Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
sai
aktív tag
hi all!!!
nekem nem indul el doom3beta2 mikor be irom hogy melyik map ot töltse be kifagy.. (valszeg mert atim van) milyen drivert ajánlotok?? vagy mmit tegyek?! :)
pls help! :) -
gado
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Helo
Csak hát amire össze jön rá a pénz adigra már el lesz adva az a 2.8-as proci...
Az alaplapom-ba jo a 2.4 -es proci is?
gado -
gado
tag
Most láttam 35000 Ft-ért 2.4-es P4 -et, és majd nyár közepe felé talán veszek egyet.Amúgy az alaplapom-ba jo ez a proci,nem?
gado -
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Haggyad má, lehet FX5200-al, és 5X driverrel működik:DDD
-
FreeM
aktív tag
Most ne haragudj, de mit vársz? Hogy valaki válaszol a senki nevében? :P
Ha az FX-eddel akarnád kipróbálni, a mostani driver-ekkel amúgy sem megy (feltételezem, hogy szándékosan le van tiltva). Egy 4x-es detonátort kellene felraknod (ha nem az van), hogy ki tudd próbálni. A helyedben inkább kivárnám azt a másfél hónapot a megjelenésig, és a véglegessel próbálkoznék.
[Szerkesztve] -
gado
tag
Nem tud senki egy működő linket Doom3 alpha-hoz?
gado -
gado
tag
Helo
Nem tudna nekem mondani valaki egy MŰKÖDŐ linket Doom3 alpha-hoz?Előre is köszi.
gado -
Boolash
aktív tag
Mostanában miért nem csinálnak jó kis snowboardos játékokat?????:((( Vagy tud valaki 1et?
-
FreeM
aktív tag
Óóó igen! A szuperosztályú csillagrombolókból álló pusztító hadigépezet lassan megindul! ;]
NVIDIA is pleased to announce that id Software recommends the GeForce FX family of graphics processing units for DOOM 3.
[L]http://www.nvidia.com/object/nzone_doom3_home.html[/L]
Úgy látszik, hogy idén áprilisban rendezik meg az ítélet napját! ;] :D :DD :C -
Thom!
veterán
Nvidia to bundle Doom 3 with graphics cards
Charles Chou, Taipei; Steve Shen, DigiTimes.com [Thursday 4 March 2004]
Nvidia plans to push its sales of its graphics cards by bundling the online game, Doom 3, to be launched by id Software in April, according to sources.
Officially -
beeboy
addikt
hát nekem nem jött be!
inkább az UT2k3
van egy kis fílingje, de nem nagy durranás, azonkívűl lassú a játékmenet.
a grafikától se estem hanyatt, az UT szvsz. még jobb is, sokkal szebbek pl. a fémrácsok amiken járkálok.
azonkívűl hiányzik a zombik pofájáról a mimika, ráadásul a sima zombi kevés poligonból van.
Szóval sux.. ;]
viszont az árnyékok tényleg jók, főleg ha használod a ''zseblámpát''.
az király! -
Thom!
veterán
[L]ftp://tux-fan.de/pics/d3/ [/L]
KÉPEK :DDDD -
Drizzt
nagyúr
Valakinek vannak még timedemo eredményei?
Nálam: 1024*768: med: 43,4 High: 41,7 Lo:65,9 lo:640*480:103,7 -
Fr4G
aktív tag
Mintha a másik doom3as topicban irtak volna egyet.
-
Stitch
őstag
Ha valaki esetleg talál egy működő d3alpha letöltési linket, akkor legyenszives küldje el a mailemre! Mailcím: nickemre kattintva látható...:)
-
Jozsué
tag
Észre vettem hogy Nvidiáknál csak régi driverekkel működik az Alpha...
41.** eknél még biztos, 42.**-nél még tálán
De 44.** től már tutira nem! szurke lesz a kép és beszarik....
Ez van.... -
Stitch
őstag
Jesszusom! Ennyire fáradt lennék?! Azt hittem hogy nekem linkelted be azt a témát, és rákattintottam, aztán megnéztem azt a szervert és arra írtam. Pedig még direkt meg is néztem a hozzászólás dátumát, és azt hittem hogy azt is ma írtad be, pedig már szept.ben...asszem megyek aludni! :))
-
Stitch
őstag
Talán mer' nincs fenn. :( Csak quake-k, meg a bf meg linux, de d3 az nincs...
-
Thom!
veterán
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=5821 [/L]
-
Fr4G
aktív tag
Consolebol probalod? Ha nem, akkor ugy inditsd a jatekot, hogy csinalsz egy parancsikon az exere es igy irod be doom.exe -console aztan mikor elinditod a consoleba beirod, hogy map e3/e3_1.bsp de mivel van 3 db map ezert lehet e3_2.bsp vagy e3_3.bsp is. Jo szorakozast:]
-
Glottis
senior tag
Na, hát én is ritkán írok, de most komoly a dolog...
Szóval doom3 kicsomagol, game indít, aztán betöltésnél mindig kiírja, hogy doom3.exe hibát okozott, stb.
Gépem:epox 8kha+, t'bred2000+, 512mb ddr400, radeon9500pro.
Ja, és a legtöbb windowsban ugyanezt csinálja (98/me/2000/xp), szóval
szerintem a probléma nem szoftveres.
Valakinek van ötlete? -
Stitch
őstag
Nekem egy tuti doom3 alpha link kellene, mert amiket én találtam az már mind halott volt! Valaki tud segíteni?
-
Drizzt
nagyúr
Hahó, ha kell valakinek Doom 3-as segélyprogim, akkor:
[L]http://hszandek.fw.hu[/L] -
_Volkovy_
nagyúr
A Doom3 volt az első játék aminél a szívroham kerülgetett.Az alfa verziónak akkor hangulata van mint semmi másnak.Félelmetesen jó.Csak jönne már a full..
-
Jozsué
tag
Már megint új infók és csomó új kép a GAMESTARBAN...(interneten is)
ÉS már tűkőn ülve várjuk...
''várjuk...''
Merem kijelenteni mivel az összes jelntös gamer honlapon megelőzte a várakozási listán a kamu és a blöfföölés királyainak, a Valve sofvernek játékát, a HL2-t -
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Az én 4200-esem sem bírta az AA-t, ezért én sem játszottam vele olyan üzemmódban, ki is volt kapcsolva, de a sima 9700-es még 6xFSAA-ban sem szaggatt... Szóval már el sem tudnám képzelni a gamékat FSAA nélkül, mert ocsmány képet nyújtana amúgy... :(
-
beeboy
addikt
és most ki tud működő linket a demóhoz?
az #5 már nem jó, legalábbis nálam. -
Drizzt
nagyúr
fps-t hogy kell kiiratni???
-
iwu
addikt
Hali!
nem wagyok nagy gammer, de letöltöttem a doom3 cuccost....elborzadtam:O !!!
azt hittem nincs rossz vasam 228fsbathlon 2600+, 512 dualch, a 9500 radeonom huzva 5800pontot üt, scsi u2W a winyóm...bemegyek egy ajtón és a 640*480as demó beszaggat, mondhatni diavetítés...de nagyon szép amúgy.
A csernobili fps állítólag nagyon über lesz, meg hát HL2 rulZ!
pápá -
Elrood
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én a vietcongot normálon nyomom, és szépen teljesít az AI. Rejtekhelyről lőnek, bújkálnak, elfutnak stb.
Pl. Megyek szakasszal a dzsungelba, lővések, mindenki fedezékbe földre, a vietcong már nincs ott, egy másik lőállásba futott. Ha elkezdünk tüzelni rá, már nem mozdul és a fedezékből lövöldözik. Sokáig tart míg kinyírom. -
Alvin_ti4200
félisten
Na megyek CS-zni. 1 óra múlva jövök:))
-
Elrood
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Mit szólsz ahhoz a másik elbeszéléshez, hogy a STALKER nem a lődd amit csak látsz FPS lesz mint a Doom (HL2 nem, mivel a HL1 se volt az), hanem taktikai FPS.
Szvsz ez jó. Vietcong például, tetszik, hogy nem hagyják magukat a kis surmók:). -
Alvin_ti4200
félisten
Szerintem emiatt nem kell izgulni, mert elég lassúak lennének még ezek a kártyák is AA-val szerintem, pl. én semmilyen játékban nem használok AA-t a Ti4200, no nem azért mert nincs olyan game, amit elbírna, hanem azért, mert nem tetszik az AA megvalósítása. Inkább a felbontást növelem.
-
Elrood
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Raven? Most mit csinál a Raven? Tudtommal most a Jedi Akadémiával vannak elfoglalva, igaz a SoF 2 kinézetét ők csinálták, de a graf motort nem.
-
Elrood
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Másik pletyka ugyanarról az oldalról:
Half-Life 2: Viszlát AA :(
Birdy, 13:08 - Múvi: Trailerek - (68 komment)
E talányos cím arra utal, hogy egyes nem hivatalos fórumkommentek szerint a Half-Life 2-ben bizony problémák lesznek a Anti-aliasing körül, mégpedig a DX9-es kártyáknál. A Valve szerint az ok a DX9-ben leledző bug, ami grafikai hibákat okoz különböző felbontású textúrák illesztésénél, multisampling alapú AA esetén. A probléma ''esetleg'' megoldható későbbi driverekben az ATI 9xxxx kártyák esetén, viszont az Nvidia FX kártyáknál nem, vagy csak nagyon nehezen lesz megoldható a probléma driverszíntű kiküszöbölése. Bár ezek a kijelentések közel sem tekinthetők hivatalosnak, némileg magyarázatot adnak arra, hogy miért preferálják a Valve-nál olyan gyanúsan az ATI-t és miért nem láttunk AA-t az E3-as videokon. A következő 3d kártya generáció (Vertex séder 3.0 és Pixel séder 3.0) várhatóan kiküszöböli a problámát. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Snowman21
üzenetére
Reméltem! Szerintem a 3 nagy közül a HL2 lesz a befutó bár nekem az 1 se tetszett. Nálam az abszolút nyertes a S.T.A.L.K.E.R. Ezért az 1 játékért vennék max. új VGA-t, mert lehet, hogy a Ti4200 nem lesz elég a max. grafhoz (1024x768) szaggatásmentesen. Ahogy ez a videó kinéz...még mindig nem hiszem el:))
-
Elrood
őstag
Mit olvasok a [L]http://www.hardwired.hu/[/L]-n
Quake4 Doom3 motorral lesz:) Persze a pletykák szerint. -
Snowman21
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
vicceltem!!!
ezen is kiadatam mint a doom őrületen
de inkább stalker mint a carmackos doom....... -
Alvin_ti4200
félisten
Remélem, Snow ezt nem komolyan kérdezted? Egyébként a Supergamez-en fönnt van a videjó a Letöltéseknél. Kb. 46 mega asszem
-
Elrood
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Arra a videóra gondolsz, ahol bemutatja a környezetet? Az tényleg pöpec.
Snowman21: http://www.stalker-game.com/
FPS, stb, megkeresem a viedót, hátha még fenn van a neten. -
Snowman21
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
mi a fene az a stalker???
:O:O:O:O:O:O:O -
Alvin_ti4200
félisten
Szerintem ezeknél szebb a S.T.A.L.K.E.R. Láttátok az 5 perces videyót? Elég pöpec.
-
-
Snowman21
tag
igazad van!!!
poligon hegyek.......
a hl meg az a feelinggel megáldva te!!!
sose fogja felülmulni senki
az vmi hihetetlen mekkora hatással volt mindenkire.
tuti többször fogom végignyomni a hl-t mint a doomot......
és az az arc a doom fejlesztőinél, már évek oa nyomják a süket szöveget.
jön már jön, nemsokára kész.
a hl mint 98 ban most is, a semmiből kijött a hir és a game is hamarabb lesz meg mint a doom -
Fr4G
aktív tag
Bocs a sok hozzaszolasert, de sorjaban tornek fel a gondolatok :) Szoval, szerintem a grafikaja nem olyan jo mint a hl2nek... bar eleg regi az az alpha 0.02 es gondolom azon is javitottak, de szerintem a texturak elegge elnagyoltak voltak, es lassan mar oklendezek a 2Ds ''papirlap''szeru keritesektol es egyeb ojjektumoktol, amit sajnos reszei a Doom3 egyebkent nagyon poligondus grafikajanak.
-
Fr4G
aktív tag
Nekem az egy jott be:) Hm... reg volt:) /bar persze nem 100 eve./
-
Fr4G
aktív tag
miutan doom3azas kozben a videokartyam kb 65-70 C'fokra _HEVULT_ ugy gondolotam, hogy nem artana leallni
-
Drizzt
nagyúr
Nekem onnan sikerült leszedni;].
Vigyázz, félelmetes.
Az optimalizáló patchet honnan lehet leszedni?
FPS kiiratása mely paranccsal??? -
Dávidxxx
aktív tag
Probáltam már az elöző temánál(doom3 alpha demo) de nem ment!
-
Dávidxxx
aktív tag
Sziasztok !
Kéne egy link ahonan le tudom tölteni a doom3 alpha demot!
Aktív témák
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest