- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Aktív témák
-
sirály12
őstag
Nekem is volt hasonló. Venticsere után amikor bekapcsoltam akkor néztem nagyokat, mert csíkos volt a kép nem is kicsit. Nagyon be voltam to**va. De egy reset és egy kis mozgatás segített rajta. Azóta is megy. kopp. kopp. kopp.
szerintem nézesd meg egy hozzáértő elektonikában jártas emberkével, lehet csak egy kondi vagy ilyesmi nincs rendesen a panelon. Próba cseresznye. -
Johnny
senior tag
Ha nem megy sehogy a kártya, akkor keress olyan emberkét, aki le tudja gariztatni. A kártya árának kb. a felét visszakapod. Így is buksz, de legalább nem annyit.
Máskor meg ne vásárolj gar. nélkül ilyen drága alkatrészt. -
fler
tag
Azért, ha valaki tudja hol lehet az ilyen próblémákat orvosolni, kérem szóljon.
Ha 15 000 Ft-ot kérnek a javításért még megéri megcsináltatni.
Kössz mindent. -
tr00p3r
addikt
én is így jártam jó régen. GF 1 kártyával. ment sokáig, majd megjelentek kis csíkok és foltok a játék közben. az avi-ba belefagyott rendszeresen. másik gépne hasonlóan viselkedett. kártya csere és minden OK volt. RAM hibás volt a GF! szerintem itt is ez a helyzet. de látom mondtál róla.
-
fler
tag
Na tegnap megpróbáltam megnézni az órajeleket, de nem ment.
Az érintkezőket letisztítottam, de semmi.
Pár bekapcsolás uán az oprendszrer betöltése után kikapcsolt a monitor, és nem tudtam semmit megnézni az oprendszer alatt.
Meguntam, odaadtam egy haveromnak, hogy próbáljon vele valamit, én belefáradtam.
Ennyi. -
BossMaN
csendes tag
tanaccsal sajnos nem tudok szolgalni, de viszont vmi kisebb osszegert, v. cuccert odaadhatod, ha mar nincs mas 5let, disznek szeretnek egyet! :)))
-
-=Sawtooth=-
tag
fxnel lehet meg nem talalkoztal vele te. de biztos van. ez lehet azert is,mert lassuk be,mostanaban atibol tobb van. de lehet ez csak ilyen szemelyes tapasztalat. nagyobb szambol nagyobb a selejt is...
amugy ha olvastad volna, pont ugyanilyen hiba volt nalam par hete nvidia!!! 4600ti-nel. amugy egy memoria hibanal vagy az erintkezesi hibanal miert szamitana az , hogy a GPU nvidia vagy ati??? -
Club
őstag
Jelentem tisztelettel, hogy amennyiben ki akarnéd dobni a kártyádat, úgy akkor már inkább add el nekem, legrosszab esetben teljesen megdöglik nálam:D
Radeon-t még úgysem berheltem szét:DDD -
mcbobo
tag
Érdekes az ati kártyákat mindenki isteníti, pedig ha csak ezt a forumot olvassa valaki akkor rájön hogy kb 2 szer annyi a hibás ati mint az fx. FX ről pl nem hallottam hogy fagyott volna vagy agp feszültséget kellett volna emelni hogy ne faggyon, vagy a különböző játékoknál jelentkező textúra hibák mind ati problémák, ilyenek fx - nél nincsenek! :O
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #83 üzenetére
Smai Lee elkerülte a figyelmedet.:DDD és mégeccer :DDD
-
-=Sawtooth=-
tag
ehh.. telleg nem irok semmit. en nem birok magammal? kivancsi vagyok te benyelted volna e azt a hozzaszolast ha pl en irom neked... furcsan gondolkodtok ti am :D ...es nem en akartam kartavolsagon belul lenni.. neki miert nem irtad, hogy nem bir magaval,menjen gyurni? ez is erdekes... kicsit egyoldaluan fuj a spori..
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #81 üzenetére
Te télleg nem bírsz magaddal vazze...inkább menjél gyúrni.:DDD
-
-=Sawtooth=-
tag
nekezdjel el megint offolni...
de ha mar itt vered magad arra, hogy vegigolvastad ...lathatnad, hogy i_am_the_on es koztem folyo csevelyben sehol nincs szo garirol. de nem baj. majd csak befucc te is itt...latod meg nekem is sikerult :DD
a kartavolsagot megoldhatjuk...nem vagyok egy nagydarab gyerek, ha jol ertelmeztem a szandekaid,szal felned sem kell...de hat tessek :D ha ez a vagyad. pl vegyel valamit,es akkor osszefuthatunk. .. -
fler
tag
Meg tudja mondani valaki, hogy milyen sebességen kell futnia a GPU-nak és a memóriáknak?
-
gaborbol
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #73 üzenetére
Végigolvastam az első hozzászólástól az utolsóig!
EZEK ketten ölik egymást, néha bátortalanul közbekérdez valaki: Ma baja? Garos? Nem. Garos? Nem.
Aztán egyszer csak megjelenik:
''viszont csak hatarozottan a szervizben. ha el akarnanak hajtani,akkoris ragaszkodj a cserehez. :D''
Ha a kártya az enyém lenne, és Sawtooth kartávolságon belü .... :)) -
sky77
aktív tag
válasz
-=Sawtooth=- #74 üzenetére
Nem is azért vittem oda hogy tisztítsa meg, hanem mert fingom nem volt mi a baja. Ott csípőből kipróbálták másik rammal, indult, aztán jött a tisztítás... én meg csak fogtam a fejem... 1000 Ft tanulópénz. Mostmár okos vagyok ezerrel :DD
-
fler
tag
válasz
-=Sawtooth=- #74 üzenetére
Asus A7V8X és az AGP csatoló végén egy kis pöcök fogja a kártyát, hogy ne mozduljon ki.
-
sky77
aktív tag
Lehet hogy nagy hülyeséget írtam?
Valaki itt már említette, hogy kontakthibánál neki ugyanezt csinálta, én meg memóval jártam így. Vettem egy alaplapot, és nem indult. Nem csipogott semmit, csak a ventik berregtek. Levittem egy bótba, ott a srác ráfújt valami kontaktcuccot, letörölte, visszarakta, oszt ment... én heteket szívtam vele előtte, mert már mindenre gyanakodtam, csak erre nem.
Szerintem egy próbát megér, nem? -
gaborbol
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #66 üzenetére
inkább semmi
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
válasz
Alvin_ti4200 #66 üzenetére
igy igaz. akkor viszont azt kell elovenni,akitol vette az illeto.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
-=Sawtooth=- #62 üzenetére
Látom elsiklottál az afelett a tény felett, hogy nincs rá gari:U
-
heihachi
addikt
Nekem volt hasonló esetem, az arról szólt, hogy kikapcsoltam a gépet, öt perc múlva vissza, és kész, a videókari megdöglött (minek kapcsolgattam :( . Hogy mitől azt nem tudom. Szóval egyik percről a másikra simán átadhatja magát az örök enyészetnek, és beírhatja magát a fájó emlékeink közé. De nem csak egy Sapphire, hanem egy Tyan is!
Szerintem fölösleges vele görcsölni, ha másik gépben is ezt csinálja, akkor a kari rosz. Teljesen felesleges kideríteni, hogy mi rossz rajta, mert úgysem tudod megcsinálni (gondolom legalábbis, ha igen, akkor elnézést). Vidd el szervízbe, garin kívül is van szervíz, csak hát igen, pénz... -
sky77
aktív tag
Azt írtad másik gépben is rossz, tehát ezek szerint a kártya hibája. Már csak az a kérdés, mi az.
Nem lehet hogy az érintkezőfelületre szennyeződés került valahogy (ujjlenyomat, por, etc.)? Próbáld meg óvatosan megtisztítani, vagy inkább megtisztíttatni valakivel, és lássuk... -
-=Sawtooth=-
tag
'mama pici fia nagy arccal'
nem tom mire akartal ezzel utalni...
de ha ram,akkor csak tajekoztato jelleggel: nekem se anyu, se apu..szal ez buko. de a 14 eves ocsemet en es a hugom neveljuk,szal ennyit a mama pici fiarol. a nagy arcot meg ne feszegessuk kettonk tekinteteben :D
az ironiat meg kurvara szeretem.. :D foleg azert, mert 99% nem erti meg, es mindig csak felreertes, meg magyarazas van belole...es tok jo nezni :DD -
mzprox
aktív tag
A #4-estől kezdve törölni kéne az összes hozzászólást... :((
-=Sawtooth=- -t meg bannolni ne alkudozzon már itt össze egy második gépet...:DDD
Erre én offolok itt :((
Szóval: a kártya egyik napról a másikra lett rossz minden fajta piszkálás hardware-software csere nélkül?
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
igen...de most nem mennek stilisztikai vitakba bele. ez inkabb azoknak szant kritika lett volna, akik igy tettek 1x 2x :D ...de nem baj. #1 csak az apropoja volt, aminek kapcsan beirtam. semmilyen oromot nem ereztem, hogy elfustolt. csak eddig mindenki engem cinketl, hogy draga, meg csak c3d, szaffi 45,es 1000x jobb mint c3d...stb stb. de mint paran leirtak...ref.nyakos mind,es egyik sem kezzel csinalja :D selejt mindenhol van ....
de aki nem ertette...hat sajnalom :D igy jart. :D szuloket meg belerangatni ebbe :DD inkabb szanalmas...de ez mar ilyen szubjektiv velemeny -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #38 üzenetére
Az íróniát szerintem nem kéne fokozni..............
Az íróniát szerintem nem kéne fokozni.
A szüleimre pedig csak annyit, mivel hirtelen más nem volt a közelemben ezért kértem Őket meg.
És igen, olyanok a szüleim, hogy ha hülye vagyok megmondják. Tudod nem a Mama pici fia vagyok nagy arccal...... -
Travelos
őstag
Remek topic, csak ugye a csíkozás, meg minden, régen beszéltünk már róla.
Volt már valakinek ilyen csíkja?? -
divot
veterán
Egyébként az egy marhaság, hogy ingyen lett Savtótnak gépe, mert megdolgozott érte, pénzt keresett a tevékenységével, és így lett masina. Végül is mindenki ezt csinálja. :D
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #34 üzenetére
Én nem akartam Neked tulajdonítani ilyesfajta kijelentést. Félre ne érts (hamár félreértettél).
Csak a végén az a ''Vegyétek!'', tudod ha az nem volt ironikus (amelyet akár kárörvendőnek is felfoghat az ember és nem azért mert Te írtad, hanem mert le lett írva) akkor nem ilyen formában kellett volna leírni. -
-=Sawtooth=-
tag
szuleiddel? :D
ehhe :) ezzel nem dicsekednek...egyedul nem megy? ez az egyik...meg majd szulid azt fogjak mondani, tok targyilagosn, hogy fiam hulye vagy, a masiknak van igaza... na haggya ma. ha unatkozol, beszelgess az osokkel, de engem hagyjal ma. hagy tudjam mar en, mit hogy ertek...es mit mire irok/mondok. szuleid velemenye meg az onkentes kivallo mervado szintjen van. nem is tudom, hogy jon ez ide..ehh :D -
Travelos
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #33 üzenetére
Az csak fiktív mondat volt egyébként, ha jobban megnézed.
Szeretem ezeket az elemzéseket.:P -
divot
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #34 üzenetére
He-he, azér ezt egy picit nehéz másként értelmezni: ''na most hol vn a sok okos aki linkelkegeti, hogy szaffi oem 9800prot 45ert kapni vegyetek !!!'' :DDD
-
Travelos
őstag
válasz
Ráadásul ez a két hónap alatt egy ingyen gép elég nagyképűnek hangzott.
-
-=Sawtooth=-
tag
válasz
nem is mondtam, hogy jobb ..barmennyire is nekem akarja tulajdonitani ezt a kijelentest
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
-=Sawtooth=- #29 üzenetére
Club3D szerintem egyáltalán nem jobb, mint a Sapphire, hogyha már más is OFF-ol;]
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #29 üzenetére
Most olvastattam el szüleimmel, megoldókulcs nélkül, aztán megoldókulccsal is és idézek ''nem tudja mit beszél, csak össze-vissza irogat''.
Ahogy Te mondtad:
Hello:D -
-=Sawtooth=-
tag
ha azt irtam volna : hehe igy jartal te madar a szaffiddal, me nem vettel TOLEM 9800prot (amikor nincs is) , mert az klubb3d meg sokkal jobb,mer en arulom es azt mondom...
na akkor talan igazad lenne... de nem emlekszem ilyesmire.
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
ehh. ez a te szemelyes velemenyed. mondom paranoia vagy egyeb indittatas, de te igy akarod latni. semmi karorvendes nem volt benne. mert nem annak orultem, hogy szegeny kartyaja elfustolt. par hozzaszolassal lejjebb ha megnezned, mindjart vilagosabb lenne. kriss is ilyet arul...nezz be a topicjaba milyen rossz fej voltam ott is :D van aki igy AKARJA latni..istenem...az igy is fogja. sok sikert.
ez amugy szimpla tenymegallapitas volt a #1 alatti hozzaszolast figyelembeveve. mint mondottam koltoi. nem tom neked egyedulikent miert ez jott le belole...ha csak nem azert,amiert emlitettem is: igy akarod latni es ezert igy is fogod.
hello :D
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #19 üzenetére
' Erre Te jössz ezzel a kárörvendő sítlussal, ahelyett, hogy csöndbe maradnál. '
ezt mutasdd meg kegyszives.
Olvasd vissza mit #4-ben írtál.:P -
I_Am
veterán
válasz
Valószínüleg, ha nem mész netto nagyker árak alá (és nem hiszem, hogy garanciával együtt tudsz), akkor nem fogunk üzletelni, de ez nem is probléma.
Én nem azt mondtam, hogy ne üzletelj, úgy csinálod ahogy akarod, csak ezt a fajta kárörvendő stílust mellőznöd kéne.:P -
divot
veterán
válasz
Directmarketing, az erőszakosabb fajtából, nincs ezzel semmi gond, mert kötve hiszem, hogy bárki ennek hatására fog Savtóttól bármit is vásárolni. :D
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
ehh 'Bírom a költői kérdéseidet, amelyekkel csak a saját üzleteidet próbálod meg előrébb vinni'
paranoia ...
inkabb en irhatnam u.ezt a sok okosrol,aki az en boltomat akarja rontani a 45ks nevetseges ajanlatokkal ...
szal hagyjuk mar ezt a temat. mondom,majd ha vettel te tolem valamit,vagy en toled valamit, majd akkor dumaljunk errola temarol ...
'Tudod észrevettem valamit: még 2 hónap sem telt el és majdnem 3000 hozzászólásod van. Vajon hány érdembeli volt?'
nehez eszrevenni :DDD 1et kell klikkelni,es mar kurva sok helyen felvetodott ez a tema. irigykecc, vagy nem ertelek? hany volt erdemben? hat 2 honap alatt van egy gepem ingyen...eleg erdembeli? :D
' Erre Te jössz ezzel a kárörvendő sítlussal, ahelyett, hogy csöndbe maradnál. '
ezt mutasdd meg kegyszives. :DD
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #13 üzenetére
Bírom a költői kérdéseidet, amelyekkel csak a saját üzleteidet próbálod meg előrébb vinni. Furcsa, hogy itt a fórumon van elég Sapphire 9800pro HengR-től, Avicularia-tól és senki nem panaszkodik, aki megfelelően használja. Mi van ha például a jelenlegi tulaj nem vette észre, hogy kicsit ki van csúszva az AGP foglalatból a kártya és ugy használta, amit a kártya nem bírt és tönkrement. Erre Te jössz ezzel a kárörvendő sítlussal, ahelyett, hogy csöndbe maradnál.
Tudod észrevettem valamit: még 2 hónap sem telt el és majdnem 3000 hozzászólásod van. Vajon hány érdembeli volt?
[Szerkesztve] -
fler
tag
Na csak most néztem vissza, nem gondoltam, hogy ilyen gyors reakciók lesznek.
A kártya nem volt húzva.
Próbáltam másik gépbe is és ott is ez a hiba.
Próbáltam más kártyát és azzal jó volt.
Garancia nincs. -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #9 üzenetére
Akkor minek írtad a #4-et?
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=- #4 üzenetére
És azt honnan tudod, nem lett-e szénné húzva a kártya?
Vagy a rendeltetésnek megfeleően lett-e használva.....
[Szerkesztve] -
válasz
-=Sawtooth=- #4 üzenetére
ja, jó kérdés :D
-
Torry
addikt
RAM hiba szerintem.
Mindenképpen vidd JAVÍTANI gondolom még garis. -
fler
tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire 9800Pro-m ami pár napja azt csinálja, hogy csupa csíkos a kép.
Szélesebb sávokban csúnyán becsíkozódik, már a bootolás pillanatától.
Néha megtudom úgy mozgatni egy kicst, hogy egy darabig megint jó lesz.
Ilyenkor ha elindítok egy játékot, akkor (egy kissebb katanást hallok, bár már nem tudom, hogy azt hallom-e) lefagy az egész rendszer.
Tud valaki segíteni?
MI lehet a probléma, csak nem adta meg magát a kártya?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest