Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Tithian
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nagyon alacsony részletességen, 640-ben a Far Cry is megy GF1-en.
Ahhoz, hogy very low minőségben, 640-ben ''élvezze'' valaki a Doom3-HL2-Stalker triót, igencsak elég lesz egy régi vas is.
A konkrétumok pedig majd kiderülnek.
Érdekes, de a régen Doom3 exkluzív leírással és demóval fenyegetőző német lapok nincsenek sehol :F
Kár volt a sok ígéretért. -
Dilikutya
félisten
na ennyi sok para után már látom magam előtt a Doom III dobozát hogy majd egy 1GHz-s P3 lesz neki a minimum. a radeon8500/GF3 korrekt, a Prince of Persia-nak is az volt a minimum, a memória pedig ugyis kell már mindennek a 256mb. ugyhogy én egy ilyen konfigra adom a voksom. az ajánlott pedig legyen mondjuk egy P4 2.4-es vagy 2.6-os, 1Gb RAM, és 9800pro/GF FX5800 VGA. a Far Cry-ra is ez van ráirva és milyen szépen megy az alap vga-n is.
-
Dilikutya
félisten
azt hogy csinálták? a beta2 méretben is a duplája az alfának. tkp mi van benne plussz? nekem nem nagyon akart működni szal nem tudom. persze lehethogy azért ment szebben mert az alfát még egy 1.2GHz-s procin néztem, bár ahhoz képest meg nagyon jól is ment, mert szaggatni ott se szaggatott 1024-ben.... úgyhogy a VGA és a RAM ami nagyon fog neki számitani, procira kevésbé kényes
-
Dilikutya
félisten
6xAA 16xAF 2048x1536... ne aggódj ezt elképzelhető hogy az x800 se fogja birni :D a 9800XT is csak addig nagylegény pl Far Cry-nál 1600-ban amig nincs AF meg AA... szűrőkkel sztem az x800 se fogja birni a csutka felbontást. de amugyis ki az aki ilyen felbontásban játszik. a userek többsége 1024-ben vagy 1280-ban... 9800pro 1024-ben holtbiztos hogy birni fogja szűrőkkel.
nem ártana már felfogni hogy egy cégnek aminek érdeke hogy megvegyék a programját, nem fog egy olyan játékprogramot kiadni amin csak egy szűk elit réteg fog tudni játszani.... -
Frigo
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
26 FPS átlaggal ,épp hogy csak játszható lesz :DDD
-
anaqer
veterán
-
Scooby
aktív tag
én azt olvastam hogy P4 3.4GHz 2gb ram és x800xt vagy 6800u a maximális grafikához. sztem ebböl a 3.4-böl elvehetünk 600Mhz-t és a 2gb ramból is vagy 1gb, és a vga-ról nem is beszélve sztem egy 9800pro-n simán megy majd maxon.
-
Dilikutya
félisten
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
mindig csak ez az örökös para. csak azért mer olyan hardverek jönnek ki csillagászati árakért, aminek a teljesitménye mármár Paksot alázza még nem kell bepánikolni hogy jajj mi lesz velünk, hogy fogunk játszani... amugymeg ha minden kötél szakad, van élet 1600*1200 és very high detail alatt is.... én idén áprilisig egy tnt2-őn játszottam... gondold el hogy mentek azon az utóbbi években már a játékok. na és. ha jó a game akkor 640*480-ban is qrva jót játszottam very low beállitásokkal.
amugy tökfölösleges beruházni mindig a legnagyobb vga-ra, azoknak ugyis csak akkor van jelentősége ha van egy nagy monitorod. nálam pl totál mind1 hogy radeon8500 vagy 9800pro van. max 1-2 dolog nézne ki szépen de nagyobb felbontásban akkor se tudnék játszani a monitor miatt, 1024-ben pedig még a 8500 tökéletesen hasit. esetleg ennél valamivel gyorsabb kártya, ti4600, radeon9600pro amit érdemes lenne. amugymeg... a 8500 egy közel 3 éves chip, és mondhatni most van végre teljesen kihasználva. ez az egész egy nagy parasztvakitás. a játékok gépigénye pedig korántsem olyan durva mint mondják. és néha mégcsak az sem mérvadó, ami a dobozukra van írva
pl. az UT2003 hivatalosan PIII 733MHz, 128Mb RAM, 32Mb VGA, ehhez képest ugy ment a régi 533-as Cerkámon 192Mb RAMmal és a 16Mb-os TNT2 Vantámmal mint a huzat... igaz very low és 640, de még ugy is jól nézett ki. mai játékok már alacsonyabb beállitásoknál is jól néznek ki ily módon sokáig elég ám a vas. ha csak a játékokat nézzük, a 2GHz fölötti procik is most kezdenek kihasználva lenni... pedig a 2GHz-s ha jól tudom szintén 2001 végén jött ki.
te pedig sztem egyáltalán ne aggódj a 9800pro-d miatt fogod te azt még lehet 1600-ban is játszani :D
ugyhogy mindenki nyugodjon meg szépen. persze mániákus gémerek rohanhatnak a boltba x800proxtPElóf@szEdition-t venni hogy esetleg teljesen észrevehetetlen teljesitménynövekedést érjenek el (mer ugye bizonyos fps érték fölött a szemnek meg a monitornak már mind1 mer ugysem érzékeled a különbséget) -
-=V3rthil=-
őstag
Szerintem is elég jól skálázható lesz. Azért remélem, hogy max detail-en 1024*768-ban tudok majd játszani:). De elég gáz lenne, ha csak az legújabb generációs VGA-k bírnák, szal nem hiszem, hogy gond lesz. Végülis még az előző generáció sokkal elterjedtebb.
-
Dilikutya
félisten
-
Torry
addikt
Most olvastam, hogy a 9600XT úgy talán elég lesz!
:( -
-
Dilikutya
félisten
ma feltűnt a dc-n egy ilyen: Doom3-DEVIANCE. a közösben reklámozta hogy tőle letölthető. váltottam vele pár szót, a min. gépigényét is elárulta a gyerek amit az infóban olvasott: P4 1.5GHz, 256Mb RAM, Ati Radeon 8500 vagy GF3, 4.5Gb tárhely
rásasoltam a tag megosztására is, hogy mi is ez:
dev-doom3a.bin
dev-doom3b.bin
dev-doom3c.bin
dev-doom3d.bin
dev-doom3e.bin
dev-doom3f.bin
és a hozzá tartozó .cue fájlok. de hamar el is tűnt a srác. lehetséges hogy kilopták volna? végülis nem lehetetlen, aranylemezre került, kész van, már sokszorositják... innentől kezdve már bármikor kikerülhet(ett) -
mute-42
csendes tag
? 666 ?
-
[lAyCsI]
addikt
A fanatikusoknak:
[L]http://tinyurl.com/5bppu[/L]:D -
engusz
veterán
Igen, de nekem elég csak egyszer látnom a legjobb beállítások mellett a játékot és végem van. Eddig, ami megfektette a gépem az a FarCry volt. De az is elfutott 1024x768-ban, full beállítások mellett. Igaz volt egy-két rész, ahol leesett az fps, de egyébként bőven játszható volt. Remélem a Doom III is futni fog 1024x768-ban, teljesen maximumra állított grafikai beállítások mellett. :U
-
engusz
veterán
Információ, információ és információ. [L]http://www.hardwired.hu/forum/forum.hw?t=11708&hir=9824[/L]. Ezek az előrejelzések már tetszenek.
-
Integra
titán
nekem annyira mindegy hogy mikor jön ki, amíg nincsen egy megfelelő vasam hozzá, addig max a nyálam csorgathatom.......
BRÜHÜHÜ:( -
anaqer
veterán
''Demo: our priority was finishing the game first and now we are turning our attention to the demo. I don't have any information to share regarding any specific content, but I don't believe that we have ever disappointed in that regard in the past. We will release the demo as soon as it's done, but this probably won't happen until after the game has arrived on U.S. store shelves.''
Todd Hollenshead, 7-14-2004 10:19 PM CDT -
Integra
titán
nekem annyira mindegy hogy mikor jön ki, amíg nincsen egy megfelelő vasam hozzá, addig max a nyálam csorgathatom.......
BRÜHÜHÜ:( -
djsunny
aktív tag
14 nap múlva jelenik meg a Doom3!:C
Legközelebb egy picit kevesebb ''kedvenc kóddal''. - engusz -
F-ECT$
titán
Az aláírók közül ki a Doom 3 első áldozata :DDD
-
Dávidxxx
aktív tag
Petició a játék kiadása ellen! Hallottatok róla?
-
Legolas
senior tag
Mikorra várható a ''virágboltban''?
-
Frigo
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hardwireden fent van :DD
-
anaqer
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
[L]http://dynamic5.gamespy.com/%7Eblur/forums/showthread.php?s=&threadid=2852[/L] - úgy tűnik már le is halt.
Mirror : [L]http://samjoe.uw.hu/temp/d3.zip[/L]
[Szerkesztve] -
peterqe
aktív tag
PC GAMER scannek nagyon durvák.
A technikai infok is.
Fullextrásan majd az 512 MB-os vidkártyák fogják futtatni... :C -
anaqer
veterán
Jó a haver beszólása a végén. ;]
A PG tényleg mutatós, de pl. a pokolkapu kivitelezése nem ragadott meg úgy igazán (ez még lehet a videó hibája) az imp testén átpörgő padlólemez meg már egy évvel ezelőtt is módfelett égő volt. -
max-pain
senior tag
[L]http://enhancethefuture.co.uk/doom3g4.avi[/L]
Csekkoljatok:) -
anaqer
veterán
Azért ne legyél olyan nagyon derűlátó. már a StarForce védelem is csúnyán megizzasztja ezeket a (mellesleg szvsz töknemkockafejű és töknemhosszúhajú töknemszemüveges) ifjoncokat, nincs is rá egyenlőre teljes értékű általános törés, csak eseti jellegű, ''vagy működik vagy nem'' szintű. :U
-
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ha már gg, akkor nem úgy van, hogy rá 1-2 napra megjelenik a letölthető bootleg változat?
-
Horbal
őstag
Azt gondolom, hogy ezt a dologot így nem lehet megközelíteni, ezek a srácok, mármint a hosszú hajú szemüveges kockafejek, természetesen nem hírdetik magukat és természetesen nem egyen ketten vannak és az is tök természetes, hogy bármit képesek feltörni, 1 vagy 2 vagy kitudja hány nap alatt, ami persze a mi szempontunkból nem is annyira fontos, hiszen úgyis megvesszük:DD!
Ja ami a kodólóstutitörhetetlenkur**biztos stb dumát illeti, ilyet már hallotunk nem is egyet, nem is csak játékra, aztán láss csodát pár nap és ott figyelt a crack.exe valami warez szájton, és a töktutitörhetetlen stb game már futott is mint a disznó.
Hát csak ennyit, persze azért én is megnézném a folyamatot, bár a progz-hoz szart se értek.:) -
Tithian
őstag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Tekintve a mai védelmi eljárásokat, némi kreativitás és az adott mechanizmus ismerete (ami ilyenkor ált. adott) mellett nemigen szenvednek napok hosszat egy játékkal. Még a sztárforsszal is elbántak a rosszfiúk (bár az nem egy nap volt).
Egy ilyen eseményt mondjuk és is megnéznék :) -
Sick Boy
őstag
jaja 1 nap... de hogyan csinálják a rosszfiúk? basszus nagyon megnéznék egyszer egy ilyet... 4 őrült, hosszúhajú, kikészült szemüveges kockafej 24 óráig csak anyagcserélni áll fel a gép elől, mind a négyen egyfolytában a kódot törik, isszák a lájtkólát, mint John Carmack-ék? Vagy hogy megy ez?
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jujujuj, 15??
Addig egy hónap. Be fog telni ez a topik az ''ezen a konfigon futni fog szerintetek?'' hszekkel. :D De legalább néhány USA siteon már lesznek tesztek is. :) -
Frigo
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Aug 3-án csak az online boltok kezdik szórni ,később 4-én vagy 5-én meg a boltokban lesz.
Amúgy ne nagyon reménykedj abban ,hogy már 3-án játszhatsz vele mert el fog tartani egy darabig mig ''megbütykölik'' a rossz bácsik ;] -
faster
nagyúr
Mikor jelenik meg? Aug. 2?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Segnior_Barthez
üzenetére
Hát a Quake III-ból kiindulva:U
Aktív témák
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest