- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #83 üzenetére
Smai Lee elkerülte a figyelmedet.:DDD és mégeccer :DDD
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #81 üzenetére
Te télleg nem bírsz magaddal vazze...inkább menjél gyúrni.:DDD
-
sky77
aktív tag
válasz
-=Sawtooth=- #74 üzenetére
Nem is azért vittem oda hogy tisztítsa meg, hanem mert fingom nem volt mi a baja. Ott csípőből kipróbálták másik rammal, indult, aztán jött a tisztítás... én meg csak fogtam a fejem... 1000 Ft tanulópénz. Mostmár okos vagyok ezerrel :DD
-
fler
tag
válasz
-=Sawtooth=- #74 üzenetére
Asus A7V8X és az AGP csatoló végén egy kis pöcök fogja a kártyát, hogy ne mozduljon ki.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
-=Sawtooth=- #62 üzenetére
Látom elsiklottál az afelett a tény felett, hogy nincs rá gari:U
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #38 üzenetére
Az íróniát szerintem nem kéne fokozni..............
Az íróniát szerintem nem kéne fokozni.
A szüleimre pedig csak annyit, mivel hirtelen más nem volt a közelemben ezért kértem Őket meg.
És igen, olyanok a szüleim, hogy ha hülye vagyok megmondják. Tudod nem a Mama pici fia vagyok nagy arccal...... -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #34 üzenetére
Én nem akartam Neked tulajdonítani ilyesfajta kijelentést. Félre ne érts (hamár félreértettél).
Csak a végén az a ''Vegyétek!'', tudod ha az nem volt ironikus (amelyet akár kárörvendőnek is felfoghat az ember és nem azért mert Te írtad, hanem mert le lett írva) akkor nem ilyen formában kellett volna leírni. -
divot
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #34 üzenetére
He-he, azér ezt egy picit nehéz másként értelmezni: ''na most hol vn a sok okos aki linkelkegeti, hogy szaffi oem 9800prot 45ert kapni vegyetek !!!'' :DDD
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
-=Sawtooth=- #29 üzenetére
Club3D szerintem egyáltalán nem jobb, mint a Sapphire, hogyha már más is OFF-ol;]
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #29 üzenetére
Most olvastattam el szüleimmel, megoldókulcs nélkül, aztán megoldókulccsal is és idézek ''nem tudja mit beszél, csak össze-vissza irogat''.
Ahogy Te mondtad:
Hello:D -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #19 üzenetére
' Erre Te jössz ezzel a kárörvendő sítlussal, ahelyett, hogy csöndbe maradnál. '
ezt mutasdd meg kegyszives.
Olvasd vissza mit #4-ben írtál.:P -
I_Am
veterán
válasz
Valószínüleg, ha nem mész netto nagyker árak alá (és nem hiszem, hogy garanciával együtt tudsz), akkor nem fogunk üzletelni, de ez nem is probléma.
Én nem azt mondtam, hogy ne üzletelj, úgy csinálod ahogy akarod, csak ezt a fajta kárörvendő stílust mellőznöd kéne.:P -
divot
veterán
válasz
Directmarketing, az erőszakosabb fajtából, nincs ezzel semmi gond, mert kötve hiszem, hogy bárki ennek hatására fog Savtóttól bármit is vásárolni. :D
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #13 üzenetére
Bírom a költői kérdéseidet, amelyekkel csak a saját üzleteidet próbálod meg előrébb vinni. Furcsa, hogy itt a fórumon van elég Sapphire 9800pro HengR-től, Avicularia-tól és senki nem panaszkodik, aki megfelelően használja. Mi van ha például a jelenlegi tulaj nem vette észre, hogy kicsit ki van csúszva az AGP foglalatból a kártya és ugy használta, amit a kártya nem bírt és tönkrement. Erre Te jössz ezzel a kárörvendő sítlussal, ahelyett, hogy csöndbe maradnál.
Tudod észrevettem valamit: még 2 hónap sem telt el és majdnem 3000 hozzászólásod van. Vajon hány érdembeli volt?
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #9 üzenetére
Akkor minek írtad a #4-et?
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #4 üzenetére
És azt honnan tudod, nem lett-e szénné húzva a kártya?
Vagy a rendeltetésnek megfeleően lett-e használva.....
[Szerkesztve] -
válasz
-=Sawtooth=- #4 üzenetére
ja, jó kérdés :D
Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Goddess of Victory: Nikke
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest