- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
fxnel lehet meg nem talalkoztal vele te. de biztos van. ez lehet azert is,mert lassuk be,mostanaban atibol tobb van. de lehet ez csak ilyen szemelyes tapasztalat. nagyobb szambol nagyobb a selejt is...
amugy ha olvastad volna, pont ugyanilyen hiba volt nalam par hete nvidia!!! 4600ti-nel. amugy egy memoria hibanal vagy az erintkezesi hibanal miert szamitana az , hogy a GPU nvidia vagy ati??? -
-=Sawtooth=-
tag
ehh.. telleg nem irok semmit. en nem birok magammal? kivancsi vagyok te benyelted volna e azt a hozzaszolast ha pl en irom neked... furcsan gondolkodtok ti am :D ...es nem en akartam kartavolsagon belul lenni.. neki miert nem irtad, hogy nem bir magaval,menjen gyurni? ez is erdekes... kicsit egyoldaluan fuj a spori..
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
nekezdjel el megint offolni...
de ha mar itt vered magad arra, hogy vegigolvastad ...lathatnad, hogy i_am_the_on es koztem folyo csevelyben sehol nincs szo garirol. de nem baj. majd csak befucc te is itt...latod meg nekem is sikerult :DD
a kartavolsagot megoldhatjuk...nem vagyok egy nagydarab gyerek, ha jol ertelmeztem a szandekaid,szal felned sem kell...de hat tessek :D ha ez a vagyad. pl vegyel valamit,es akkor osszefuthatunk. .. -
-=Sawtooth=-
tag
válasz
Alvin_ti4200 #66 üzenetére
igy igaz. akkor viszont azt kell elovenni,akitol vette az illeto.
-
-=Sawtooth=-
tag
'mama pici fia nagy arccal'
nem tom mire akartal ezzel utalni...
de ha ram,akkor csak tajekoztato jelleggel: nekem se anyu, se apu..szal ez buko. de a 14 eves ocsemet en es a hugom neveljuk,szal ennyit a mama pici fiarol. a nagy arcot meg ne feszegessuk kettonk tekinteteben :D
az ironiat meg kurvara szeretem.. :D foleg azert, mert 99% nem erti meg, es mindig csak felreertes, meg magyarazas van belole...es tok jo nezni :DD -
-=Sawtooth=-
tag
igen...de most nem mennek stilisztikai vitakba bele. ez inkabb azoknak szant kritika lett volna, akik igy tettek 1x 2x :D ...de nem baj. #1 csak az apropoja volt, aminek kapcsan beirtam. semmilyen oromot nem ereztem, hogy elfustolt. csak eddig mindenki engem cinketl, hogy draga, meg csak c3d, szaffi 45,es 1000x jobb mint c3d...stb stb. de mint paran leirtak...ref.nyakos mind,es egyik sem kezzel csinalja :D selejt mindenhol van ....
de aki nem ertette...hat sajnalom :D igy jart. :D szuloket meg belerangatni ebbe :DD inkabb szanalmas...de ez mar ilyen szubjektiv velemeny -
-=Sawtooth=-
tag
szuleiddel? :D
ehhe :) ezzel nem dicsekednek...egyedul nem megy? ez az egyik...meg majd szulid azt fogjak mondani, tok targyilagosn, hogy fiam hulye vagy, a masiknak van igaza... na haggya ma. ha unatkozol, beszelgess az osokkel, de engem hagyjal ma. hagy tudjam mar en, mit hogy ertek...es mit mire irok/mondok. szuleid velemenye meg az onkentes kivallo mervado szintjen van. nem is tudom, hogy jon ez ide..ehh :D -
-=Sawtooth=-
tag
válasz
Alvin_ti4200 #33 üzenetére
nem is mondtam, hogy jobb ..barmennyire is nekem akarja tulajdonitani ezt a kijelentest
-
-=Sawtooth=-
tag
ha azt irtam volna : hehe igy jartal te madar a szaffiddal, me nem vettel TOLEM 9800prot (amikor nincs is) , mert az klubb3d meg sokkal jobb,mer en arulom es azt mondom...
na akkor talan igazad lenne... de nem emlekszem ilyesmire.
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
ehh. ez a te szemelyes velemenyed. mondom paranoia vagy egyeb indittatas, de te igy akarod latni. semmi karorvendes nem volt benne. mert nem annak orultem, hogy szegeny kartyaja elfustolt. par hozzaszolassal lejjebb ha megnezned, mindjart vilagosabb lenne. kriss is ilyet arul...nezz be a topicjaba milyen rossz fej voltam ott is :D van aki igy AKARJA latni..istenem...az igy is fogja. sok sikert.
ez amugy szimpla tenymegallapitas volt a #1 alatti hozzaszolast figyelembeveve. mint mondottam koltoi. nem tom neked egyedulikent miert ez jott le belole...ha csak nem azert,amiert emlitettem is: igy akarod latni es ezert igy is fogod.
hello :D
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
ehh 'Bírom a költői kérdéseidet, amelyekkel csak a saját üzleteidet próbálod meg előrébb vinni'
paranoia ...
inkabb en irhatnam u.ezt a sok okosrol,aki az en boltomat akarja rontani a 45ks nevetseges ajanlatokkal ...
szal hagyjuk mar ezt a temat. mondom,majd ha vettel te tolem valamit,vagy en toled valamit, majd akkor dumaljunk errola temarol ...
'Tudod észrevettem valamit: még 2 hónap sem telt el és majdnem 3000 hozzászólásod van. Vajon hány érdembeli volt?'
nehez eszrevenni :DDD 1et kell klikkelni,es mar kurva sok helyen felvetodott ez a tema. irigykecc, vagy nem ertelek? hany volt erdemben? hat 2 honap alatt van egy gepem ingyen...eleg erdembeli? :D
' Erre Te jössz ezzel a kárörvendő sítlussal, ahelyett, hogy csöndbe maradnál. '
ezt mutasdd meg kegyszives. :DD
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest