Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
djsunny
üzenetére
Azt hiszem erdoke járt úgy, hogy vett két egyforma Twinmos DDR466-os modult, és duálban nem mentek 466-on! csak egyenként. És erre azt mondták a szervízben, hogy nem is kell feltétlenül működniük duálban, csak a párban kapható moduloknak, tehát a gari is csak azoknál érvényesíthető ilyen esetben. Tehát rizikós dolog.
-
modder
aktív tag
válasz
djsunny
üzenetére
duálban sztem kicsi rá az esély, hogy kifogástalanul működjön
amúgy egy érdekesség:
az én ramom chipjeinek száma HY5DU28822AT-H és a
[L]http://www.hei.co.kr/eng/main.jsp[/L] -n nem szerepel ez a sorozatszámú chip, viszont az MSI veboldalán benne van a legmegfelelőbb ramok listája között :F
[Szerkesztve] -
Jozsué
tag
[L]http://www.doom3world.hu/datas/users/1-D3%20FUN.jpg[/L]
-
djsunny
aktív tag
-
modder
aktív tag
válasz
djsunny
üzenetére
én most moddoltam át a szalag floppy kábelt, csőre, de még nem raktam vissza.
valami telefonvezetéket, vagy ilyesmit kéne köré tekerni, mert a szigetelő szalag eléggé gány módszer
meg még erre kíváncsi lenék:
ha nekem most van egy 256Mb-os 266Mhz-ces(PC2100) Hynix RAMom, akkor ha veszek hozzá egy 256Mb-os 266Mhz-ces(PC2100) Hynix RAMot akkor nem fog összeakadni a 2, ha a sorozatszámuk nem egyezik meg? NEM Dualban akarom nyomni őket!!
esetleg vehetek más márkájú ramot is mellé?
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Enyém full csupasz és 44°C ,ráadásul a ház oldalapjait is levettem :(
-
djsunny
aktív tag
válasz
Sir Pocok
üzenetére
Bírom ezt a vitát a Maxtor vincsikről. Nekem van egy 40Gb-os Maxtor. Ez világhíres elb...ott széria az enyémnek mégsincs semmi baja. Boltban haver mondta, hogy volt olyan a vadiúj 40GB-os maxtort még meg sem vette a vásárló de alapból rossz volt. Ja és még annyit, hogy most 34 fokos a vinyóm, nincs semmilyen hűtés rajta és már így megy 2 éve.
Sztem semmi értelem nincs vitázni ezen, vannak rossz szériák. Sajnos ilyen rossz szériák sűrűbben fordulnak elő Maxtoréknál mind Samsungéknál (vagy Seagate) és ezért nem szeretik mostanában a Maxtort. Ennyi! :B
[Szerkesztve] -
Sir Pocok
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
én most nem viccelek , szar az idő hideg van...
konvektor szarakodik a szobámban... úgy voltam vele , hogy nyár van majd megcsináltatom... ezt beszoptam... :(
egyébként mind2 winyón titan ttc-hd11-es hütő található.... -
modder
aktív tag
jah, meg külömben nekem halál mindegy, hogy hogy adja az EAX-ot, mert úgyis stereoban fogom nyomatni, és az EAX-nak csak 4.1,5.1, 6.1, 7.1-nél van értelme nem?
-
Fr4G
aktív tag
válasz
overclk
üzenetére
Carmack monda még asszem, hogy server-client metodust valasztottak vegul, mert p2p modban nehez lett volna szinkronizalni az osszes játékost (árnyekok, tárgyak stb...) A 4 fő viszont maradt asszem, pont ugyanezen okok miatt. (És meg mert a Doom3at nem multi játéknak szánták.)
-
modder
aktív tag
akkor veszek egy SB live-ot, az audigy player drága :)))
és a live-on is van EAX meg DirectSound támogatás. és nem is terheli le annyira a procit, mondjuk az audigy még annyira sem :)
mag ugye kell még a pénz a RAM-ra is :(((
tényleg, ha nekem most van egy 256Mb-os 266Mhz-ces(PC2100) Hynix RAMom, akkor ha veszek hozzá egy 256Mb-os 266Mhz-ces(PC2100) Hynix RAMot akkor nem fog összeakadni a 2, ha a sorozatszámuk nem egyezik meg? NEM Dualban akarom nyomni őket!! -
Sir Pocok
őstag
nem szeretnék winyó témába beleszólini de:
nekem 1db 120-as és 1db 60-as Maxtorom van...
amikor vettem őket szóltak , hogy gondoskodjak a hűtésükről mert hajlamosak melegedés miatt elszállni....
mindkettőre szereztem hűtőt... az egyik most 20C fokos a másik meg 18C...
lassan 1.5 évesek de még baj nem volt velük.....
ui: de amekorra most a pofám lehet , hogy holnapra mind2 be fog szarni.... :D -
overclk
tag
Emberek: ki tudja megmondani nekem, hogy lesz-e kliens - szerver alapú multis része a játéknak? Vagy lehet, hogy csak peer to peer módban fog üzemelni, a 2x2 maxx játékos létszám miatt?
-
Glottis
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Így szól a kiollózott hsz. vége: ''szoval enis dobhatom a kukaba az audigymet ''
Lol? :)) -
Fr4G
aktív tag
Jó lesz nekem az a SBLive! 5.1:)
-
modder
aktív tag
http://www.hardwired.hu/forum/forum.hw?t=11831 hozzászólás #7 #8
kiderül, hogy audigy1-en semmi nem lesz az a DOOM3 EAX-ából, mert azt csak az audigy2 ismeri. -
Dilikutya
félisten
nem feltétlen kell 240gb-os SATA vinyó. elég egy rendes 80Gb-os IDE is, seagate, samsung. ahol van pénz x800-ra ott ezekre is, mert 1-2ezressel drágább a maxtornál. amugymeg a topicban párszász HSZ pont arról szól hogy mi mire lesz elég... a teszteket ha megnézed akkor nekedis világos lesz. 18fps-re milyen felbontásban esett le? 1600x1200-ban... legfeljebb nem annyiban játszod.
rosszul teszed hogy leszarod a vinyót... jól gondold ezt meg mert lehethogy a következő HSZ-ed a ''meghalt a vinyóm'' totyikban lesz olvasható : énis parázok a maxtorom miatt. csak azért az van nekem, mert nem került egy fillérembe sem. elenkező esetben valszinű samsung lett volna 3 év garival. bár mostmár az 5év garis seagate a befutó.
szerény véleményem szerint egyse normális aki megveszi a csúcs dolgokat zsír újan. fél évmúlva úgy is csak a felét éri :C -
fügike
senior tag
Azt ''faszárú nyalókának'' hívták! De komolyan!:DD:C (Merthogy fából volt a szára neki, amivel meg kellett ragadni. Persze ez nem mentett meg attól, hogy mindened ragadjon, mire végeztél!:)):DD
-
Incognito
senior tag
Háj
Tud valaki aktív linket adni. Lehet, hogy már írtátok pár hsz-al ezelőtt, de most nincs kedvem visszaolvasni + másnapos is vagyok :F.
THX -
Scooby
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hát akkor nagyot tévedsz ha apuka vette. 70% saját lóvé. A játszhatatlanságot arra értem hogy leszenk durva részek ahol 18 ra lemegy az fps.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Sokan paráznak(tak) a gépigény miatt de én úgy vettem ki hogy egy xp-s konfig meg egy 9800pro és highon simán elmegy. Kb. Far Cry gépigény kicsit nagyobb viszont nem kell neki az 1 giga ram, 512-vel nem ingadozott a tesztben, feltéve ha jó a teszt. Pár évig(unreal 3-ig ami 2006 körül lesz) meg úgysem jön ki szebb grafikával játék, max Q4 enek felturbózott változata. Vagyis x800pro/6800gt-ket nagyon nem éri meg venni ez az egy játék miatt, aminek ráadásul nem is kell.(1024-ben x800pro majdnem =9800pro..:) )
Remélem hamar jön, meg a demot is kiadhatnák a megjelenéssel egy időben. Nekem azért gyanús hogy ez csak beetető teszt volt hogy vegyék vigyék oszt még vga-t is vegyenek az emberek, majd kiderül:) -
Thom!
veterán
[L]http://techreport.com/etc/2004q2/nalasco/index.x?pg=7
[/L]Ők is észrevették..
És még [L]http://techreport.com/ja.zz?comments=7116[/L]
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
maradjunk annál, hogy Doom-szerű:) mert mégiscsak ugyanúgy zombik meg egyéb csúfságok másznak felénk mint az első két részben. az AvsP történetorientált játék volt. el kell ismerni hogy a Doom3 története (a marsi kutatóbázison véletlenül megnyitnak egy dimenziókaput amin át rengeteg ocsmányság jön a túlvilágról) nem egy korszakalkotó sztori... rengeteg ilyet láttunk már :D a Doom1-nek is valami hasonló volt. de a lényeg a doom-feeling :)
-
Thom!
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Most se megy sokkal többel, sajnos.. és még GF1-en kezdte fejleszteni
-
Thom!
veterán
2000/11 Pc Guru
DOOM III
A végére maradt a java, azaz jelen esetben miszter Carmeck és az Ő kis mesterkedései. Mielőtt bárkinek túlzott reményei támadnának a legednsá ős-FPS folytatásának megjelenését illetően, gyorsan leszögezem, hogy a game legalábbb 1 teljes évet fog a fejlesztés fázisában eltölteni. Nos JC bátyó az engine 3D-s részének nagy részét megírta, méghozzá hónapokkal ezelőtt...
A legfontosabb kijelentés az, hogy ezútal nem a sebesség hanem a látvány lesz az elsődleges szempont, a jéték a megjelenés időpontjában 60fps fog max tekerni a csúcsgépeken,'' ezt mondta majdnem 4 éve'', de a single playerhez elég lesz a 30fps is.
Hogy ki milyen régóta várja...
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csak fórumot találtam, ahol érdemben foglalkoznak a kakasos nyalókával, menj és tanulj...:D [L]http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9026566[/L]
rog igen ,de a 90-es évek eljétől nem volt annyira felkapott, mint ahogy sok dolog pl turbo rágó is a feledés homályába merült.:DDD
[Szerkesztve] -
iguana
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
akinek nem volt kakasos nyalókája, és nem hisztizet érte földön fekve, az semmit sem tud a gyerekkor szépségeiről :DDD
-
SuBeR53_
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jó ötlet! :C
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Tényleg nem volt kakasos nyalókád?:D
-
SuBeR53_
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Még életemben nem hallottam róla!!!!!!! :((
[Szerkesztve] -
djsunny
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Bocs, csak pár oldalt tekertem vissza. Ezért nem vettem észre. Akkor most gyorsan elolvasom a hozzászólásokat.
-
djsunny
aktív tag
Fent van a HardOCP weboldalán az új tesz a Doom3-al kapcsolatban!
[L]http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0 [/L]
Mit szóltok hozzá?
Zsír kis teszt, össz. 21 oldal. Mindenféle gépen letesztelték. -
SuBeR53_
tag
Egy képet lécci mán!
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Frigo
őstag
Szerintem ha nagyon hasonlítani kéne valamihez ,akkor nekem inkább az AVP1&2 jutna az eszembe.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Már megvan a szemüveg, de úgy tűnik, gyenge... Be kéne egyet újítani a doom 3-hoz... :C
Amúgy én kifejezetten a gagyi hocp-s képekre gondolok, mert azokon ugyanúgy fest...(amúgy nem tudom, 1600*1200-as képet miért 800*600-ra kicsinyítve raknak ki...) -
Alvin_ti4200
félisten
Azt, hogy szemüveget a bírónak:D Nagyon látszik a különbség, a low totál elmosott, a medium kezd alakul, a high meg nyamm:DD Én a High és Ultra között nem látok szinte semmi különbséget. Quake III-hoz általában a multiplayer miatt jöttek ki a patch-ek, nem hiszem, hogy a Doom III-nak baja lenne a single résszel.
-
Drizzt
nagyúr
Ahhoz mit szólnak a kedves egybegyűltek, hogy a low, medium, high, s ultra hardocp-s képeken én semmi különbséget nem találtam...
AMúgy ehhez nem is fog kijönni 20 peccs a megjelenése után?
Aktív témák
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest