99%-os tobbsege miatt a gyartasnal nyilvan az elvez prioritast:) -
Macc
aktív tag
Na vegre valami jo hir:) Kivancsi vagyok a Mac-es verziora mennyit kell varni (ha nem egyszerre jelenne meg) De talan egy halvany remeny meg van ra:))
-
Hi
Skacok megtudná valaki mondani mit kell leszednem Q3-hoz, hogy neten tudjam játszani...??
OSP 1.03 full.exe már lent van+1.03-1.03a PATCH
de ezen kívűl más???
Thx! -
Honnan
csendes tag
Lassan jön a Doom3, jee!
-
én pont a Doom3-al álmodtam éjszaka, pedig nem vagyok nagy spieler. azt álmodtam, hogy az eddigi fps-ekre nem hasonlított, és iszonyatosan jó, formabontó és korszakalkotó volt :)
általában be szoktak jönni az álmaim, majd meglátjuk :DDD -
Tavaj Nov.-ben direkt azért vettem új konfigot. Most meg majd baszhat*m... :O
-
Arhel
senior tag
Ha hinni lehet a felröppent hirnek, megszületett hát a várva várt dátum:
2004. július 14.-én fog megjelenni a DOOM3 : The Legacy nevű játék.
A tervek szerint az amerikai és európai boltok polcain egyidőben lesz megtalálható 59.99 $ / 52.99 EUR áron. -
gerlaip
addikt
-
Macc
aktív tag
Gyerekek, valaki megdobna ennek a beta verzionak a linkjevel? en csak az alphaval paraztattam magam eddig... A betahoz is a regi nvidia driver kell?
-
sziszegő
senior tag
Szerintem nem is a játék lesz a nagy durranás hanem a motorjára épülő későbbiekben megjelenő gamék. Ahogy elnéztem a megjelenő játékokat a hardcore gamereknek nagyon fel kell készülniük VGA-ból mert a régebbi darabok már kevésnek bizonyulnak az 1024 es felbontásokhoz (sőt)(persze ha normális minőséget akarunk). Ugytűnik minden eddiginél jobban élesedik az ellentét a Játékok és GPU-k között (persze csak ha az árat mint tényezőt figyelembe vesszük)
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
pedig semmi sincs csak sötét folyosókon mászkálok ahol pár csúnya kinézetű bácsi sétál lassan felém
na jó, de nem mindegy, hogy ez a semmiség hogy van kivitelezve. tudod a részletekben van az ördög ;]
mégcsak nem is gyorsak a zombik
szerintem pont ez a legparább az egészben, hogy pl. szép lassan közelítenek, te meg tiszta para vagy, elejted a puskát, ilyenek :)
valakitől (asszem pont a Doom egyik készítőjétől :F ) hallottam, ami szerintem is igaz, hogy az az igazán félelmetes, ha csak hallod a sejtelmes hangokat, és nem az amikor már az arcodba mászott húsz pinkydémon :P -
Dilikutya
félisten
válasz
bélanéni
üzenetére
nekem a konfigomon a Beta 2 szaggatásmentesen ment, miután cfg fájlban átkókányoltam a felbontást 1024-re. az alpha demo még szaggatott 640-ben is. de a beta2 se új darab, szal még optimalizálhatták azóta.
viszont az idegrendszerrel gondok lesznek... :D:D mer nekem ugyan van de igy ahogy játszogattam vele úgy tűnik nem elég :D pedig semmi sincs csak sötét folyosókon mászkálok ahol pár csúnya kinézetű bácsi sétál lassan felém... mégcsak nem is gyorsak a zombik de összeszarom magam amikor hirtelen bevillan a ronda pofájuk :D -
engusz
veterán
Legjobb tudomásom szerint egy német újság közölt adatokat, de meg is cáfolták azokat. Mindenesetre érdekes lehet.
- minimum grafifkártya 128MB RAM-mal és Pixel Shader 1.1 támogatással
- 2,5GHz-es proci már elég (?!) az árnyékoknak és a fizikai számításoknak
(Azóta lehet, hogy már van újabb konfig lista.)
Szerk: PH!-s hír: [L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=3706[/L] :) -
engusz
veterán
Gamestar: ''Az idei E3-on csak az X-boxos Doom 3 képviselteti magát. Megindultak a találgatások, hogy nem véletlen, hiszen biztos hamarosan megjelenik. Majd kiderült, hogy legkésőbb nyár végéig meg is kapja minden bolt a legenda vadiúj epizódját. Az EB Games oldalán csekély 55 dolláros ár ellenében előrendelhető a Doom 3! Nem is akárhogy, hiszen a leírás alapján egy limitált, exkluzív szériával lepik meg a vevőiket, amelyben például egy hivatalos Pinky Demon figura is szerepel. A megjelenési dátum is ott díszeleg, amely 2004. június 15.!!! Reméljük valóban igaz :)''
-
ToBeY
nagyúr
Lehet már tudni mikor jön ki a full game:F
-
engusz
veterán
Lassan jöhetne egy demo. :)
-
Peat;)
veterán
Már az activision is megerősítette hogy még idén nyáron nyomhatjuk majd, cask pontos dátumot nem mondanak. Mindenesetre ez is jó hírnek számít, stalker év vége talánhoz képest(pedig emlékszem hogy szilveszter napján próbáltam ki a betát és le voltam nyűgözve)
Egyébként Far Cry után kicsit kockásak ezek az ördögi srácok ;] -
anaqer
veterán
[L]http://www.quake.de/show_picture.php?id=482[/L]
Hááát... de legalább gyors lesz. :DDD -
Sultan
tag
Sziasztok!!!
A full game 2004.07.13. -án jelenik meg
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:C
Persze ez nem szentírás!! (SAJNOS) :DD
[L]http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1051806885631&type=product[/L] -
Peat;)
veterán
Május végén jelenik meg a Hardwireden van a hír, ami a gamestarból szedte az meg elég megbízható. Csak nem a Far Cry-nak köszönhető:) ?
-
sziszegő
senior tag
Na felraktam de az INtro alatt kiakadt a számláló 3 jegyű szám valami 2xx de mondom kiakadt teljesen :))
-
sziszegő
senior tag
Rögvest tesztelem és irom az eredményt
-
sziszegő
senior tag
Na ezzel teszteltem doom 0.02 azzal a kis progival amit a te oldaladról szedtem le
dmark.exe itt állitottam be a felbontást meg az árnyékokat és a fentebbi értékeket produkálta amit a végén irt ki.
Remélem erre gondoltál ha nem kicsit pontosabban szájbarágósan fogalmazz ha kérhetem mert már elég fáradt vagyok.
köszi -
sziszegő
senior tag
Drizzt kérdésére válaszolva DOOM3 Alpha 1 el készült a teszt
Szerintem simán fog menni kissebb gépeken is frankón -
jojo1
tag
ITT Vannak a mapok!!
Neue Doom III Beta im Internet? *Update*
von xylen für WinFuture.de
Zur Stunde gehen einige Meldungen durch das Internet, die von einer neuen Doom III Beta berichten, die auf einigen FTP-Servern und im IRC gesichtet wurde. Bestätigt wurde das Ganze noch nicht - auch uns liegen noch keine Beweise vor.
Die Beta soll 620 MB groß sein, 14 Maps enthalten und bereits eine Muliplayerfunktion bieten.
Falls sich die Meldung bewahrheitet, wäre dies bereits das zweite Mal, dass eine Vorab-Version des laut WinFuture-Umfrage meist erwarteten PC-Spiels 2004 ins Internet gelangte. Wir raten unseren Lesern vom Download der Beta ab, da man sich dadurch die Vorfreude auf das fertige Spiel nimmt und den Hersteller nur schädigt.
Wir bleiben dran und werden über neue Erkenntnisse berichten.
Bitte keine Hinweise auf eine Downloadmöglichkeit in den Kommentaren posten! Danke.
Update: Es handelt sich nicht um eine neue Version von Doom III sondern um die geleakte Alpha von der E3, allerdings mit einigen Verbesserungen. So wurden die zahlreichen Patches integriert, die nach dem Leak im Internet aufgetaucht sind. Bei den neuen Maps handelt es sich um Fan-Projekte, also keine offiziellen Maps. Weiterhin liegt der Nvidia Detonator 41.09 bei um einige Grafikprobleme zu beheben.
--------------------------------------------------------------------------------
DOOM III BETA 2
---------------
Packaged By : MULDERLAND
Release Date : 2/8/2004
File Name : doom3beta2.exe
VERSION HISTORY
===============
- 8/15/2002 : DOOM III ALPHA 0.0.2
Doom III was leaked from the E3 by ATI. There was many bugs, and only 3 maps.
- 11/8/2003 : DOOM III BETA 1
We released this first beta, including patchs given by John Carmack. Nice Setup.
- 02/8/2004 : DOOM III BETA 2
This version contains all patchs, the DoomConfig, many new maps, a nice setup and NVidia Drivers 41.09 for GeForce Users (to solve the problem of the grey screen).
HOW PLAY ?
==========
Run doom.exe
Then, you're in the console.
You can launch all maps you want.
Enter (ex): map e3/e3_1
This command will run the file e3/e3_1.map
List Of All Maps :
E3 2002 Map 1 (e3/e3_1.map)
E3 2002 Map 2 (e3/e3_2.map)
E3 2002 Map 3 (e3/e3_3.map)
DOOMED Map 1 (Doomed/Doomed_1.map)
DOOMED Map 2 (Doomed/Doomed_2.map)
DOOMED Map 3 (Doomed/Doomed_3.map)
Bathroom (fred/e3bathroom5.map)
Bigbox (johnc/test_bigbox.map)
Credits (johnc/credits.map)
Empty (empty.map)
Intro (e3/intro.map)
Multimap (e3/multimap.map)
Onan (onan/onan.map)
Ouch3 (ouch3.map)
Enjoy this new beta... ;)
Thx to doomed's creator. Yours maps are fun :P
IMPORTANT NOTES :
=================
We're only Doom Fans !
We're waiting for Doom III !
We'll buy it !
-------------------------------------------------------------------------------- -
engusz
veterán
Nem megy ez a vacak... :((( Másik driver-t pedig nincs kedvem feltenni. Az újabbakkal miért nem megy?
-
Peat;)
veterán
A hardwireden most olvastam hogy C. azt nyiltakozta hogy a megjelenés nagyon közel van! Ezek szerint sikerül áprilisban kiadni? (több helyen is az áprilisra szavaztak) Addig pont megunom a FarCry-t ,király:)
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- bitpork: Ha Isten létezik...
- EAFC 26
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alkoholista nevelde
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- További aktív témák...
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs