Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Macc
aktív tag
Nem ertem miert eroltetik a cd-t...
-
Frigo
őstag
Már nálunk is meglehet rendelni a Doom 3-at 11111 Ft-ért :t
-
Dilikutya
félisten
egy 2.83Gb-os fájl már ott figyel az emule hálózatán:) Half-Life 2-ből is van egy 3.5Gb-os verzió. ki tudja talán lehetnek valódiak is. egyik havernak van egymásfél gigás működő verziója is Doom3-ból
-
gozso
őstag
tényleg elkészült? hol lehet olvasni róla?
-
Frigo
őstag
Jó hír emberek ,elkészűlt :Y:Y:Y:Y:Y
Most kezdődik a hatalmas Doom reklámkampány ,már tényleg csak hetek vannak hátra hogy ott figyeljen a vinyonkon a dooooooom :t :C
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
[L]http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Board=gaminggeneral&Number=4040724[/L]
45 font.
Háppersze.
Rögtön kettőt.
...
Most kicsit lekonyultam. :( -
Drizzt
nagyúr
Nem kell arra készülni. A motor nagyon hasonlít a Q3-ra, csak sokkal szebb...
Ugye a quakeconon nem saját géppel játszanak az arcok? MErt akkor néhányan lehet hátrányban lennének saját géppel Doom III alatt... -
Frigo
őstag
Közeledik a megjelenés QuakeConon augusztusban már hivatalos versenyszám lesz a DOOM III már ténnyleg nem kell sokat aludni :C
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jó, de ez azért fiktív asszem valójában csak a receptklubot, meg az ilyen délelőtti dolgokat támogatta...
De most beújjítok... -
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nekem meg 0
-
adam2004
csendes tag
Kodok mindan menyiségben,:DD
http://*******.**/
naponta csak 10 kodot tölthetsz le de legalább lessz mindenre kodod.
Hali.:p
Szeretném, ha ezt - [L]http://prohardver.hu/r3_forumok_help.php[/L] - elolvasnád és többet nem csinálnál ilyet! - engusz -
adam2004
csendes tag
Sziasztok Valaki nem tudná elárulni hogy mik a doom 3 minimum gépigénylete mert nem merem megvenni mert amit másoltan vennék annak nincs leírása.
Elörre is köszi! ;-) -
Drizzt
nagyúr
Unreal 3 se mozgat meg több millió poligont, mindössze a jó öreg doom III-as megoldást alkalmazza, tehát egy szörny itt se lesz több, mint 100000 poligon. Amúgy a Gamestaron, amelyiknek az elején az underground 2 van, abban van egy vidó u3-ról. Nagyon durva. Doom III elmehet a vérbe...
-
Horny256
senior tag
5 Cd-n jelenik meg:V
-
Frosty
aktív tag
A fene, túl régiek az infóim :DDD :C
-
duracell89
senior tag
''leginkább használtan majd 40-50e ft között éri meg 9800pro-t venni ''
még mindíg ez a legjobb, x800 és 6800 csak minfél év múlva fog elterjedni( személyes vélemény) -
Frosty
aktív tag
Mennek a 32-bites cuccok a 64-bites XP-n többnyire, ez miért ne menne? A videó az tényleg gond, de sajna az nem cserélhető ezekben a gépekben.
Amúgy lesz vmi, ami a doom3-at, hl2-t meg stalker rommá fogja alázni, ez pedig az unreal engine 3...már lehet róla találni egy-két kezdeti képet, de nem is ezek a lényegesek, hanem az, hogy egyszerre poliginok millióit tudja majd kezelni és kint lesz jövő nyár elejére (az unreal soha nem késik) :DD :)) -
Frosty
aktív tag
Szerintetek, hogy menne a köv konfiggal?
HP WorkStation ZX6000
2x Intel Itanium 2 1,5Ghz 6Mb Cache
8Gb PC-2100
SCSI RAID 73Gb 15000Rpm
Ati Fire GL X1
WinXP 64-bit -
Frigo
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
Hogyne érné meg venni nagyon jól tuningolható kareszok számos újítással ,de majd pár hónap múlva amikor összes új kártyát lehet kapni akkor majd az árak eldöntik melyiket érdemes venni.
-
Dilikutya
félisten
jólvan nem nekem kell reklamálni én csak idéztem a cikket, megnevezve a forrást, ott tessék. HL2 gépigénye nekemis kevésnek tűnik. amugy én játszottam DX9-es játékot TNT2-n, igaz az felturbózott Q3 motor volt, ami ugye alapvetően nem is DX-es (az alap Q3 pl. 1999-ben amikor kijött, nem igényelt csak 3-as DX-et, miközben az aktuális a DX7 volt, viszont az OpenGL kompatibilis kártyát megkövetelte. akkoriban még nem volt mindegyik ilyen)
amugy nem tudom minek annyira erőltetni ezt a direct X-et.
amúgy PIII 700MHz miért nevetséges? manapság amennyire nézegetem, átlagosnak mondható még mindig a 700-1000MHz körüli minimum gépigény. najó a memóriát keveslem énis, a VGA-t is. a 128mb RAM gondolom win98 esetén érvényes. hivatalos oldalon nem találtam gépigényre vonatkozó infókat -
Manitou
veterán
Mi hír van itten kérem szépen ?:D LEsz még idén DOOM 3 vagy sem, már tavaly kiakasztottam az alphat, idén meg a betat , jöhetne már a rendes is végre. :)
-
AND1
őstag
Épp az alpha/béta-ből nem szabad következtetni imho...de szólj ha nem így van!
Nem tudom, remélem az enyém is elég lesz, de ahogy magam ismerem, felrakom...játszom egy órát max aztán uninstall. Rossz előérzetem van az install nagyságával tekintve... 3-5Gb sacc (UT2K4~5GB) -
duracell89
senior tag

nekem is ilyen gépem van (a procim picit gyengébb), ha így fog rajta futni, akkor én bexarok
és ez hák kvaliti (!)
sajnos itt már az nvidia beelőz, de majd az x800 visszaelőz :DDD
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Szerintem ez megint olyan lesz, mint a Duke Nukem forever... ;]
-
AND1
őstag
Na elolvasgattam az oltsó 1-2 oldalt. Honnan tudjátok mi lesz kevés hozzá, meg , hogy min fog eldöcögni? Engem is érdekelni a forrás... nem kell előre elkeseríteni senki sem imho. Amig nem jön ki nem kéne a hardware-ről beszélni. Majd ha (egyszer végre) kijön(ne)...na akkor lesz értelme sírni vagy örülni!
-
Frigo
őstag
Ja és nem soká lesz nyilvános STALKER bétateszt ,prószáljatok meg rá jelentkezni. :Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Én viszont a STALKER-től félek ,szép benne a táj ,de a szörnyek/emberek nagyon gyengére sikerültek .Nem igazán íllenek a Csernobili környezetbe a zombik :(.
-
Drizzt
nagyúr
Nem tudom, de én félek, hogy a doom III lebőgés lesz. Az alpha grafikája király.(bár remélem jaítanak még rajta sokat. Vannak igen gyenge textúrák) A játékmenet meg totál nem kötne le sokáig. Bár csak az alpha alapján.
A hnagok viszont már abban is totál jók! -
FlasH-BacK
senior tag
Persze-persze, singleplayerben még ment úgy, ahogy de multira legalább 100fps kell, amit meg még egy geforce2 gts is csak egy kb. 1ghz-es proci mellett tudott.
Na mind1, ezt csak azér mondtam, mert ez a gépigény kb. abban az idöben lett volna reális, mint a q2...
Ja és gondolom 2db Voodoo2-n ment 1024-ben!!!
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
cel.333 MHZ 32 Mb ram Voodoo 2 simán vitte a Quake 2-őt!!!1024X768 minden max-on
-
anaqer
veterán
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Nem egy fenét... Savage4 + 64MB + Celeron 400MHz simán elvitte.
-
Frigo
őstag
Nem tudom volt-e már róla szó de itt van egy jó kis Doom3 Prewiew verziójából készűlt tesztek:
[L]http://graphics.tomshardware.com/graphic/20030512/geforce_fx_5900-11.html[/L]
Jó csámcsogást :DDD -
Dilikutya
félisten
bár se a doom3.com, se az Activision oldala, se az idSoftware oldala nem írta, a Gamestar szerint megszületett a hivatalos bejelentés, mi szerint augusztus 3-tól rohanhatunk a boltokba a kicsikéért:) a szemfülesebbek esetleg 1-2 nappal korábban is benézhetnek pár ''boltba'' :D
na majd meglátjuk -
Sensut
őstag
Apropó Doom! Próbálkoztatok már a Doomsday-jel?
Info: www.sensut.iweb.hu
Ez nem izzasztja a hardot,de fasza! -
Dilikutya
félisten
még anno az E3 alatt olvastam, hogy június 15-én jelenik meg.
forrás: Gamestar.hu
''Half-Life 2 infók
[2004. május 18. @ 09:10 - Berkenye] (kommentek: 60)
Egy internetes játékrendelős oldalon találta Invicible az alábbi infókat:
A Half-Life 2 2004. július 2-án érkezik és a minimális gépigénye
700 MHz processzor
128 MB RAM
DirectX 6.0 kompatibilis videókártya (TNT2)
A májusi számunkban is hasonlókat nyilatkozott Gabe Newell, a játék szellemi szülőatyja és a Valve teljhatalmú ura, s azt eddig is hangoztatták, hogy a Source engine irtózatos módon skálázható lesz, s a mostanában már igencsak alapnak számító konfigurációkon ugyanúgy képes lesz hasítani, mint a megjelenésekor csúcskategóriába tartozó masinákon, ami persze jelentős látványbeli különbséget is jelent. Szóval a lényeg, hogy ez a dátum már igencsak reálisnak tűnik!! ''
forrás: Gamestar.hu
''Doom 3 előrendelés!
[2004. május 13. @ 18:41 - Mantis] (kommentek: 6)
Az idei E3-on csak az X-boxos Doom 3 képviselteti magát. Megindultak a találgatások, hogy nem véletlen, hiszen biztos hamarosan megjelenik. Majd kiderült, hogy legkésőbb nyár végéig meg is kapja minden bolt a legenda vadiúj epizódját. Az EB Games oldalán csekély 55 dolláros ár ellenében előrendelhető a Doom 3! Nem is akárhogy, hiszen a leírás alapján egy limitált, exkluzív szériával lepik meg a vevőiket, amelyben például egy hivatalos Pinky Demon figura is szerepel. A megjelenési dátum is ott díszeleg, amely 2004. június 15.!!! Reméljük valóban igaz :) Klikk! ''
ebből 100% hogy semmi sem lesz, a HL2 még megjelenhet akkor, amikor. -
gerlaip
addikt
Gyerekek! Mi hír a Doom3-ról. Nem úgy volt, hogy júni közepe? vagy most már nyár vége ősz eleje?
-
Hi !
nekem egy kérdésem lenne hozzátok...!
Sapphire 9600XT elég lesz neki + 512 ram + 2200+ Amd xp??
Erre válaszoljon valaki??
Vagy csak döcögni fog vele...??
:Y :D :Y -
djsunny
aktív tag
Link : [L]http://doom3.gamedox.hu[/L]:
A legkirályabb magyar Doom3 oldal! Naponta frissülő hírek, movie, screenshot!
Regisztráld magad.
Ha tudni akarod a legfrisebb híreket a Doom3-al kapcsolatban látogasd meg az oldalt.:)))
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VPN topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Suzuki topik
- Diablo IV
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest