Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Látszólag teljesen ugyan úgy néz ki a 08.29.-es mint a 08.10-es. De egyikben sem találtam kinai "motyót" . Nincs ilyen szinten külömbség, de viszont már elsöre feltünt az ujjlenyomat olvasó gyorsasága. Olyan mint a gyári 06.23-ason volt. Csak a 06.23.-as 1.1Ghz-en ment. Én se tudom miben másak, de megkérdeztem a feltöltöt kommentbe, hogy honnan vannak a 08.10.-nél frissebb ROM-ok, holott hivatalosan csak a 08.10 érhetö el, és még update se jött egyik Max Pro-ra sem OTA-n keresztül, hogy esetleg azt beleintegrálta (ahogy írtam itt korábban).
#desolator - Igen a "Firmware Upgrade" volt kiválasztva és mindent bepipálva hagytam. Nem volt semmi a készüléken ami miatt az userdata-ból kikellett volna vennem a pipát. Így szerintem alapos volt az egész. Legyalult mindent, és hivatalos legfrissebb ROM ment rá.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest