- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Doogee X5 Max Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
válasz
#25529296 #1965 üzenetére
Én csak azt vetettem fel, miért utólag, már a csere után érdeklődsz a garancia ügyében, ha az fontos Neked? Továbbá megkérdeztem, Konkrétan mik azok az érvek, ami miatt érdemesebb 7-esre cserélni a 6-ost?
Gondolom 6-osból azért létezik vírusmentes is. Nekem eddig szerencsém van talán, bár megy rajta a net, wifi, igaz, böngészni leginkább laptopon szoktam, még nem fedeztem fel vírust (tudom, ez önmagában nem jelent semmit).
Rengeteget olvastam én is arról a felháborító tényről, hogy eleve vírusos oprendszerrel forgalmazzák.
Amennyire lehetett, igyekeztem védekezni, első dolgom volt feltenni a noroot tűzfalat és az AVG antivirust, illetve javaslatok alapján letiltani bizonyos szolgáltatások netes elérését.Ha nem lenne garis,, természetesen már én is lecseréltem volna az oprendszert egy "garantáltan" vírusmentesre.
A "vidd vissza garanciába" szerintem nem működik, az életben be nem bizonyítom, hogy a vírus nem utólag került rá, de ezzel kapcsolatos ötletet is szívesen fogadok, bár szerintem ez nem garis csere ok.
Amúgy 4 hónapja vettem a Mediamarktban.És igen, természetesen érdekel, megköszönöm, ha leírod, hogyan győződhetek meg róla, vírusmentes vagyok-e. (Mármint a telóm
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest