Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
nem feltétlen kell 240gb-os SATA vinyó. elég egy rendes 80Gb-os IDE is, seagate, samsung. ahol van pénz x800-ra ott ezekre is, mert 1-2ezressel drágább a maxtornál. amugymeg a topicban párszász HSZ pont arról szól hogy mi mire lesz elég... a teszteket ha megnézed akkor nekedis világos lesz. 18fps-re milyen felbontásban esett le? 1600x1200-ban... legfeljebb nem annyiban játszod.
rosszul teszed hogy leszarod a vinyót... jól gondold ezt meg mert lehethogy a következő HSZ-ed a ''meghalt a vinyóm'' totyikban lesz olvasható : énis parázok a maxtorom miatt. csak azért az van nekem, mert nem került egy fillérembe sem. elenkező esetben valszinű samsung lett volna 3 év garival. bár mostmár az 5év garis seagate a befutó.
szerény véleményem szerint egyse normális aki megveszi a csúcs dolgokat zsír újan. fél évmúlva úgy is csak a felét éri :C -
Dilikutya
félisten
milyen tesztet láttál te? játszhatatlan lenne szűrőkkel 1024-ben egy x800xt-n 1gb rammal?
tipikus olyan hozzászólás hogy nesze nézzétek gyökerek nekem bika gépem van ti meg csak szenvedjetek medium beállitásokkal :U amugy miféle ember az akinek x800xt-je van, és maxtorra rakja az adatait ;] -
Supr@
senior tag
De már elhangzott, hogy: opengl alapú, amiben az nv jobb, a másik hogy ez sz nv-nek sokba került, és a 3., hogy most csinált megint egy ütős karit az nv.
Én egy szóval sem mondtam hogy az atit agyonveri a 6800u, és a képminőségről sem mondtam semmit.(amiben az ati még mindig jobb egy picit.)
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest