Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
Aktív témák
-
baliii
senior tag
meg 1 par gondolat: attolmeg hogy en aztmondom hogy nekem nem teccik attol meg a te szamodra nem lesz rosszabb a jatek. ha meg attol mert nekem nem teccik elmegy tole a kedved, a hangulatod akkor neked ez a game nem is teccett sohasem igazan!
-
Frigo
őstag
Az ilyen alfa/béta/gamma verziókra nem kell adni .A Doom 3 alfája a 2 évvel ezelötti E3 demonstrációt tartalmazza ami inkább a játék engine-ét demonstrálja és annak effektjeit,lehetőségeit ,nem pedig magát a játékot.Szóval arról messzemenő kövekeztetéseket fölösleges levonni.
-
Macc
aktív tag
válasz
B@dsector
üzenetére
Szerintem is kicsit eros volt. Ha nem jon be neki, akkor nem jon be ennyi. Attol nekem meg bejon, es valoszinuleg 2x meg is veszem:))) Amugy meg ez a ne fikazz tucc-e jobbat dolog (nem csak a te reszedrol, hanem barkierol aki valamire ezt mondja) sztem baromsag. Nem lehet valami addig szar valakinek, amig nem tud jobbat? Dehogynem. Sztem nagyon szar a trabant, pedig nem csinaltam meg jarmuvet, es hat tenyleg az. (elnezest kerek a trabant fan-oktol, a pelda kedveert csak)
-
faster
nagyúr
Én csak attól félek, hogy 2nap alatt végigjátszom. :)
-
baliii
senior tag
egy pillanat!!!!
EN CSAK A SAJAT, ALPHABOL ES BETABOL SZERZETT TAPASZTALATAIMAT, VELEMENYEMET IRTAM LE! EZERT MEG NEM KELL LEBASZNI, LEFASZOZNI!!!!
mas: dehogynem scriptelt:) -
Supr@
senior tag
De már elhangzott, hogy: opengl alapú, amiben az nv jobb, a másik hogy ez sz nv-nek sokba került, és a 3., hogy most csinált megint egy ütős karit az nv.
Én egy szóval sem mondtam hogy az atit agyonveri a 6800u, és a képminőségről sem mondtam semmit.(amiben az ati még mindig jobb egy picit.) -
Macc
aktív tag
Amugy kulomben itt is ervenyes az izlesek es pofonok dolog. Egyreszt nagyon sokmindenkinel a grafika masodlagos a jatekhoz kepest, vannak akiknel ez forditva van, mint peldaul nalam. Ez nem azt jelenti, hogy szeretem a szar es szep jatekokat, hanem inkabb azt, hogy kiabrandit, ha egy jo jatek a grafikaja miatt valik elvezhetetlenne. En a doom3-at az alphaja alapjan iteltem meg eddig (azt egy P4@2.53GHz/ 1GB RAM/ Ge4MX 32MB gepen szoktam jatsznai 800x600-ban 19'' monitoron, ahol ugye mar zavaroan nagyok a pixelek ennel a felbontasnal). Ennek ellenere, ugy erzem hogy egy ilyen jatek, foleg a horror kategoria miatt, csak akkor tud kiteljesedni, hatasos lenni, ha eleg elethu. A feny-arnyek-, a bumpmapping- es reszecske-effektjeikkel nagyban hozzajarultak ehhez. Szvsz a most forgalomban levo jetekokat osszhatasban agyonveri. A HL2, Stalker meg nincsenek kint. Sztem azok mar melto ellenfelek lesznek, es akinek meg nem jon be a horror tema (azoknak lehet ezekse fognak bejonni:) ) lesz mas valasztasuk... Na egy szo mint szaz, aki teheti vegye meg a legjobb karit ami tud, mert ha 60+ fps-sel 1280+ neagyisten 1600-as felbontasban jatsza majd, az befogsz*rniagatyaba:))
-
Scooby
aktív tag
de nézd meg az összes többi játéktesztet mindenhol az xt nyer fölek ha a szürök is be vannak kapcsolva. 9800xt 5950u esetén is nv re voltak a gamek és az ati verte az nv-t nem? arról nem is beszélva hogy nagyításban ritkaszar a képe az nv-nek ezért is váltottam. ez az elsö ati karim:D
-
-
Macc
aktív tag
ohhh... akkor szar lesz a d3? akkor mire varok 2 eve??? Nemtudom, de nekem eleg nagy ugrasnak latszik a doom 3 grafikaja a tobbi jatekhoz kepest. A hangulatarol, es annak hatasairol nem is beszelek. pc-re is megveszem, meg ha kijott akkor mac-re is:)) es az lesz a kedvenc jatekom:)
-
baliii
senior tag
jaja, ez igy igaz
amugy sztem nekem azert nem jott be, es nem is fog (sztem:) ) mert tul sok ''hudegigamegabrutalallatleszagrafikaesajatekmenet'' dolgot hallottam, es nem volt azegesz sokkal tobb mint 1 kis zompy es pd hent, szep, de nem csodalatos vagy fantasztikus grafikaval.(az alpha)
ha anno 2 eve tenyleg kijott volna akkor tenyleg rohatdgyonyoru lett volna a graf, de igy csak szimplan szep lesz -
-
Supr@
senior tag
igen, ezt én is észre vettem, távolról tényleg szépek voltak a falak és az ellenfelek.
Én kártyáim:
riva128
mx440
fx5200
ti4800se
Sajnos nincs pénze egy átlag középiskolásnak überbrutál kártyára, ha fater azt mondja hogy minek, ha ezen is lehet játszani. Ő könnyen beszél, nem ő játszik. -
Macc
aktív tag
Nekem mindig nVidiam volt... A kezdetektol. Majd mikor mar lassan elkezdtem az Ati val szemezni, megint ugy nez ki hogy nv marad:))) megcelzom ezt a 6800-ast asszem. Csak kene ra egy kis le'! Azert nem lehet rossz elmeny 1600x1200-ben max-onnyomni a d3-at:))
-
baliii
senior tag
nekem az alpha nem nagyon jott be... remelem csiszoltak mindenen, de jo sokat...
a jatekmenet nem volt tul szorakoztato, a grafika sem volt annyira szep, de a sebesseg sem volt legalabb veszes:)
amugyaki jaccott az alphaval, az lathatta azt a ''spéci'' graf, eljarast, amiben egy magas pol. szamu modell texturait teszik ra egy alacsony polszamu modellere. messzirol jol nez ki a dolog, de ha akarmihez is kozelmentem k.varonda lett:(
de gondolom azert azota sokat javult.. -
-=V3rthil=-
őstag
Most én is nV-t vennék. Amúgy ennyire szvsz nem súlyos a helyzet, mindegyikkel lehet mindent játszani, az a +5-10% szntem lényegtelen.
-
jojo1
tag
lassan ott tartunk hogy legyen egy nvidia 6800ultrád és egy x800xt otthon hogy hol egyik hol másik jobb elven!!!:(:(
-
CollectoR
aktív tag
Na asszem próbálok egyet :)
-
Supr@
senior tag
Last man standing is lesz az alap dm mellett. Nem is az a lényeg hogy hányszor hanem hogy hogyan! Nem hiába lesznek a jó fény-árnyék effektek. Aki játszott pl a splinter2 multijával az tudja hogy nagyon muris, amikor a sötötből kiugorva elkapod az ellent.
Meg biztos lesz még meglepi a multiban is.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
CollectoR
üzenetére
Elég szörnyű, ha így kell felrakni. :) Én még omegát sosem raktam fel, a Catalystból is csak valami 4.3 van a gépen.
Szerk: Ja igen, visszatérve a 41.09 installjára, kézzel kell kiválasztani a kártya típusát listából, és asszem TI4200-ként kell feltelepíteni, mivel akkor még az FX-ek nem is léteztek, valami ilyesmi rémlik.
[Szerkesztve] -
e-biza
őstag
a multi miröl fog szolni? nem nagyon tudom elképzelni, egymás ellen fogunk csak lövöldözni mint egy q3-ban? esetleg szörnyek, ai vagy valami hasonlo? mit lehet a multi részéröl tudni?
-
faster
nagyúr
válasz
CollectoR
üzenetére
Nem ismerik fel, de fel lehet erőszakolni rá, nekem sikerült egy 5900SP-re a 41.09-et feltenni, hasonlóan a doom3 alpha miatt. Az a lényeg, hogy te jelölöd ki a drivert, az inf fájlt, akkor asszem még nyavajog egy sort, hogy hát ez a driver tuti nem jó, akkor te rányomsz a csakazértisinstall gombra, és nagy nehezen felmegy. Valami ilyesmi procedura, pontosan minden lépésre nem emlékszem már.
[Szerkesztve] -
Supr@
senior tag
A multi ténlyeg négy fős lesz?
nem vitázok veled b@d, egy idézet fastertól: ''Ha a hülyeség fájna...'' -
CollectoR
aktív tag
Na visszatérve doomhoz, van olyan driver amivel megy az alfa meg felismeri az fx kártyákat?
-
faster
nagyúr
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Papírforma szerint Ballmer az igazgató (CEO), Gates ''csak'' fejlesztési vezető. De neki biztos több részvénye van, mint Ballmernek.
[Szerkesztve] -
CollectoR
aktív tag
Még mindig géc?
-
CollectoR
aktív tag
Meg tudnátok mondani hogy ki az igazgatoja a microsoftnak?
-
Supr@
senior tag
A d3-ban csak tényleg 4fős lesz a multi? Ha jól vettem ki a gamer tesztből
-
CollectoR
aktív tag
Na jó felé haladunk lassan külön táp kell a vga-nak :))
-
Supr@
senior tag
Meg amúgysem úgy megy, hogy ha van egy 400as tápod, akkor 400w a fogyaszása, anyi terhelést bír az eszközöktől.
-
I_Am
veterán
[L]http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0002H7NO2/104-2325350-3386364?v=glance&s=electronics&me=ATVPDKIKX0DER&vi=pictures&img=14[/L]
:C -
-=V3rthil=-
őstag
Eredetileg nagyobbat ajánlottak, de az se 600-as volt, talán 450-es, és javították 350-re, ezúttal jogosan (a tesztek alapján)
-
Supr@
senior tag
Ja jó, vágom. Azt hittm má hogy kőő a baly:)
Aktív témák
Hirdetés
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest